- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.301
çok üzgünüm arkadaşlar :'( gebeliğim dış gebelik çıktı ve acil ameliyat oldum
yaa evet sürekli ıslaklık sanki hastalığım gelmiş gibi geliyor sürekli allahım 8 gün daha var yaa nasıl beklicem...senin kaç gün var canım
çok üzgünüm arkadaşlar :'( gebeliğim dış gebelik çıktı ve acil ameliyat oldum
benim yarinn bende çokk heycanlıyımm...yarin olmassamm carsamba günüü test yapcemm
aslında bugünde yapsan sonuç alırsın biliyorsun dimi canım :)
ayyyy benide heyecan bastı :)
biliyorum bilmezmiiiiyimm :):) amaa o hatayii hepp yapıyorum adet geçmeden sonra üzüll durr....bilerekk evde test bulundurmuyorum elim durmuyoo..inşaalhh gecerde test almasii yapmasii 2 dk :)
canım senin adet düzesizmi oluyor
kızlar eczaneden test alırken utanmalar sıkılmalar oluyomu sizdede :):)
biliyorum bilmezmiiiiyimm :):) amaa o hatayii hepp yapıyorum adet geçmeden sonra üzüll durr....bilerekk evde test bulundurmuyorum elim durmuyoo..inşaalhh gecerde test almasii yapmasii 2 dk :)
kızlar eczaneden test alırken utanmalar sıkılmalar oluyomu sizdede :):)
ayy hadi inşallah o çizginin geriside gelir :d daha 6 günümz var ama maşallah ii çıkmış bende yapsam mı acababende de dün ve bugün kafamı kaldıracak hal yok yatsam uyuyorm normalde gündz uyuyamam..inş herseyn hayrlısı
herseferindeeee esimee aldırıyorumm....benim dahaa çokk esimden isterken utanmamm sıkılmammm oluyoo :):):) her yapışım negetiffffffffffffffff
bazen içim kıpır kıpır heyecan doluyor bazende ümitsiz karamsar ne çok gel git yaşadım bu ay bilemezsin
benim yarinn bende çokk heycanlıyımm...yarin olmassamm carsamba günüü test yapcemm
bende öyleyim inANKİİ...............nasıll moda giriyorum bezenn bii görüsenn gülersin.....sonra bian geliyoo nezamann tutukii bu ay tutsun diyorum bütün hevesim gerii gidiyorr
Canım senin bugün çıkar aslında bence ya. Yapsana merak ettim bak. Bende yarın yapayım diyorum
Canım senin bugün çıkar aslında bence ya. Yapsana merak ettim bak. Bende yarın yapayım diyorum
kendimimi dinliyorum diyorum kızıyorum kendime sonra umutlanıyorum sonra umutsuzlanıyorum allahım sanırım kafayı yiyorum. birde eşim bu ara senin kokun değişti diyor ne alakaysa :) onada kızıyorum sanırım kendimi dinlediğimi düşünüyor gülüyor bana bende kızıyorum ona
ayyy sendemi allahımmmm yarın ikinizdende güzel haberler alalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
boşverr bu kaygılarda güzell.......evet koku degişirmişş..ama ben adet olmaya yakın ter kokumm degişiyoo...yogun oluyoo yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?