Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

hamileysen ovu. testinde silik mi çıkıyor diğer çizgi :26:

bende aynı şekilde gördüm dün gece hatta annem sen hamilesin dedi rüyamda bana. ikimizde aynı görmüşüz hayır olsun inş:)

üzülme canım benim. erken gelmeside iyi birşey en azından gecikip umutlandırmadı. gelecek aya hamile kalıcaz inş bende kalamıcam bu ay hiç ümidim yok. Rabbim hepimiz için doğru zamanı bekliyordur eminim.

canım bendede kemik tümörü var yıllardır gitmediğim doktor kalmadı. ameliyat diyorlar ama ben çok korkuyorum sen ameliyat oldunmu iyi huylumu kötü huylumu

canlarr ben artıkkk çıkıyorum.2 günlikk kocamannn tATİlimii yapcemm....dolayısylee görüşemiycezzzzz pazartesiyee kadar..... inşaalhh kimselerr adett olmazz herkeslerr hamile kalırr.....pazartesiiii güzell haberlerde buluşmak dilegiyle......

merhaba kızlar, bugün temizlik yapıyordum yeni girebildim. size bir şey danışıcam dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm hep. bir rüyada kahverengi leke geliyodu annem hamile olduğumu söylüyordu. diğer rüyada kasıklarımda birşey elime geliyordu ve çok acıyordu doktor hamile olduğumu söledi. diğer rüyada da bir erkek bebeğim olmuş arkadaşımın kucağından bana el sallıyordu sonra boynuma atlıyordu. hepside çok etkileyiciydi. sizce bu rüyalar neye işaret olabilir. burda sürekli konuştuğumuzdan mı etkileniyorum acaba? kafamı sıyırcam yaaaaaaaabu arada son 8 günüm kaldı

aramıza hoşgeldin canım. burda bütün stresini heyecanını atabilirsin.bende derdimi kimseye anlatamıyordum burda çok rahatlıyorum

canım Allah hayırlara çıkarsın ben de geçen hafta kafama çok takıyordum her gece düşüne düşüne yatıyordum rüyama giriyordu bi keresinde testte silik 2. çizgi çıktığını bile gördüm:) seninkilerde burada hep kınuşulan şeyler sanırım sen de düşünmeden edemiyorsun dolayısı ile bilinç altını etkiliyor..

sağol canım. aslında hiç de düşünmeden yatmıştım ve etkilensem heray etkileniyorum ama ilk defa gördüm ve çok gerçeçiydi. ne yorum yapsam boş Allahım hayırlara çıkarsın inş.haklısın burda konuştuğumuz için olmuştur muhtemelen.aslında geçen hafta bir komşumuz falıma bakmıştı iki dileğin var ikiside gerçekleşcek demişti. birisi oldu inş ötekide olur. inanmamak lazım ama etkileniyor
insan.

kizlar merabalar dün idrar testi yapmistim cok silik bi cizgi belirmisti.bugünse adet oldum ben bu olaydan hic bisey anlamadim bütün belirtileri yasamistim halbuki

bata kaldı 5 gün...karnm kütük gibi hatta o kadar rahatsız edecek sekildeki nefes alırken bile daraltıo beni kasıklarda ağrımaya başladı gel 15 mayıs geeeelll gelde halimizi bilelim

canım bendede kemik tümörü var yıllardır gitmediğim doktor kalmadı. ameliyat diyorlar ama ben çok korkuyorum sen ameliyat oldunmu iyi huylumu kötü huylumu

Hadi ya geçmş olsun canm bak bu knudada aynı çktk :) canım ben 2 defa biyopsi oldum benm tumör dzmdydi birnde parça aldlar brnde de sıvı cok sükr sonuçlar temz çktı ve amelyat oldum bende cok korkyodm cnkû tümör sinr damarlarma yaylmşti ve ya yüryemzsem dyodum. Ama allah öyle mükemmel doktrları karsma ckardki hergun onları dua edyrm. Suan cok iyiym tüm sanclarm geçti Allah a sükür. Sende ihmal etme canim aslnda gebelikden önce amelyat olsan kurtlursun

sağo lcanım sanada geçmiş olsun. evet bu kadar benzerlik olmaz yani. kaderimiz aynı sanki. benimde dizimde :)ben en son 2 sene önce kurula çıktım biyopsi dediler ama ben o ara çalışıyordum ve korkumdan aksattım. aynen bende yürüyemem diye korkuyorum. nasıl zor oldumu ameliyatın. benim artık zor gibi hamile kalırsam birde yeni işe başlıyorum.

bata kaldı 5 gün...karnm kütük gibi hatta o kadar rahatsız edecek sekildeki nefes alırken bile daraltıo beni kasıklarda ağrımaya başladı gel 15 mayıs geeeelll gelde halimizi bilelim

aynen canım benim de karnım ve kasıklarım kütük gibi semsert. benim 7 gün kaldı, bu zamnada olurmuki böyle belirti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…