- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.261
tatlım melekler zaten umutsuz olduğumuz kafamıza takmadığımız ayda gelirler sen yine dikkat et ve bekle benim hislerim sende var bişeyler diyor umarım yanılmam
2 tane yaptım tatlım hatta bi tanesini biraz once yaptım ve an itibariyle regl oldum :18: hemen internetten Ovulasyon testi alicam bakalım bu ay öyle deniycem
cimcimem ben kafayı yedim ama bakmıyacam bekliyecem beklemek zorundayımhüsrana uğramaktansa kafayı oynatırım daha iyi hem eğer bebeğim beni istemesse bu ay da bende artık onu istemiyecem
Kızlar dün kızımı isalden dolayı acile götürmüştüm o aradadakan testi yaptırıyim dedim 2700.0 çıktı sonuç...:))mutlu haber verim dedim...:))Hamileyim...
yaptım çıkmadı ama içimdeki ses var diyo bekle diyo bu içimdeki ses birgün beni kanser edecek daha zamanı var
Düzensizse ovu. testi kesin al derim volere.:114: Ben 18. günde çift çizgiyi gördüm sandım. Tam koyu değildi ama koyuya yakındı. 21.gün öylesine yapayım dedim. Bi baktım kopkoyu çizgi çıktı. meğer o günmüş.Eşimin de inanası gelmiyor artık hangi gün yumurtlama günü diye. Zaten sol kasığımda ağrı o gün oldu, ordan da anladım.
fatmaaa en yenii hamile sensinn...biraz daha bahsett su belirtlerden yawww..........yarin günümm ama karnim ara ara agrıyo
nasıl ağrı ama kasılma gibi mi kasıklarda sancı gibi mi?
EcrinFatıma nerelerdesin?
kasıklarda sanciii
adet sancısı değildir inşallah...nasıl hissediyorsun böyle farlı hissediyormusun...birde en son eşinle ne zaman ilişkiye girdin?
Cimcimesultanciiim günaydın tatlım ben regl oldum hatta doktoru aramıştım kan testi vermeye gidiyordum üstümü giyiniyordumkii gördüm kırmızılarıolsun burada seviniyorum artık sağlıklı bı sekilde regl oldum bat 9 Haziran tatlim
cimcime neden ikinci ay daha yüksek oluyor?:26:
benimde hazirana kaldı. tekrar çalışmalara başladık canım. 6 haziran bat. 2.deneme. hayırlısı bakalım.
yokk degişikk bişşiii..en son pazar sabahiii olduu.....25.gün yanii
bugün benimde bat günüm ama hala gelmedi inşallah hiç gelmez 1 sene
Cimcimesultanciiim günaydın tatlım ben regl oldum hatta doktoru aramıştım kan testi vermeye gidiyordum üstümü giyiniyordumkii gördüm kırmızılarıolsun burada seviniyorum artık sağlıklı bı sekilde regl oldum bat 9 Haziran tatlim
biraz özel olacak ama bu pazar sabahıysa ilişki esnasında kasıklarında batma yani herzamankinden farklı rahatsızlık hissettinmi bu bir numaralı gebelik belirtisidir..rahme baskı olduğu için seni rahatsız eder ben bunu hissedince eşime sanırım hamileyim dedim doğru çıktı çünkü ilk gebeliğimdede aynısını hissediyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?