Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

2 tane yaptım tatlım hatta bi tanesini biraz once yaptım ve an itibariyle regl oldum :18: hemen internetten Ovulasyon testi alicam bakalım bu ay öyle deniycem

Düzensizse ovu. testi kesin al derim volere.:114: Ben 18. günde çift çizgiyi gördüm sandım. Tam koyu değildi ama koyuya yakındı. 21.gün öylesine yapayım dedim. Bi baktım kopkoyu çizgi çıktı. meğer o günmüş. Eşimin de inanası gelmiyor artık hangi gün yumurtlama günü diye. Zaten sol kasığımda ağrı o gün oldu, ordan da anladım.

fatmaaa en yenii hamile sensinn...biraz daha bahsett su belirtlerden yawww..........yarin günümm ama karnim ara ara agrıyo

canım senin adet düzesizmi oluyor

olsun canım biran önce başlayacaksın çalışmalara

cimcime neden ikinci ay daha yüksek oluyor?:26:

valal sebebini bilmiyorum canım ama heralde ilacın etkisi o ay geçiyor. ama ben kimden duysam hep 2. ay hamile kaldığını söyledi
tabi birazda kişinin bünyesiyle alakalıdır yada ilacı ne kadar süre kullandığıyla

benimde hazirana kaldı. tekrar çalışmalara başladık canım. 6 haziran bat. 2.deneme. hayırlısı bakalım.

tamam canım düzeltiyorum

yokk degişikk bişşiii..en son pazar sabahiii olduu.....25.gün yanii

biraz özel olacak ama bu pazar sabahıysa ilişki esnasında kasıklarında batma yani herzamankinden farklı rahatsızlık hissettinmi bu bir numaralı gebelik belirtisidir..rahme baskı olduğu için seni rahatsız eder ben bunu hissedince eşime sanırım hamileyim dedim doğru çıktı çünkü ilk gebeliğimdede aynısını hissediyordum...

kızlarrrrr selammm, kaldı 8... bugün 20. gün kasıklarıma bıçak gibi sancı saplanıyor dönem dönem. akşam saatleri özellikle acaip bir şişkinlik hissi ve 2 gündür ağrımda çamur gibi bir tat. demirimsi tatı duymuştum ama bu çamur nerden çıktı yahu. varmı bu durumu yaşayanlar...

tatlım geldimi kırmızılar... iyi bari bekletmedi üzülme tamammı çok şükür sağlıklıyız ve kırmızılarımız geliyor bunu bilyioruz...

hiçç özell degill fatmacimm sonucta aynii şey içinn cabalıyoruzz....dün sabahh degildee afedersin 20.de olduu onda hissetimm baskıı acııı...inşaaşlhh yarabim hamileyimdirrrrrr................dün gece ateşş gibi yandıı ayagimin altıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…