- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.241
evet canım olabilir eğer yumurtlama gününde içmediyse risk artıyor benimde hap kullanırken hamile kalan arkadaslarım var.
millet korunurken hamile kalıyo biz aylardır çalışıyoruz kalamıyoruz Allah çok büyük vardır bi hikmeti bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah
Evet tatlım yaa aynen tabi herseyin bası Allah isyan etmemek gerekiyor tabi ama insan yinede diyor yani neden ben diye yada şaşırıyorsun kadın diyor kocam üstüme gömleğini atsa hamile kalıyorum diye insanın ici gidiyor ama tabi o an bile icinden allahım nolur bana nasip et diyorsun Rabbim bizimde dualarımızı kabul eder inşallah
Bide su var bazı hamileler cok nazli olur ya aman allahım böyle içten ice şaşırdım sürekli karınlarını tutarlar sanki bebek hop dusuvericekmis gibi tabi annemde derdi simdikiler cok Nazlı canım biz boylemiydik falan diye ama şimdi anlıyorum bebek sahip olmak gercekten zormus bende hamile kalabilirsem eğer bırak göbüsşümü totomu bile tutarım heralde
Hu huuu cimcimeciiiim, topiğin hayırlı olsun kuzum...
Ateşinde süper bugün baktım tablona az önce. Bu ay süpriz yapcak gibi senin bebiş...
başka bi topicte birinin gebelik testi negatif gösterdiği gün kanda pozitif çıkmış değerleri.
sende bi kan versen cnm
Bugün bı test daha yaptım yok negatif ooof adetim gelse rahatliycam valla oda yok tatlım yabenimde hazirana kaldı. tekrar çalışmalara başladık canım. 6 haziran bat. 2.deneme. hayırlısı bakalım.
günaydin iyi haftalar diliyorum herkese.....benim büyükk gün yarin...amaa hiçç belirtim yok.adett belirtimde yokk ortada kaldımm....sanirim ben buay yumurtlamadimm
Bugün bı test daha yaptım yok negatif ooof adetim gelse rahatliycam valla oda yok tatlım ya
İyi haftalar canım 3 gün gecti batın üzerinden ama yok regl olmadım
ben olsam ben de beklerdim, gelecek olan gelir diyerekten
canım test yapmadın mı daha
ben de dün test yaptım çıkmadı benim iş arkadaşım da bir buçuk aylık hamileydi ama test yaptı yine çıkmadı taki kan tahlili yaptı ve şuan oğlu dört aylık ve yanında :) benim bebeğim çok terbiyeli kanda gösterecek kendini teyzeleri idrar felan ters bebeğime:)
inşallah canımmmmm
kıs neden kan vermedin ben olsam çatlardım
kaçç günün geçtiiii dilniya...inşalahh kanda süpriz yapar sana bebiton
7 8 gün geçti canım sende varmı bişeyler ?
ayyy canimm canimm 3 günmüü....hadii hayırlısı inşaalhh..test yaptınmıı
günaydın kızlar herkese,
mutlu haberleri bol olan bi hafta geçiririz inşallah.
benim bat bu hafta c.tesi günü gerçi benim hiç umudum yok zaten tek bir belirti bile hissetmiyorum kendimde.
geçen ay yum.tarihini falanda takip etmeden gelişi güzel yapmıştık, adetten önce bisürü belirti yaşamıştım kendime kendime psikolojik olarak :)
ama bu sefer hiç bişey yok zaten benim içimdede hiç hamileymişim gibi bi his yok.Allah'tan hayırlısı artık.
2 tane yaptım tatlım hatta bi tanesini biraz once yaptım ve an itibariyle regl oldum :18: hemen internetten Ovulasyon testi alicam bakalım bu ay öyle deniycem
bu ay ilk defa mı bıraktın.
ben aralıkta bıraktım ocakta hamile kaldım.
genelde 2. ay hamile kalma şansı daha yüksek oluyo
aslında yasmin geciktirmez dengeler hatta ama bazen böyle aksilikler yaşanabiliyor.
yarında olmazsan kan ver kandada çıkmazsa doktora görün canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?