Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

ciddimisin ecrınfatma bendede oldu batma degılde doluluk ve sıkıstırılma hıssı gıbı bır seydı :18:

aaa öylemiii büyük heycann varmii belirtinn

dün öğleden sonra akıntıyla beraber çık cılız pempe bişey geldi ama bidaha gelmedi onuda peçetede farkettim zaten. dahası yok.
hayatımda ilk defa gördüm böyle bişey. hiç gelmezdi benden. neden olduğunuda anlamadım bende hah geliyo kırmızılar dedim ama gelmedi
onun dışında hiçbir belirtim yok ne adet ne gebelik
sadece midem bulanıyo ve karnımın içi sancılanıyo

inşallah hamilesindir canımcım inşallah gelmez kırmızıların buay :)

2 gebeligimdede yerleşme kanamasi yaşadimm....biri adete 2 gün kala pembee...2.ci adet günüü kahverengii...sen sanirim hamilesinn yerleşme kanamasii gelmiş.bugun sabret yarin sabahhh test yaptırr...hadii bakalımm mutluu oldum

hay allah razı olsun gülüm yaaa ne güzel umutlandırdın beni :)
ben ilkinde yerleşme kanaması yaşamadım zaten bebeğim yerleşmemişti ama yerleşme kanamsı deyince en azından günlük pedi batıracak kadar kanama bekliyorum ben nedense
zaten bugün gelmezse yarın test yaparım ama hiç öyle bir ihtimal vermiyorum ben nedense çünkü başka hiç hamilelik belirtim yok en azından ilk gebeliğimle karşılaştırdığımda şuan hamile olmadığıma inanıyorum

cümlemizden mevlam razıı olsun...hayır yerleşme kanamsiii 5-6 damlayıı gecmiyoo yani benimkiler öyle olduydu...benimde ne adet ne hamileiklk belirtim yok.yarin bat..ama bişi sorcam benim sag kasıkk tik tikk atıyoo içinde gülle yuvarkanıyoo bu nekiii

valla canım kasıklardaki belirtilerden anlamıyorum çünkü benim kasıktaki belirtilerim hiç hayra çıkmadı bu yüzden kasık belirtileri beni yanılttığı için yorum yapamıyorum

valla canım kasıklardaki belirtilerden anlamıyorum çünkü benim kasıktaki belirtilerim hiç hayra çıkmadı bu yüzden kasık belirtileri beni yanılttığı için yorum yapamıyorum

amann bişi olcaz ama du bakalımm :) kafayi dıyırmassak iyii.ota b...............kaa belirtii diyozz

aynen yaa bendede geçmeyen kuruluk ve susama ve çamurumsu tat. bugün 20. gün normalde yumurtlamam bitmiştir heralde ama akıntım falanda devam ediyor

sen yinede calışş ben neolur neolmaz diye 20.ve 25.günde calıştım....10-13-15-17-20-25 :) yumurtlamadan sonra ıslakdıı benim altımda

çok üzgünüm arkadaşlar :'( gebeliğim dış gebelik çıktı ve acil ameliyat oldum

sen yinede calışş ben neolur neolmaz diye 20.ve 25.günde calıştım....10-13-15-17-20-25 :) yumurtlamadan sonra ıslakdıı benim altımda

yaa evet sürekli ıslaklık sanki hastalığım gelmiş gibi geliyor sürekli allahım 8 gün daha var yaa nasıl beklicem...senin kaç gün var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…