- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.101
İnşallahhh tek dileğim o cnm hayırlısıyla sağlıklı,normal bi gebelik
Kırmızılar gelmeden umut kaybetmek yok
inşallaaah inşallaaah seni bu sefer yanıltır ve kırmızılar gelmez canımmmm
sağolasın canım
sağdamıydı soldamıydı senin gebelik
inşallah bebeğim yaaa ama umudum pek yok nedense.
hatta şimdiden yeni bir doktor arayışına girdim.
kendi doktorumdan çok memnun olsamda bi başka doktora daha teyit ettirmek istiyorum söylediklerini
kesınlıkle başka doktorada gözük canımmm. Benım 1 yıl boyunca dızım ağrıyordu 3 doktora gittim yorgunluktan düğün telaşındandır dedıler, 4. doktorda kemik tümörü çıktı. doktorlar bazen ihmal edıyorlar. Ben dızımdeki olaydan sonra akıllandım. Sende iyi düşünmüşsün canım git mutlaka başka doktorada
ben zaten bu doktorumuda başka bir doktoru teyit ettirmek için ararken buldum.
dış gebelik demişti ilk doktorum ona inanmadım bunu buldum bu teyit etti şimdi 4 aydır onunla devam ediyorum ama şimdide bu doktorun söylediklerini başkasına teyit ettirme gereği duydum nedense.
sanırım çocuk gelmedikçe kafayı yiyorum
merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul edermisin
merhaba canımmm aramızaaa hoşgeldinnn
ay bi an cvp vermiyceksiniz sandım ya hiç tanımadığım şehirdeyim eşim işe gitti tekim konuşmaya ihtiyacım var nereye girsem kimse konuşmuyo benimle sorduğum sorularada kısa cvp verip susuyolar ayy kafayı yiyecm bari sizler beni yalnız bırakmayın
ay bi an cvp vermiyceksiniz sandım ya hiç tanımadığım şehirdeyim eşim işe gitti tekim konuşmaya ihtiyacım var nereye girsem kimse konuşmuyo benimle sorduğum sorularada kısa cvp verip susuyolar ayy kafayı yiyecm bari sizler beni yalnız bırakmayın
ooooyy kıyamam sana gel bakim bi sarılim
burası yalnızların topiği canım birbirimize destek olmak için burdayız sadece tanıdıklarımızla değil her gelenle konuşuruz
çok politik oldu be
ayy çok teşekkür ederim ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım bu ay tüp bebek tedavisine başladık ilk denememiz adet olunca rahim filmi çekileck ve son olarak 3 gündür günüm geçiyo
günün geçiyosa bebiş olabılır canımmm test yaptın mı
ya canım gerçekten bu topik başka ya belkıde bırbırımze alıştıgımız için öyledır ama diğerleri bana çok soğuk gelıyo
HOsgeldin canım hangi sehirdesin? Bende aynı durumdayım eşim İste ben evde sıkıntıda
HOsgeldin canım hangi sehirdesin? Bende aynı durumdayım eşim İste ben evde sıkıntıda
ya canım gerçekten bu topik başka ya belkıde bırbırımze alıştıgımız için öyledır ama diğerleri bana çok soğuk gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?