Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

ayy çok teşekkür ederim ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım bu ay tüp bebek tedavisine başladık ilk denememiz adet olunca rahim filmi çekileck ve son olarak 3 gündür günüm geçiyo

Tatlım umarım bebis vardır hemen kavuşursun meleğine rahatsızlığın neydi peki neden tedavi görüyorsun benmde normal yolla olmayacak sanırım

işte bir gurbet gelini daha. canımcım aramıza hoşgeldin biz burda bebişlerimizi bekliyoruz ve bu topik gerçekten uğurlu inşallah sende mutlu haberi verirsin bize hangi şehirdesin tatım

kırmızılar gelmeden umut kesmek yok cimcimee sakın :) hangi şehirdeydin tatlım sen u arada

anlıyorum canım ben 3 aydır aynı sıkıntıyı yaşıyorum sen 4 yıldan bahsedıyosun Allah yardımcın olsun. Adet günlerin normalde düzenlı ise 3 gunluk gecikme varsa test yap canım. İnşallah güzel haberi alırsınnnn bu mübarek cuma gününde

amin inş 4 aydır düzenli bu ay birazda ilaç kullandım ondan olsa gerek

kırmızılar gelmeden umut kesmek yok cimcimee sakın :) hangi şehirdeydin tatlım sen u arada

ben çanakkaledeyim canım ama biliyorum kırmızıların geleceğini çünkü test yaptım az önce erken gebelik testi ve ilk kırmızı çizgiyi orda gördüm Ç bölgesinde

Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek bile, değer binbir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür.! Sendeki cehennemi değişmem bin cennete

ben çanakkaledeyim canım ama biliyorum kırmızıların geleceğini çünkü test yaptım az önce erken gebelik testi ve ilk kırmızı çizgiyi orda gördüm Ç bölgesinde

canım olduğunu biliyoruz olacağınada inanıyoruz biraz daha sabır bitanem
bu arada bu erken testler kaç gün önceden sonuç verir

anladım canım çok geçmiş olsun peki pıhtılaşma tüp bebek te de olursa

tüp bebektee bebeklerii koyduklarii gün belli oldugu için hemen igneleriimii vurulacagim...ama normall gebe kaldıgımda ve ögrendigimde 5 haftalıkk olmus oluyoo ve ben geç kalmıss oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…