Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Bilmiyorum canım yaa yıllardır adetim hep düzenlidir 27-28 gün ama doktorum senn fsh 13 menopoza girebilirsin demişti ondan su an cok korkuyorum yaa

ya olabilir canım hemen panik yapma aklına kötü şeyler getirme havalardandır yada stres yaptık bu ay hepimiz o yüzdendir hemen negatif düşünme

kızlar çikolata kisti olup hamile kalan varmııııııı.lütfen cvp verin

valla canım forumda okumuştum öyle hamile kalanlar olmuş bi konulara bak istersen

iğneyle sonlandırıldı cnm artı olarak bi de kürtaj oldum rahim çok kalınlaştığı için seninki nasıl sonlandı

Bu arada hoşbulduuukkk,teşekkür ederim kızlarr

ya banada kalınlaşma var dedi doktor geçen ay ama benim sol tüpte olmuş. neden oluyo acaba o kalınlaşma

Kızlaar, bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm. 2 gün önce biri silikti bugün ikiside aynı koyulukta çift çizgiydi.. Şimdi ne yapmam lazım ne zaman çalışma yapmalı, yardımlarınızı bekliyorum =) Bu arada ben de yeniyim, bu başlıkta ikinci msajım,... Hepinizi öptüm...

Ooh ne güzel tatlım yum. Çalışıyor bence rahat ol stres yapma hiç kendine ve esinede söyleme yani oda gerilmesin şimdi biz kadınlar her türlü stres yapıyoruz kendimize esler bari rahat olsun ee artık calışma ortamınıda sen ayarlarsın iliski sonrasında artık belinin altında yastıklar bekle tatlım kalkma hemen hadi bakalım olucak bu geceee :92::90:

eşine sert kahve içir ilişkiden 1 saat önce. sonra ilişki sırasında mümkünse belinin altına yastık koy ilişkiden sonra hemen kalkma eşine söyle ( manyakmısın sen demezse ) silkelesin bacaklarından yada sen olduğun yerde salla bacaklarını sonra mümkünse ayaklarını yatak başıan dik yarım saat kadar öyle yat sonra sabaha kadar duş alma ve belinin altındaki yastıkla uyu. bol şans kolay gelsin

Canim esime soledim stres yapmadi , oneriler icin sagol...

Hmm kahve olayini bilmiordum, yalniz bu aksam esim iste calisiyor, ( anca yarina... gec kalmis olurmuyum kii :s

Hmm kahve olayini bilmiordum, yalniz bu aksam esim iste calisiyor, ( anca yarina... gec kalmis olurmuyum kii :s

hala şansın var canım değerlendirmeye çalış bugünü

olabilir canım bazı ilaçlar etkiliyor.

cimcimemmm nerelerdesin?özledim hatun seni.

may beybi buralardayım ya akşam misafir vardı giremedim benden yana özlenmektesin sende

Gunaaydin kıızlaar

günaydıııın :)

günaydın bayanlar

günaydıııın :)

günaydın 2014 anne adayları şimdiden anneler gününüz kutlu olsun inşallah kucağımız boş geçen son anneler günümüz olur

Canlarımmmm sizleri çok özlediim Bu haftasonu eşim ile bi değişiklik yapalım dedik ve şehır dışına kafa dınlemeye geldık. Bu ufak tatil bana çok iyi geldıı tum stresimi attım artık bomba gibi bi ay bizi beklıyo adetım bitsin durmak yok bebiş çalışmalarına devam 2 gun yoktum neler değişmiş neler topiğimizin ismi değişmiş ılk bulamadım bi korktum nerde bunlar dedim yenı ismimiz hayırlı olsunn o bebeiş bu göbüşe gelsiinnn inşallaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…