- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.081
hımm anladım canım ihlas duymuştum da sadece lem yelid kelımesını duymamıştım. Sadece "Lem yelid" doğmamıştır anlamına gelıyor. buda ihlas suresınde geçiyor lem yelid-doğmamıştır velemyüled-doğrulmamıştır.
ben bayrampaşada oturuyorum şu an. ama izmirliyim.
2 gün çok uzun bir süre gerçekten
"Her Güneş Tutulumu içinde, Yeni Ay’ı da barındırır. Ne güzel değil mi? Yaşam kaynağı olan, Yaşam için en gerekli doğal enerji olan Güneş’in üzeri örtülüyor ve sonra Yeni Ay doğuyor. Anne rahminde, o karanlıkta konaklayan bebeğin, Doğumla Güneş’e kavuşması gibi. İlk nefesi alması, annenin rahatlaması gibi, çektim, çektik ama değdi be demesi gibi."
günaydın kızlar. bu gece güneş tutulması var. duada birbirimizi unutmayalım. hayırlı günler ve haftasonları herkese..
uzakmışız ama olsun aynı şehirden olmakta güzel :)
kızlar bu gece rüyamda iç çamaşırımda çok açık pembemsi bişey görüyorum, sonrada diyorumki kendi kendime sitede yerleşme kanaması diye bahsediyolardı kızlar demekki böyle oluyormuş diyorum
delimiyim neyim sıyırmaya başladım sanırım
ahseeeen üzülme canım benim yaaa önümüzdeki ay iyi haberler alacağız senden hep birlikte hamiş kalacağız üzülme ne olur
merhaba canlarımmm, öncelikle hayırlı cumalar. Benim kırmızılar geldi bugünhemde adetımden 2 gun önce bu ay cok stres yaptığım ve üzüldüğüm için böylye oldu sanırım. Çünkü her ay gününde olurdu. Demek hayırlısı değilmiş, zamanı değilmiş diyerek kendimi tesellı edıyorum.
Merhaba kızlarr
Bende Ocakta dış gebelik geçirdim,ondan sonra 3 regl oldum çok şükür düzene girdik derken eşim rahatsızlandı bu ayı kaçırdık diyodum ki dün denemelere başladık 1.deneme BAT ta 29 Mayıs
keşkee keşkee elde olsa üzülmemek ama değil malesefinşallah sizden bu ay güzel haberler alırız canımmm benimmmm
hoşgeldin canım umarım bu sefer gerçek gebeliği yaşayıp bebeklerimizi kucağımıza alırız...
bendende güzel haberler gelmeyecekki canım karnım ağrımaya başladı p.tesi gelecek kırmızılar işaret verdiler
ahsenciğim üzülme diyeceğim ama üzüleceksin bilyorum, ama hayırlı vakti kararlanmıştır mutlaka bunu biliyorsun zaten onu aklından çıkarma tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?