- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.121
ayy çok teşekkür ederim ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım bu ay tüp bebek tedavisine başladık ilk denememiz adet olunca rahim filmi çekileck ve son olarak 3 gündür günüm geçiyo
ay bi an cvp vermiyceksiniz sandım ya hiç tanımadığım şehirdeyim eşim işe gitti tekim konuşmaya ihtiyacım var nereye girsem kimse konuşmuyo benimle sorduğum sorularada kısa cvp verip susuyolar ayy kafayı yiyecm bari sizler beni yalnız bırakmayın
sağolasın canım
sağdamıydı soldamıydı senin gebelik
inşallah bebeğim yaaa ama umudum pek yok nedense.
hatta şimdiden yeni bir doktor arayışına girdim.
kendi doktorumdan çok memnun olsamda bi başka doktora daha teyit ettirmek istiyorum söylediklerini
Tatlım umarım bebis vardır hemen kavuşursun meleğine rahatsızlığın neydi peki neden tedavi görüyorsun benmde normal yolla olmayacak sanırım
işte bir gurbet gelini daha. canımcım aramıza hoşgeldin biz burda bebişlerimizi bekliyoruz ve bu topik gerçekten uğurlu inşallah sende mutlu haberi verirsin bize hangi şehirdesin tatım
çok sağol canım benim iki yumurtalığımdada kist var eşiminde sperm sayısı düşük ondan dolayı tüp bebek bakalım ne olacak
yapmadım biraz heyecan var onun için galiba acaba ben tekmi öyleyim bilmiyorum 4 yıldır her ay bi ümit belki hamileyim diye sonra hastalanınca bütün ümitler yerle yeksan bi dahaki ay yine öyle 4 yıldır hep aynı heyecan
anlıyorum canım ben 3 aydır aynı sıkıntıyı yaşıyorum sen 4 yıldan bahsedıyosun Allah yardımcın olsun. Adet günlerin normalde düzenlı ise 3 gunluk gecikme varsa test yap canım. İnşallah güzel haberi alırsınnnn bu mübarek cuma gününde
Cok gecmis olsun tatlım insallaaaaah bu ay hamişsindir en önce senin güzel haberlerini bekliyoruz
kırmızılar gelmeden umut kesmek yok cimcimee sakın :) hangi şehirdeydin tatlım sen u arada
amin amin amin peki aranızda tüp bebek yapmış olan varmı
arkadaşlar sağolun gerçekten şuan burda olmaktan çok mutluyum
ben çanakkaledeyim canım ama biliyorum kırmızıların geleceğini çünkü test yaptım az önce erken gebelik testi ve ilk kırmızı çizgiyi orda gördüm Ç bölgesinde
yasen selamm bende 4 senelik evliyim haziranda tüp bebege başlıyorummm
bizde aramızda olmana sevindik canım
ben çanakkaledeyim canım ama biliyorum kırmızıların geleceğini çünkü test yaptım az önce erken gebelik testi ve ilk kırmızı çizgiyi orda gördüm Ç bölgesinde
hadi hayırlısı canım senin sorun ne yani neden normal yolla olmuyo
amin canim.....ben dogall yoldan 2 gebelikk gecirdim..amaa devam etmediler....kan pıhtılaşmasii var bendee
anladım canım çok geçmiş olsun peki pıhtılaşma tüp bebek te de olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?