- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.501
rica ederim canım :)
değerlerin demekki 5 e yakın çıktı o zaman doktortekrarlar testi bi süre sonra.
sen yinede git negatif çıkarsa sorununu anlatırsın pozitif çıkarsa bize gelir müjde verirsin halay çekeriz :)
8 yıl eczane deneyimi olan birisi olarak söylüyorum eczanelerde erken gebelik testi satılmıyor ve evet çoğuda böyle bişey duymamıştır çünkü biz sadece gebelik testi satarız erken gebelik testi biomedikale girer çoğu eczane bu grubu satmadığı için tanımaz :))
aminn yaraabimm..cümlemizeeeeeeeeeeeee
kız yawyaw yarın mutlu haberlerini bekliyoruz inşallaahhh :)
rica ederim canım.normal adetin nasıl peki her ay düzenliyse test yaptırmanı öneririm.[/QU
normalde düzenli bol sivilceli ilk 3 gün dışarı çıkamayacak kadar yoğun olurdu.ilaç falan kullanmadım hormonlarda bişey yok kist yok.
ya gebelik ya mevsimsel diyorum bakalım hayırlısı allahtan.
merveeeeeee inşaALHH YA sabahh hemen yazarimmm iyii yada kötüüüüüüüüüüüüüüü
rica ederim canım.normal adetin nasıl peki her ay düzenliyse test yaptırmanı öneririm.[/QU
normalde düzenli bol sivilceli ilk 3 gün dışarı çıkamayacak kadar yoğun olurdu.ilaç falan kullanmadım hormonlarda bişey yok kist yok.
ya gebelik ya mevsimsel diyorum bakalım hayırlısı allahtan.
tabiki rabbim hakkımızda neyi hayır görüyorsa onu yaşayacağız ama sen tekrar kan testi yaptır aklında soru kalmasın yada birdahaki adetini bekle eğer varsa ki inşallah vardır ozmana kadar pıt pıtları bile duyarsın.sabredebilirsen tabi :)
bence sabah ilk idrarınla yap kuzum.daha net sonuç alırsın.rüyana felan girer uyuyamazsın ama :) olsun bekle sabahı.ben öyle olmuştum çünkü.ama benim gibi olma sen mutlu haber ver inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mervemm allahın dedigii olurr neyaoalımm negatifse negatiff....zatii ben haziranda tüp yaptıracagimm ona odaklıyım..ama böyle mucize olursada sevinirim...ama sabahii bekleyememm benn.....catlarimmm
tarantulaa hayırlıı ugurluu olsun kardesimm çok ama çok sevindim darisii bizlerede olsun
Canıııım çok teşekkür ederim, inşallah sende hamilesindir tatlım, bütün kalbimle diliyorum bunu, adet olacakmış gibi hissediyor musun peki??
kıs civanperçemi bende aldım dün. çay olarak içecekmişim günde 2 defa aman ne pis bişeydir o öyle çok kötü kokuyo şekersiz içemedim hoş ilk kez içtim ve devam edeceğimden emin değilim
annaaaaamm çok fenadır o evet tatalım ben portakalla içiyordum şimdi portakal bulamazsın ama portakal suyu al onunla iç acılığını kesiyor
ayy heycan bastııı beniiiii.....................cokk az sonraaaaa test yapcemmmmmmmmmmm
rica ederim canım :)
değerlerin demekki 5 e yakın çıktı o zaman doktortekrarlar testi bi süre sonra.
sen yinede git negatif çıkarsa sorununu anlatırsın pozitif çıkarsa bize gelir müjde verirsin halay çekeriz :)
8 yıl eczane deneyimi olan birisi olarak söylüyorum eczanelerde erken gebelik testi satılmıyor ve evet çoğuda böyle bişey duymamıştır çünkü biz sadece gebelik testi satarız erken gebelik testi biomedikale girer çoğu eczane bu grubu satmadığı için tanımaz :))
allah razıı olsunnn......yok adet olcakk gibii degilimm sadece sıcakk basıyooo..sag kasıkk atıyooo agrıyoo bukadar..senin kasıkta seyirme olmusmuyduu
kızzzz 5 e kadar burdayımmm yapıcaksan yaz sonucu :)
canim benimm ben iştenn 5.30 da cıkıyorum ezcane ye varmamm 6 yıı bulur....eve gidip test yapamamm 6.30 o yüzden ancakk sabah haber verebilirimm.......
kıs civanperçemi bende aldım dün. çay olarak içecekmişim günde 2 defa aman ne pis bişeydir o öyle çok kötü kokuyo şekersiz içemedim hoş ilk kez içtim ve devam edeceğimden emin değilim
annaaaaamm çok fenadır o evet tatalım ben portakalla içiyordum şimdi portakal bulamazsın ama portakal suyu al onunla iç acılığını kesiyor
eee nasıl portakal suyuna karıştırıyosun yaa çay olarak demlemiyomusun sen onu :44:
ben 20 poşet aldım sallama çay şeklinde. demleyip için diyodu bende öyle yaptım ama 5 tane şeker atsamda tadı değişmedi
nerden bulucaz peki deneyimli cimcimem :)
internetten canım. internette bu tarz ürünleri satan çok yer var. mesela hepimizin bildiği gg
yorum yapan arkadaşlar size çok teşekkür ediyorum 9 haziranı beklicem o varsa bile kendini belli eder inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz göbüşlerimizdedir.ama dayanamayıp yaparsam hemen paylaşıcam.çok teşekkür ediyorum sağolun.
eee nasıl portakal suyuna karıştırıyosun yaa çay olarak demlemiyomusun sen onu :44:
ben 20 poşet aldım sallama çay şeklinde. demleyip için diyodu bende öyle yaptım ama 5 tane şeker atsamda tadı değişmedi
internetten canım. internette bu tarz ürünleri satan çok yer var. mesela hepimizin bildiği gg
Cimcime canım bi arkadaş vardı batı benimle aynı olan, sanırım GİLMOREGİRL idi. Ondan haber varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?