Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

aynen canım benim de karnım ve kasıklarım kütük gibi semsert. benim 7 gün kaldı, bu zamnada olurmuki böyle belirti?

adet belirtisiyle benzer seyler diolar ya onun için olabilirde olmayabilirde..ben kendimi olmayabilire alıştırıorm ve her seye belirti demek istemiorm ama düşünmektende alıkoyamıorm kendimi bugün idrar testi yapsam çıkarmıki?? batlarımızn aynı oldğu bi ark vardı o persembe günü test yapms yani daha 6 gün varken silik çizgi çıkmış..

Konu sahibinin isteği üzerine konu başlığı '' Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :) '' olarak değiştirilmiştir..

Güzel Paylaşımlar..

kızlar bu arada dün doktora gittim ultrasonda 15 mm çikolata kistin olabilir dedi yada geçen ayki adetten kalma kan akıntısı dedi birşey anlamadım birde küçük bi kist dedi çikolatadan hariç offf off.bunlar gebeliğe engel mi

merve benimde küçük bir kistim vardı doktor bana dediki bu senin hamile kalmana asla engel değil tabi sade kistse çikolatasız:) inşallah sende hamile kalırsın bende

Kızlaar bat 10 Mayıs ti bugün sabah test yaptım Malesef negatif çıktı ve artık korkuyorumda adetim duzensizlesiyormu valla adetim gelicek diye korkuyordum şimdide gelmiyor diye korkuyorum ooof ooof

Kızlaar bat 10 Mayıs ti bugün sabah test yaptım Malesef negatif çıktı ve artık korkuyorumda adetim duzensizlesiyormu valla adetim gelicek diye korkuyordum şimdide gelmiyor diye korkuyorum ooof ooof

dur bakalım canım p.tesiye kadar bekle p.tesi kan testi yaptır yine negatif çıkarsada doktoruna söylersin durumu. belki geç döllenme falan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…