- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.161
kızlar bir şey sorucam benim tarihime 11 gün kaldı. aslında bu tarihi hesaplayıcılara göre söylüyorum. bu hesaplayıcıdan daha önceki adetlerimi hesapladığımda hep 3 yada 4 gün sonrasının tarihini verdiği halde ben 3 yada 4 gün erken regli oldum. neyse benim şimdi 11 gününm varya (bu hesaplayıcı gününe göre bana göre 7 günüm falan var) bende 2 gündür afedersiniz çamaşırımda sarı renkte sümüğümsü akıntı gelmiş. normal yumurtlama akıntım beyaz ama bu farklı daha önce hiç olmamıştı. acaba ilk korumasız denemem olduğu içinmi yoksa erken belirti falanmı çünkü bir yerde duymuştum sarı akıntı diye. bunu yaşayanınız varmı. birde dün akşam ovulasyon yaptım çizgi silik çıktı. geçen ay dr a gittiğimde adetimin 17. günüydü evet çatlama olmuş hatta senin 16. gün bitmiştir muhtemelen demişti doktor. bunu şundan anlatıyorum kasıklarımda felaket bir ağrı ve doluluk hissi var sanki adet olacakmışım gibi acaba yumurtlamam devam ediyormudur yoksa buda erken belirti olabilrimi yada adetmi olacağım kızlar
hamileysen ovu. testinde silik mi çıkıyor diğer çizgi :26:
kızlar bu gece rüyamda iç çamaşırımda çok açık pembemsi bişey görüyorum, sonrada diyorumki kendi kendime sitede yerleşme kanaması diye bahsediyolardı kızlar demekki böyle oluyormuş diyorum
delimiyim neyim sıyırmaya başladım sanırım
merhaba canlarımmm, öncelikle hayırlı cumalar. Benim kırmızılar geldi bugünhemde adetımden 2 gun önce bu ay cok stres yaptığım ve üzüldüğüm için böylye oldu sanırım. Çünkü her ay gününde olurdu. Demek hayırlısı değilmiş, zamanı değilmiş diyerek kendimi tesellı edıyorum.
kesınlıkle başka doktorada gözük canımmm. Benım 1 yıl boyunca dızım ağrıyordu 3 doktora gittim yorgunluktan düğün telaşındandır dedıler, 4. doktorda kemik tümörü çıktı. doktorlar bazen ihmal edıyorlar. Ben dızımdeki olaydan sonra akıllandım. Sende iyi düşünmüşsün canım git mutlaka başka doktorada
ay bi an cvp vermiyceksiniz sandım ya hiç tanımadığım şehirdeyim eşim işe gitti tekim konuşmaya ihtiyacım var nereye girsem kimse konuşmuyo benimle sorduğum sorularada kısa cvp verip susuyolar ayy kafayı yiyecm bari sizler beni yalnız bırakmayın
merhaba kızlar, bugün temizlik yapıyordum yeni girebildim. size bir şey danışıcam dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm hep. bir rüyada kahverengi leke geliyodu annem hamile olduğumu söylüyordu. diğer rüyada kasıklarımda birşey elime geliyordu ve çok acıyordu doktor hamile olduğumu söledi. diğer rüyada da bir erkek bebeğim olmuş arkadaşımın kucağından bana el sallıyordu sonra boynuma atlıyordu. hepside çok etkileyiciydi. sizce bu rüyalar neye işaret olabilir. burda sürekli konuştuğumuzdan mı etkileniyorum acaba? kafamı sıyırcam yaaaaaaaabu arada son 8 günüm kaldı
canım Allah hayırlara çıkarsın ben de geçen hafta kafama çok takıyordum her gece düşüne düşüne yatıyordum rüyama giriyordu bi keresinde testte silik 2. çizgi çıktığını bile gördüm:) seninkilerde burada hep kınuşulan şeyler sanırım sen de düşünmeden edemiyorsun dolayısı ile bilinç altını etkiliyor..
kizlar merabalar dün idrar testi yapmistim cok silik bi cizgi belirmisti.bugünse adet oldum ben bu olaydan hic bisey anlamadim bütün belirtileri yasamistim halbuki
Tatlım Belki geç döllenme olmuştur hiç belli olmaz adetin bitince bence bı test daha yap
üzülme canım benim. erken gelmeside iyi birşey en azından gecikip umutlandırmadı. gelecek aya hamile kalıcaz inş bende kalamıcam bu ay hiç ümidim yok. Rabbim hepimiz için doğru zamanı bekliyordur eminim.
canım bendede kemik tümörü var yıllardır gitmediğim doktor kalmadı. ameliyat diyorlar ama ben çok korkuyorum sen ameliyat oldunmu iyi huylumu kötü huylumu
Hadi ya geçmş olsun canm bak bu knudada aynı çktk :) canım ben 2 defa biyopsi oldum benm tumör dzmdydi birnde parça aldlar brnde de sıvı cok sükr sonuçlar temz çktı ve amelyat oldum bende cok korkyodm cnkû tümör sinr damarlarma yaylmşti ve ya yüryemzsem dyodum. Ama allah öyle mükemmel doktrları karsma ckardki hergun onları dua edyrm. Suan cok iyiym tüm sanclarm geçti Allah a sükür. Sende ihmal etme canim aslnda gebelikden önce amelyat olsan kurtlursun
Kirmzlari görene kadar umudnu kesme canım umarm sen guzel haberlera alrsn
bata kaldı 5 gün...karnm kütük gibi hatta o kadar rahatsız edecek sekildeki nefes alırken bile daraltıo benikasıklarda ağrımaya başladı gel 15 mayıs geeeelll gelde halimizi bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?