- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.221
sağo lcanım sanada geçmiş olsun. evet bu kadar benzerlik olmaz yani. kaderimiz aynı sanki. benimde dizimde :)ben en son 2 sene önce kurula çıktım biyopsi dediler ama ben o ara çalışıyordum ve korkumdan aksattım. aynen bende yürüyemem diye korkuyorum. nasıl zor oldumu ameliyatın. benim artık zor gibi hamile kalırsam birde yeni işe başlıyorum.
ben çatladım ama bekliyecem 2 haziran sonraki batım :))
merhaba kızlar.
ben32 günde bir adet görüyorum
bu cuma yani bat.ıma 13 gün kala test yaptım( yaklaşık 2 hafta varken)
yumurtlama zamanım ise mayıs 2-9 arasıydı
test negatif çıktı
ilk düşükle sonuçlanan gebeliğimde 1 hafta varken silik çift çizgi belli olmuştu
acaba çok mu erken davrandım umudum kırıldı gibi..
merhaba kızlar.
ben32 günde bir adet görüyorum
bu cuma yani bat.ıma 13 gün kala test yaptım( yaklaşık 2 hafta varken)
yumurtlama zamanım ise mayıs 2-9 arasıydı
test negatif çıktı
ilk düşükle sonuçlanan gebeliğimde 1 hafta varken silik çift çizgi belli olmuştu
acaba çok mu erken davrandım umudum kırıldı gibi..
ayyy çatlayacam meraktan :) hiç bir belirti hissetmiyorum ne bilim ilk düşük yaşadığım gebelikte 5 gün kala çıkmıştı bakalım haftaya da denicem hattacanım benim umudunu hiç kaybetme çünkü daha çok erken yumurtlamadan 12 13 gün sonra idrarda çıkar inşallah hamilesindır hayırlı haberlerini bekleriz
merhaba kızlar ben de aranıza katılabilirmiyim. bu ay 2. çocuk için ilk denememizi yaptık bat 19-20 mayıs gibi. test yapmakiçin çok erken ama çatlıorummm
Cok erken yapmşsn canm daha 13 gun varms adete 2 gun kala belki çkar dyolar sen braz erken davranmşsn :)) kırmzları görene kadar umudu kaybetmek yok inşallahta görmezs kırmızlari :))
canım senib bat. benden 2 gün önce bende iki gün önce test yaptım dayanamadım ama bişi çıkmadı..merhaba kızlar ben de aranıza katılabilirmiyim. bu ay 2. çocuk için ilk denememizi yaptık bat 19-20 mayıs gibi. test yapmakiçin çok erken ama çatlıorummm
hoşgeldin canım henüz çok erken test yapma sonra üzülme
ne gibi belirtilerin var cnm
canım senib bat. benden 2 gün önce bende iki gün önce test yaptım dayanamadım ama bişi çıkmadı..
canım karnımda şişlik var ve çok hafif arad bi hissettiğim göğüs ağrım var. ilk hamileliğimde de adet belirtisi gibi şeyler olmuştu. daha bu ilk denememiz amainsan umutlanıyo zaman da geçmiyo. az kaldı zamanından önce test yapmıcam idrar testimi aldım evde bekliyo 18-19 u gibi yaparım diyorum az kaldı zaten inşaallah olur hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırızzz
Kızlar benim bat 10 mayisti dün test yaptım Malesef negatif ama hala gelmedi adetim şimdide gelmiyor diye sinir oluyorum eczaneye gittim erken gebelik testi alırım dedim kesin olur ama yok bulamadım adetim bari gelsede diğer aya umutlansam
başka bi topicte birinin gebelik testi negatif gösterdiği gün kanda pozitif çıkmış değerleri.
sende bi kan versen cnm
Hadi ya canım :18: bide kan veririm o zaman yarın gelmezse ama cokta umutlanmiyim diyorum çünkü 9 aydır Yasmin kullanıyordum korunuyordum belki ondan dengem bozulmuştum gecikiyordur
bu ay ilk defa mı bıraktın.
ben aralıkta bıraktım ocakta hamile kaldım.
genelde 2. ay hamile kalma şansı daha yüksek oluyo
aslında yasmin geciktirmez dengeler hatta ama bazen böyle aksilikler yaşanabiliyor.
yarında olmazsan kan ver kandada çıkmazsa doktora görün canım benim
Evet canım 9 Mart'ta son ilacı ictim 13 Mart'ta regl oldum bide bir ara Aralık'ta bırakmıştım öylesine yani bebek icin değil ama dediğin gibi Ocak'ta sorunsuz regl olmuştum tatlım haklisin ben yarın sabahtan bı daha test yapıyım ve çıkmazsa kan verip gelirim canım ve dün komşum anlattı yıllar once 2 gün korunma ilacını içmeyi unutmuş ve sonraki gün 2 tane birden icmiş ama hamile kalmış o 2 Günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?