Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

inşallah arkadaşım hepimiz güzel haberler alalım hepimizin güzel haberleri için halay çekelim.

merveeeeeee inşaALHH YA sabahh hemen yazarimmm iyii yada kötüüüüüüüüüüüüüüü

bence sabah ilk idrarınla yap kuzum.daha net sonuç alırsın.rüyana felan girer uyuyamazsın ama :) olsun bekle sabahı.ben öyle olmuştum çünkü.ama benim gibi olma sen mutlu haber ver inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bence sabah ilk idrarınla yap kuzum.daha net sonuç alırsın.rüyana felan girer uyuyamazsın ama :) olsun bekle sabahı.ben öyle olmuştum çünkü.ama benim gibi olma sen mutlu haber ver inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mervemm allahın dedigii olurr neyaoalımm negatifse negatiff....zatii ben haziranda tüp yaptıracagimm ona odaklıyım..ama böyle mucize olursada sevinirim...ama sabahii bekleyememm benn.....catlarimmm

mervemm allahın dedigii olurr neyaoalımm negatifse negatiff....zatii ben haziranda tüp yaptıracagimm ona odaklıyım..ama böyle mucize olursada sevinirim...ama sabahii bekleyememm benn.....catlarimmm

:) aynen canım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız rabbim ol deyince olur zaten hayırlısı kuzum

yorum yapan arkadaşlar size çok teşekkür ediyorum 9 haziranı beklicem o varsa bile kendini belli eder inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz göbüşlerimizdedir.ama dayanamayıp yaparsam hemen paylaşıcam.çok teşekkür ediyorum sağolun.

Canıııım çok teşekkür ederim, inşallah sende hamilesindir tatlım, bütün kalbimle diliyorum bunu, adet olacakmış gibi hissediyor musun peki??

allah razıı olsunnn......yok adet olcakk gibii degilimm sadece sıcakk basıyooo..sag kasıkk atıyooo agrıyoo bukadar..senin kasıkta seyirme olmusmuyduu

nerden bulucaz peki deneyimli cimcimem :)

allah razıı olsunnn......yok adet olcakk gibii degilimm sadece sıcakk basıyooo..sag kasıkk atıyooo agrıyoo bukadar..senin kasıkta seyirme olmusmuyduu

Canım bende de iki gün önce acayip sıcak basması vardı, herkes donuyodu ben bunalıyodum, acayip terliyodum. Kasık seyirmesi halen var canım bende, belim de acayip ağrıyo, benim en çok dikkatimi çeken bacaklarım uyuşuk gibi sanki, karnımın alt tarafında küçük bir balon var sanki, bide göğüslerim ağırlaştı sanki, birazda gevşeyip sarktı gibi. Uykuhali zaten mahvediyo, kafayı koyunca direk dalıyorum. Tabi çocuklardan fırsat bulabilirsem

ricaederiz canım nedemek fazla kafana takma hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…