Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Evet tatlım yaa aynen tabi herseyin bası Allah isyan etmemek gerekiyor tabi ama insan yinede diyor yani neden ben diye yada şaşırıyorsun kadın diyor kocam üstüme gömleğini atsa hamile kalıyorum diye insanın ici gidiyor ama tabi o an bile icinden allahım nolur bana nasip et diyorsun Rabbim bizimde dualarımızı kabul eder inşallah

Bide su var bazı hamileler cok nazli olur ya aman allahım böyle içten ice şaşırdım sürekli karınlarını tutarlar sanki bebek hop dusuvericekmis gibi tabi annemde derdi simdikiler cok Nazlı canım biz boylemiydik falan diye ama şimdi anlıyorum bebek sahip olmak gercekten zormus bende hamile kalabilirsem eğer bırak göbüsşümü totomu bile tutarım heralde

Hu huuu cimcimeciiiim, topiğin hayırlı olsun kuzum...
Ateşinde süper bugün baktım tablona az önce. Bu ay süpriz yapcak gibi senin bebiş...

aynen canım yaa bir arkadasım var oda kocam ceketini attı üstüme hamile bıraktı dedi bende bizede verin o ceketi bakalım dedim. şimdiki hamileler çok nazlı ama ne kadar zor olduğunu biliyolar hamile kalmanın veya çocuğu sağ salim kucağına almayı bu yüzdendir. bazılarına doktor 9 ay kalkmayacaksın diyo mesela.
biz onlardan olmayalımda naz yaparız azcık

Hu huuu cimcimeciiiim, topiğin hayırlı olsun kuzum...
Ateşinde süper bugün baktım tablona az önce. Bu ay süpriz yapcak gibi senin bebiş...

ablacım çok teşekkür ederim hoşgeldin topiğime
ama ben gerekli açıklamayı yazmıştım orda yaaaa pek umudum yok yani

günaydin iyi haftalar diliyorum herkese.....benim büyükk gün yarin...amaa hiçç belirtim yok.adett belirtimde yokk ortada kaldımm....sanirim ben buay yumurtlamadimm

benimde hazirana kaldı. tekrar çalışmalara başladık canım. 6 haziran bat. 2.deneme. hayırlısı bakalım.
Bugün bı test daha yaptım yok negatif ooof adetim gelse rahatliycam valla oda yok tatlım ya
günaydin iyi haftalar diliyorum herkese.....benim büyükk gün yarin...amaa hiçç belirtim yok.adett belirtimde yokk ortada kaldımm....sanirim ben buay yumurtlamadimm

İyi haftalar canım 3 gün gecti batın üzerinden ama yok regl olmadım

ben olsam ben de beklerdim, gelecek olan gelir diyerekten

ben de dün test yaptım çıkmadı benim iş arkadaşım da bir buçuk aylık hamileydi ama test yaptı yine çıkmadı taki kan tahlili yaptı ve şuan oğlu dört aylık ve yanında :) benim bebeğim çok terbiyeli kanda gösterecek kendini teyzeleri idrar felan ters bebeğime:)

kaçç günün geçtiiii dilniya...inşalahh kanda süpriz yapar sana bebiton

günaydın kızlar herkese,
mutlu haberleri bol olan bi hafta geçiririz inşallah.
benim bat bu hafta c.tesi günü gerçi benim hiç umudum yok zaten tek bir belirti bile hissetmiyorum kendimde.
geçen ay yum.tarihini falanda takip etmeden gelişi güzel yapmıştık, adetten önce bisürü belirti yaşamıştım kendime kendime psikolojik olarak :)
ama bu sefer hiç bişey yok zaten benim içimdede hiç hamileymişim gibi bi his yok.Allah'tan hayırlısı artık.

tatlım melekler zaten umutsuz olduğumuz kafamıza takmadığımız ayda gelirler sen yine dikkat et ve bekle benim hislerim sende var bişeyler diyor umarım yanılmam

Cimcimesultanciiim günaydın tatlım ben regl oldum hatta doktoru aramıştım kan testi vermeye gidiyordum üstümü giyiniyordumkii gördüm kırmızıları olsun burada seviniyorum artık sağlıklı bı sekilde regl oldum bat 9 Haziran tatlim

cimcime neden ikinci ay daha yüksek oluyor?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…