- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.141
canım olduğunu biliyoruz olacağınada inanıyoruz biraz daha sabır bitanem
bu arada bu erken testler kaç gün önceden sonuç verir
desene kardeş hazirana kaldı umutlar, :26: sen listeyi düzenlersen beni değiştir canım bat 10 haziran
tüp bebektee bebeklerii koyduklarii gün belli oldugu için hemen igneleriimii vurulacagim...ama normall gebe kaldıgımda ve ögrendigimde 5 haftalıkk olmus oluyoo ve ben geç kalmıss oluyorumm
hadi hayırlısı canı umarım pozitif sonuç alırsın ve bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
allah razıı olsun.....dilerim ikimizde kucaklarımıza alırızz.....pekiii sen niyee 4 sene bekledin.yeniimii çıktıı cikolta kistin
tüp bebektee bebeklerii koyduklarii gün belli oldugu için hemen igneleriimii vurulacagim...ama normall gebe kaldıgımda ve ögrendigimde 5 haftalıkk olmus oluyoo ve ben geç kalmıss oluyorumm
canım geçmiş olsun kan pıhtılaşmasını nasıl anladın nasıl koyuldu teşhis
kızlar bir şey sorucam benim tarihime 11 gün kaldı. aslında bu tarihi hesaplayıcılara göre söylüyorum. bu hesaplayıcıdan daha önceki adetlerimi hesapladığımda hep 3 yada 4 gün sonrasının tarihini verdiği halde ben 3 yada 4 gün erken regli oldum. neyse benim şimdi 11 gününm varya (bu hesaplayıcı gününe göre bana göre 7 günüm falan var) bende 2 gündür afedersiniz çamaşırımda sarı renkte sümüğümsü akıntı gelmiş. normal yumurtlama akıntım beyaz ama bu farklı daha önce hiç olmamıştı. acaba ilk korumasız denemem olduğu içinmi yoksa erken belirti falanmı çünkü bir yerde duymuştum sarı akıntı diye. bunu yaşayanınız varmı. birde dün akşam ovulasyon yaptım çizgi silik çıktı. geçen ay dr a gittiğimde adetimin 17. günüydü evet çatlama olmuş hatta senin 16. gün bitmiştir muhtemelen demişti doktor. bunu şundan anlatıyorum kasıklarımda felaket bir ağrı ve doluluk hissi var sanki adet olacakmışım gibi acaba yumurtlamam devam ediyormudur yoksa buda erken belirti olabilrimi yada adetmi olacağım kızlar
saoll canim benimm ilk hamile kaldımm 3 aylıkk karnimda öldü.sonra ankara kanımı gönderdii doktorum neden öldüü diye...protein s eksikligii çıktı....yanii kan pıhtılaşmasinin bi başka koluu
canım bu konu hakkında bilgim yok ama bende sarı lekeler görüyorum nedeninide bilmiyorum
iğnen var öylemi çok geçmiş olsun canım... peki gıdalarla takviye yapamıyorumusun
daha önce görmüşmüydün canım sarı leke bu ilkmi yoksa
Sol taraftaydı cnm benimkisağolasın canım
sağdamıydı soldamıydı senin gebelik
yok zaten bu aydan umudum yoktu benim hiç çünkü yumurtlama günlerimi kaçırmıştım üzülmüyorum yani :)
bata 1 hafta kala sonuç veriyolarmış benim 3 gün kaldı
bir dahaki aya inşallah canım
Sol taraftaydı cnm benimki
Ben de yeniyim beni de alın aranıza
ilk aydan pek umudum yok dış gebeliğede 5 ay sonra kalmıştım
sordunmu peki dr a falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?