Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

lem yelid çekiliyor çünkü doğurmamak Allah'a mahsus demek..

"Her Güneş Tutulumu içinde, Yeni Ay’ı da barındırır. Ne güzel değil mi? Yaşam kaynağı olan, Yaşam için en gerekli doğal enerji olan Güneş’in üzeri örtülüyor ve sonra Yeni Ay doğuyor. Anne rahminde, o karanlıkta konaklayan bebeğin, Doğumla Güneş’e kavuşması gibi. İlk nefesi alması, annenin rahatlaması gibi, çektim, çektik ama değdi be demesi gibi."
günaydın kızlar. bu gece güneş tutulması var. duada birbirimizi unutmayalım. hayırlı günler ve haftasonları herkese..

ne güzell.. rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah...

günaydın meleklerim
hayırlı cumalar
dualarınız kabul,
ibadetleriniz makbul olsun inşallah

kızlar bu gece rüyamda iç çamaşırımda çok açık pembemsi bişey görüyorum, sonrada diyorumki kendi kendime sitede yerleşme kanaması diye bahsediyolardı kızlar demekki böyle oluyormuş diyorum
delimiyim neyim sıyırmaya başladım sanırım

merhaba canlarımmm, öncelikle hayırlı cumalar. Benim kırmızılar geldi bugün hemde adetımden 2 gun önce bu ay cok stres yaptığım ve üzüldüğüm için böylye oldu sanırım. Çünkü her ay gününde olurdu. Demek hayırlısı değilmiş, zamanı değilmiş diyerek kendimi tesellı edıyorum.

al bendende o kadar herşeyi gebeliğe yormaya başladım

ahseeeen üzülme canım benim yaaa önümüzdeki ay iyi haberler alacağız senden hep birlikte hamiş kalacağız üzülme ne olur

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr
Bende Ocakta dış gebelik geçirdim,ondan sonra 3 regl oldum çok şükür düzene girdik derken eşim rahatsızlandı bu ayı kaçırdık diyodum ki dün denemelere başladık 1.deneme BAT ta 29 Mayıs

Kızlar günaydın
sabahtan beri öğüre öğüre içim dışıma çıktı...içimde ne varsa çıkardım...boğazlarım tahriş oldu çok kötüyüm ya, ve bende bu 4. aya kadar devam ediyor napıcam ben ya...
Bu arada 1 gün giremedim kaç sayfa ilerlemiş... hamiş olan yada adet olan var mı...yada adeti geciken...???

ahsenciğim üzülme diyeceğim ama üzüleceksin bilyorum, ama hayırlı vakti kararlanmıştır mutlaka bunu biliyorsun zaten onu aklından çıkarma tamammı

hoşgeldin canım umarım bu sefer gerçek gebeliği yaşayıp bebeklerimizi kucağımıza alırız...

keşkee keşkee elde olsa üzülmemek ama değil malesef inşallah sizden bu ay güzel haberler alırız canımmm benimmmm

bendende güzel haberler gelmeyecekki canım karnım ağrımaya başladı p.tesi gelecek kırmızılar işaret verdiler

İnşallahhh tek dileğim o cnm hayırlısıyla sağlıklı,normal bi gebelik
Kırmızılar gelmeden umut kaybetmek yok

bendende güzel haberler gelmeyecekki canım karnım ağrımaya başladı p.tesi gelecek kırmızılar işaret verdiler[/QUOTE]

inşallaaah inşallaaah seni bu sefer yanıltır ve kırmızılar gelmez canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…