- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.201
Bilmiyorum canım yaa yıllardır adetim hep düzenlidir 27-28 gün ama doktorum senn fsh 13 menopoza girebilirsin demişti ondan su an cok korkuyorum yaa
kızlar çikolata kisti olup hamile kalan varmııııııı.lütfen cvp verin
iğneyle sonlandırıldı cnm artı olarak bi de kürtaj oldum rahim çok kalınlaştığı içinseninki nasıl sonlandı
Bu arada hoşbulduuukkk,teşekkür ederim kızlarr
Kızlaar, bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm. 2 gün önce biri silikti bugün ikiside aynı koyulukta çift çizgiydi.. Şimdi ne yapmam lazım ne zaman çalışma yapmalı, yardımlarınızı bekliyorum =) Bu arada ben de yeniyim, bu başlıkta ikinci msajım,... Hepinizi öptüm...
Kızlaar, bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm. 2 gün önce biri silikti bugün ikiside aynı koyulukta çift çizgiydi.. Şimdi ne yapmam lazım ne zaman çalışma yapmalı, yardımlarınızı bekliyorum =) Bu arada ben de yeniyim, bu başlıkta ikinci msajım,... Hepinizi öptüm...
Canim esime soledim stres yapmadi , oneriler icin sagol...Ooh ne güzel tatlım yum. Çalışıyorbence rahat ol stres yapma hiç kendine ve esinede söyleme yani oda gerilmesin şimdi biz kadınlar her türlü stres yapıyoruz kendimize esler bari rahat olsun ee artık calışma ortamınıda sen ayarlarsın iliski sonrasında artık belinin altında yastıklar bekle tatlım kalkma hemen hadi bakalım olucak bu geceee :92::90:
eşine sert kahve içir ilişkiden 1 saat önce. sonra ilişki sırasında mümkünse belinin altına yastık koy ilişkiden sonra hemen kalkma eşine söyle ( manyakmısın sen demezse ) silkelesin bacaklarından yada sen olduğun yerde salla bacaklarını sonra mümkünse ayaklarını yatak başıan dik yarım saat kadar öyle yat sonra sabaha kadar duş alma ve belinin altındaki yastıkla uyu. bol şans kolay gelsin
ya olabilir canım hemen panik yapma aklına kötü şeyler getirme havalardandır yada stres yaptık bu ay hepimiz o yüzdendir hemen negatif düşünme
Ya bide benim bı kaç gündür idrar yollarımda iltihap vardı sızısına dayanamadım dün bı tane ilac ictim acaba sabahki testi etkilermi
affedersin idrarım turuncuydu nerdeyse pek sanmıyorum etkiliycegini ama züğürt tesellisi
Hmm kahve olayini bilmiordum, yalniz bu aksam esim iste calisiyor,( anca yarina... gec kalmis olurmuyum kii :s
Ya bide benim bı kaç gündür idrar yollarımda iltihap vardı sızısına dayanamadım dün bı tane ilac ictim acaba sabahki testi etkilermi
affedersin idrarım turuncuydu nerdeyse pek sanmıyorum etkiliycegini ama züğürt tesellisi
cimcimemmm nerelerdesin?özledim hatun seni.
Gunaaydin kıızlaar
günaydın bayanlar
günaydın 2014 anne adayları şimdiden anneler gününüz kutlu olsun inşallah kucağımız boş geçen son anneler günümüz olur
günaydın 2014 anne adayları şimdiden anneler gününüz kutlu olsun inşallah kucağımız boş geçen son anneler günümüz olur
hmm kahve olayini bilmiordum, yalniz bu aksam esim iste calisiyor,( anca yarina... Gec kalmis olurmuyum kii :s
gününüz aydın olsun kızlar adetim geçeli 5 gün oldu hala tık yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?