Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

zorlama olduysa lekelenme olabiliyor canım. ağrı ve zorlama lekelenmeye sebep oluyor.

hoşgeldin canım umarım mayıs seninde ayın olur. ben soğan kürünü yapıyorum şuan. incirinde kurusunu yiyorum hergün 2-3 tane.
bakalım faydasını görürüz inşallah ikimizde

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN

alakasız konuyla belki ama benim suan yasadıklarım psikolojikmi arakadaşlar bana yardım edin sabah ateşim çıktı sıcaklar bunaltıyor beni ağzımda demirimsi bi tat var sol kasığım batıyor midem berbat bu belirtiler nedir hamile olsamda erken değilmidir bu belirtiler için bat:5 mayıs

hoşbulduk:) inşallah faydasını görürürüz

cimcimeciğim incirin faydası nedir

canım henüz çok erken ama eğer çok rahatsız ediyorsa kan testi yaptır kan testinde çıkabilir. bana sorarsan fazla kendini dinleme 1 hafta daha bekle derim

cimcimeciğim incirin faydası nedir

yumurta çatlatıyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor canım. özellikle yumurtaları çatlamayan kadınlarda etkili.
ama ben kan yapsın diye kullanıyorum.

cevap verdğn için teşekkr ederm cimcimesultan :) ilk kez böle bişi olunca ister istemez panik yaptm ..

panik yok canım sakin sakin kavuşacağız bebeklerimize :))

inş mayısta hepimiz hamile kalalım..allahım güldür yüzümüzü yarabbim bi nisan bi mayıs diyoruz olmadı haziran dicez ama umut işte napalım ya biz böle her ay istedkçe kader gülüyo bize rabbim ol demedende olmuyoki ya kader yüzümüze güler işallah

eger yumurtlama günlerinde düzenli iliskiye girdiyseniz hamile olma ihtimaliniz yuksek adetinize 6 gün var bu cok nnormal belirtiler.ben adetime 2 gün kala idrar testinde ögrenmistim ilk hamileligimi.yani 3 mayis idrar testi yapmani tavsiye ederim canm
ins hamissinidrrr

inşallah canım benim. rabbim en doğru zamanı biliyor o zaman verecek biz ne dersek diyelim zamanı gelmeyince olmuyor

kizlar bugün tam olarak yumurtlama günüm ve hic öle yapiskan akinti falan gelmedi :26::26: yumurtlama günlerinde hemen hemen hergün iliskiye girdik ama anlamadim sol kasiklarim belim agriyor :44::44::44::44:yardim lütfennnnn yani akintim var ama az öle yapiskan degil :44::44::44:

enee kız batlarımız çok yakın senle eğer bu ayki gibi uslu uslu gelirse 24mayısta bekliyorum bende inşşş gelmezler mayısta kimse kırmızıyı görmez herkes hamile olur innnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım bazı kişilerde erkende olsa çıkıyormuş belirtiler ama bazısındada hiçbişey olmuyomuş kendini dinleme bence zaten bak az kalmış şunun şurasında 6gün bak biz taaa ayın sonunu beklicez inş güzel haber alırsın alırız

aynen güzelcim panik yok bak bize daha büssürü beklicezzz

hımmm iyi oldu bunu öğrendiğim hamiş adayı arkadaşımmmm çok teşekkür ettim... ama sadece incir falan değil bu akşam ilaçlarına başlıyorsun ona göre :)

ayyyy benimde bat 21 mayıs inşallah irlikte alırız müjdeyi :)
bu arada şu incir kürünü tarif edermisin canım

ayyyy benimde bat 21 mayıs inşallah irlikte alırız müjdeyi :)
bu arada şu incir kürünü tarif edermisin canım
canım sabah rahim filmini araştırayım dedim sevgili saraçoğlunun seda sayanla programına denk geldim şnciri anlatıyo yumurtanın çatlamasını sağlıyor felandedi işte zaten neye yaradığını biliyosun 8-9tane inciri elinizle ikiye bölüp kaynatıp içiceksiniz dedi 21-25gün dedi bide havuç dedi havucuda yarım litre suda 3tane felan kesip kaynatacakmışın ama kıtır kıtır taze ve küçüklerden olcakmış havuç ve incir suyunu karıştırıp içilecekmiş hani hep günlük tüketin diyolar ya bu iki suyu karıştırıp dolaba koyun 3gün içebilirsiniz dedi ama daha detaylı bilgi için istersen sitesine bak adresi saracoglu.at ama sakın yazı yazayım soru sorayım deme boşver sen

hımmm iyi oldu bunu öğrendiğim hamiş adayı arkadaşımmmm çok teşekkür ettim... ama sadece incir falan değil bu akşam ilaçlarına başlıyorsun ona göre :)

aaaayyyy bu akşam olmaz bu akşam yumyum akşamı dur bakalım perşembe falan başlarım

Merhaba kızlar benide listeye alın ama benim durumum biraz karışık Haziran'da evlendim ve Yasemin kullanmaya başladım gecen ay bıraktım ama bebek icin bırakmamıştım uzun süre kullamıyim dedim ve daha yeni evliyiz eşimle bebek icin daha erken diye düşünüyorduk neyse ilacı bırakmama 2 gün kala doktora gittim kaşıntı icin ve kadın kan tahlili yapalım falan dedi ve fsh 13 çıktı bir başladı anlatmayaa yumurtaların çalışmaz menopoza girersin hemen aşılama yapalım denemeden tedaviye başlayalım falan diye inanın dünya basıma yıkıldı hep adetim düzenli olurdu hiç sorun yasamazdim neyse eve geldim 2 gün ağladım forumlara baktım insanlar fsh yüzünden yıllarca uğraşıyormuş neyse ilaç bitti 13 Nisan'da adet gördüm ama bu kadar olumsuzluklara rağmen sanki ben bu ay kendiliğimden hamiş olacakmışım gibi geliyor psikolojik olarak çok üzüldüğüm icin bebeğim olsun istedğim icin böyle hissediyorum ama bilmiyorum neysee Mayıs'ta hepimiz hamileyiiiiiz

Haaaahaaa iPad kullanıyorum ve yazarken kelimeleri kendine göre değiştiriyor yasmin olmuş Yasemin

yumurta akı kıvamındamı canım
benimki yumurta akı gibi yapışkan değil yani sümüksü değil ama çektikçe uzuyo yıka yıka bitmiyo peçeteler yetmiyo tuhaf bişiii :26:

sen o doktoru değiştir canım :)
ciddi söylüyorum bak. yeni evlenmiş birine nasıl hemen aşılama der en az 1 sene bekleyip sonrasında aşılamayı öneriyor doktorlar. bak kürler var onları dene önce. bide bu ay hamile kalma şansın çok yüksek canım kendimden biliyorum yasmini bıraktığım 2. ay hamile kaldım. zaten kadınların neredeyse % 70 i doğum kontrol hapını bıraktığı 2. ay hamile kalıyormuş doktorum söylemişti.
fazla stres yapma başka bir doktorada git teyit ettir bakalım önce doğrumu değilmi....

Haklısın tatlım anneme bile anlatamadım üzülmesin diye kendi kendime yasıyorum stresimi eşimde fazlasıyla rahat doktoru hastaneyi pek sallamayın bir insan Bide daha hiç bebek konusunu düşünmeden olaylar geliştiği icin diyemiyorumda kocama kalk doktora gidelim amaa Haziran'a kadar olmazsa gidicem doktora ya bide bu yumurtlama döneminde kasıklarda sancı falan uluyormuş ya benim bel ağrım çok oldu mesela adetim olurkende hiç kasıklarım ağrımaz belim ağrır acaba yumurtlama donemimdede öylemi olucakki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…