Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

aslında bugünde yapsan sonuç alırsın biliyorsun dimi canım :)

ayyyy benide heyecan bastı :)

biliyorum bilmezmiiiiyimm :):) amaa o hatayii hepp yapıyorum adet geçmeden sonra üzüll durr....bilerekk evde test bulundurmuyorum elim durmuyoo..inşaalhh gecerde test almasii yapmasii 2 dk :)

kızlar eczaneden test alırken utanmalar sıkılmalar oluyomu sizdede :):)

utanmanın yanı sıra :) eczacıyla karşılıklı suratta kocaman bir sırıtık ifade ve eczaneden allah gönlünüze göre versin inşallah dilekleriyle uğurlanma :)

allahım o testte cift çizgi görme sevincinide yaşatsın bize

biliyorum bilmezmiiiiyimm :):) amaa o hatayii hepp yapıyorum adet geçmeden sonra üzüll durr....bilerekk evde test bulundurmuyorum elim durmuyoo..inşaalhh gecerde test almasii yapmasii 2 dk :)

bazen içim kıpır kıpır heyecan doluyor bazende ümitsiz karamsar ne çok gel git yaşadım bu ay bilemezsin

Canım naptın test falan yaptın mı, ben tekrar yapmadım ama dediğin gibi kafamı kaldıramıyorum. Mutlaka haber et canım test falan yaparsan. Hepimiz için hayırlısı olsun

herseferindeeee esimee aldırıyorumm....benim dahaa çokk esimden isterken utanmamm sıkılmammm oluyoo :):):) her yapışım negetiffffffffffffffff

ben bide gitmeden önce diyorumki 8-10 tane falan alayımda evde dursun tekrar aynı sıkıntıya sokmıyım kendimi diye düşünüyorum
ama sıkıntıdan 1 tanesini bile zorla alıp çıkıyorum :)

bazen içim kıpır kıpır heyecan doluyor bazende ümitsiz karamsar ne çok gel git yaşadım bu ay bilemezsin

bende öyleyim inANKİİ...............nasıll moda giriyorum bezenn bii görüsenn gülersin.....sonra bian geliyoo nezamann tutukii bu ay tutsun diyorum bütün hevesim gerii gidiyorr

bende öyleyim inANKİİ...............nasıll moda giriyorum bezenn bii görüsenn gülersin.....sonra bian geliyoo nezamann tutukii bu ay tutsun diyorum bütün hevesim gerii gidiyorr

kendimimi dinliyorum diyorum kızıyorum kendime sonra umutlanıyorum sonra umutsuzlanıyorum allahım sanırım kafayı yiyorum. birde eşim bu ara senin kokun değişti diyor ne alakaysa :) onada kızıyorum sanırım kendimi dinlediğimi düşünüyor gülüyor bana bende kızıyorum ona

Canım senin bugün çıkar aslında bence ya. Yapsana merak ettim bak. Bende yarın yapayım diyorum

tarantulacimm buarada nikin çok güzell:) söz verdim gecen ay kendime adetim geçince yapcemm diyee...o yüzden inşaalh 1 gün geçsinn 2.gün soluyoo testtee hastanede alcamm senin bat nezaman

boşverr bu kaygılarda güzell.......evet koku degişirmişş..ama ben adet olmaya yakın ter kokumm degişiyoo...yogun oluyoo yanii

ayyy sendemi allahımmmm yarın ikinizdende güzel haberler alalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Cannım valla bende ama ben 3 aydır her adet öncesi böyle oluyorum, yorgun, sürekli uykulu, psikolojik olduğunu düşünüyorum artık, birde silik çizgilere güvenim kalmadı, 3 aydır en az bir kere silik çizgi görmüşümdür her seferinde, ama malesef bebek yoktu hiçbirinde Umarım hepimiz hayırlısıyla güzel haber veririz. Bu arada oğluma ödev yaptırdığım için geç yazıyorum biraz

boşverr bu kaygılarda güzell.......evet koku degişirmişş..ama ben adet olmaya yakın ter kokumm degişiyoo...yogun oluyoo yanii

ayyyy canım benimmm gel sarılayım sanaa cidden değişirmiymiş koku hiç duymamıştım eşiminde bildiğini sanmıyorum söylediğinde dalga geçiyor sandım hatta. olmazdı bende adet zamanıma yakın falan ayy çok şaşıdım.. inşallah bebeklerimiz bizimledir ya inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…