- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.281
biraz özel olacak ama bu pazar sabahıysa ilişki esnasında kasıklarında batma yani herzamankinden farklı rahatsızlık hissettinmi bu bir numaralı gebelik belirtisidir..rahme baskı olduğu için seni rahatsız eder ben bunu hissedince eşime sanırım hamileyim dedim doğru çıktı çünkü ilk gebeliğimdede aynısını hissediyordum...
aaa öylemiii büyük heycann varmii belirtinn
bugün benimde bat günüm ama hala gelmedi inşallah hiç gelmez 1 sene
dün öğleden sonra akıntıyla beraber çık cılız pempe bişey geldi ama bidaha gelmedi onuda peçetede farkettim zaten. dahası yok.
hayatımda ilk defa gördüm böyle bişey. hiç gelmezdi benden. neden olduğunuda anlamadım bende hah geliyo kırmızılar dedim ama gelmedi
onun dışında hiçbir belirtim yok ne adet ne gebelik
sadece midem bulanıyo ve karnımın içi sancılanıyo
test yapmıycakmısın bugün?
dün öğleden sonra akıntıyla beraber çık cılız pempe bişey geldi ama bidaha gelmedi onuda peçetede farkettim zaten. dahası yok.
hayatımda ilk defa gördüm böyle bişey. hiç gelmezdi benden. neden olduğunuda anlamadım bende hah geliyo kırmızılar dedim ama gelmedi
onun dışında hiçbir belirtim yok ne adet ne gebelik
sadece midem bulanıyo ve karnımın içi sancılanıyo
inşallah hamilesindir canımcım inşallah gelmez kırmızıların buay :)
2 gebeligimdede yerleşme kanamasi yaşadimm....biri adete 2 gün kala pembee...2.ci adet günüü kahverengii...sen sanirim hamilesinn yerleşme kanamasii gelmiş.bugun sabret yarin sabahhh test yaptırr...hadii bakalımm mutluu oldum
hay allah razı olsun gülüm yaaa ne güzel umutlandırdın beni :)
ben ilkinde yerleşme kanaması yaşamadım zaten bebeğim yerleşmemişti ama yerleşme kanamsı deyince en azından günlük pedi batıracak kadar kanama bekliyorum ben nedense
zaten bugün gelmezse yarın test yaparım ama hiç öyle bir ihtimal vermiyorum ben nedense çünkü başka hiç hamilelik belirtim yok en azından ilk gebeliğimle karşılaştırdığımda şuan hamile olmadığıma inanıyorum
cümlemizden mevlam razıı olsun...hayır yerleşme kanamsiii 5-6 damlayıı gecmiyoo yani benimkiler öyle olduydu...benimde ne adet ne hamileiklk belirtim yok.yarin bat..ama bişi sorcam benim sag kasıkk tik tikk atıyoo içinde gülle yuvarkanıyoo bu nekiii
valla canım kasıklardaki belirtilerden anlamıyorum çünkü benim kasıktaki belirtilerim hiç hayra çıkmadı bu yüzden kasık belirtileri beni yanılttığı için yorum yapamıyorum
amann bişi olcaz ama du bakalımm :) kafayi dıyırmassak iyii.ota b...............kaa belirtii diyozz
aynen canım herşeye belirti arıyoruz en iyisi bırakmak zman göstersin zaten sanada saatler kaldı
bende çok heycanlıyımm.heledee sag kasıgıma igne batıp içinde bişilerr çırpınıncaa..................olmadin dimii hallaa senn
ağzında çamurumsu tat varmı canım
sabahlariii oluyoooo 3 gündürr..hemenn suu içiyorum.çok susuyorum çünkiiiii
aynen yaa bendede geçmeyen kuruluk ve susama ve çamurumsu tat. bugün 20. gün normalde yumurtlamam bitmiştir heralde ama akıntım falanda devam ediyor
merhaba bende uzun süredir hamile kalabilmek için çok uğraştım klomenide denedim soğan kürünüde ama sonuç alamadım herkes sosyal medyada chat yaparken bense gece gündüz nette gebe kalabilmenin yolunu aradım doktora gittim hormonların düzgün sonucu aldım ama yine heray hüsrana uğradım ama sonunda bi yerde okudum eşime keçiboynuzu yemesini istedim ve yumurtlama günümdede birlikte olmaya özen gösterdim ve sonuç şu anda hamileyim rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin canım
çok üzgünüm arkadaşlar :'( gebeliğim dış gebelik çıktı ve acil ameliyat oldum
sen yinede calışş ben neolur neolmaz diye 20.ve 25.günde calıştım....10-13-15-17-20-25 :) yumurtlamadan sonra ıslakdıı benim altımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?