Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

canımm sakın ihmal etme bu basit bişey deil tümör. Her geçen gün yayılıyor ve Allah korusun kötü huylu olursa ılk akciğere sıçrıyor ve akciğer kanseri başlıyor. Allah korusun herşey başımıza gelebılır oyuzden sakın ama sakın ihmal etme. Bak ben amelyat oldum ohh be dıyorum boşuna o ağrıları çekmişim keşke daha önceden olsaydım diyorum. Amelyatımı sormuşsun. Amelyatım çok güzel geçti tabı basıt bı amelyat deıl 4 saat kaldım amelatta ama sonu güzel oldu çok şükür. Canım kemik tümöru dalında en uzman kadro Ankara üniversitesi İbni sina hastanesi prfosr doktor Yavuz Yener Sağlık ve ekıbını sana tavsıye ederım turkıyenın her yerınden o doktor ıcın gelıyor ınsnlar. Benım amelyatımıda onlar yaptı.

merhaba kızlar.
ben32 günde bir adet görüyorum

bu cuma yani bat.ıma 13 gün kala test yaptım( yaklaşık 2 hafta varken)
yumurtlama zamanım ise mayıs 2-9 arasıydı
test negatif çıktı
ilk düşükle sonuçlanan gebeliğimde 1 hafta varken silik çift çizgi belli olmuştu
acaba çok mu erken davrandım umudum kırıldı gibi..

canım benim umudunu hiç kaybetme çünkü daha çok erken yumurtlamadan 12 13 gün sonra idrarda çıkar inşallah hamilesindır hayırlı haberlerini bekleriz

Cok erken yapmşsn canm daha 13 gun varms adete 2 gun kala belki çkar dyolar sen braz erken davranmşsn :)) kırmzları görene kadar umudu kaybetmek yok inşallahta görmezs kırmızlari :))

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de aranıza katılabilirmiyim. bu ay 2. çocuk için ilk denememizi yaptık bat 19-20 mayıs gibi. test yapmakiçin çok erken ama çatlıorummm

canım benim umudunu hiç kaybetme çünkü daha çok erken yumurtlamadan 12 13 gün sonra idrarda çıkar inşallah hamilesindır hayırlı haberlerini bekleriz
ayyy çatlayacam meraktan :) hiç bir belirti hissetmiyorum ne bilim ilk düşük yaşadığım gebelikte 5 gün kala çıkmıştı bakalım haftaya da denicem hatta

merhaba kızlar ben de aranıza katılabilirmiyim. bu ay 2. çocuk için ilk denememizi yaptık bat 19-20 mayıs gibi. test yapmakiçin çok erken ama çatlıorummm

hoşgeldin canım henüz çok erken test yapma sonra üzülme
ne gibi belirtilerin var cnm

Cok erken yapmşsn canm daha 13 gun varms adete 2 gun kala belki çkar dyolar sen braz erken davranmşsn :)) kırmzları görene kadar umudu kaybetmek yok inşallahta görmezs kırmızlari :))

evet sabırsızlanıyorum gün azaldıkça bebişşşşş bebişşş bir dahaki anneler gününde anne olmak istiyorum

canım senib bat. benden 2 gün önce bende iki gün önce test yaptım dayanamadım ama bişi çıkmadı..

hoşgeldin canım henüz çok erken test yapma sonra üzülme
ne gibi belirtilerin var cnm

canım karnımda şişlik var ve çok hafif arad bi hissettiğim göğüs ağrım var. ilk hamileliğimde de adet belirtisi gibi şeyler olmuştu. daha bu ilk denememiz amainsan umutlanıyo zaman da geçmiyo. az kaldı zamanından önce test yapmıcam idrar testimi aldım evde bekliyo 18-19 u gibi yaparım diyorum az kaldı zaten inşaallah olur hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırızzz

canım senib bat. benden 2 gün önce bende iki gün önce test yaptım dayanamadım ama bişi çıkmadı..

evet cnm sen de erken yapmışsın ben hamile kaldığımda 1 hafta önce yaptım idrar testini çıkmamıştı ama hamileydim. morainiz bozma yani adet gecikmesi olmadan idrarda çıkmıyo

inşallah mutlu haberler verirsin canım olmasada üzülme hep birlikte bebişleri göbüşlere dolduracağız inşallah

Kızlar benim bat 10 mayisti dün test yaptım Malesef negatif ama hala gelmedi adetim şimdide gelmiyor diye sinir oluyorum eczaneye gittim erken gebelik testi alırım dedim kesin olur ama yok bulamadım adetim bari gelsede diğer aya umutlansam

başka bi topicte birinin gebelik testi negatif gösterdiği gün kanda pozitif çıkmış değerleri.
sende bi kan versen cnm

başka bi topicte birinin gebelik testi negatif gösterdiği gün kanda pozitif çıkmış değerleri.
sende bi kan versen cnm

Hadi ya canım :18: bide kan veririm o zaman yarın gelmezse ama cokta umutlanmiyim diyorum çünkü 9 aydır Yasmin kullanıyordum korunuyordum belki ondan dengem bozulmuştum gecikiyordur

Hadi ya canım :18: bide kan veririm o zaman yarın gelmezse ama cokta umutlanmiyim diyorum çünkü 9 aydır Yasmin kullanıyordum korunuyordum belki ondan dengem bozulmuştum gecikiyordur

bu ay ilk defa mı bıraktın.
ben aralıkta bıraktım ocakta hamile kaldım.
genelde 2. ay hamile kalma şansı daha yüksek oluyo
aslında yasmin geciktirmez dengeler hatta ama bazen böyle aksilikler yaşanabiliyor.
yarında olmazsan kan ver kandada çıkmazsa doktora görün canım benim

Evet canım 9 Mart'ta son ilacı ictim 13 Mart'ta regl oldum bide bir ara Aralık'ta bırakmıştım öylesine yani bebek icin değil ama dediğin gibi Ocak'ta sorunsuz regl olmuştum tatlım haklisin ben yarın sabahtan bı daha test yapıyım ve çıkmazsa kan verip gelirim canım ve dün komşum anlattı yıllar once 2 gün korunma ilacını içmeyi unutmuş ve sonraki gün 2 tane birden icmiş ama hamile kalmış o 2 Günde

evet canım olabilir eğer yumurtlama gününde içmediyse risk artıyor benimde hap kullanırken hamile kalan arkadaslarım var.
millet korunurken hamile kalıyo biz aylardır çalışıyoruz kalamıyoruz Allah çok büyük vardır bi hikmeti bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…