- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.521
eee nasıl portakal suyuna karıştırıyosun yaa çay olarak demlemiyomusun sen onu :44:
ben 20 poşet aldım sallama çay şeklinde. demleyip için diyodu bende öyle yaptım ama 5 tane şeker atsamda tadı değişmedi
internetten canım. internette bu tarz ürünleri satan çok yer var. mesela hepimizin bildiği gg
evet tatlım çay olarak demliyordum 1 yudum perçem bir ısırık portakal :) zaten ben çok sıcak bişey içemem ağzıma koca yudum alıyordum 1 portakal dilimi yiyordum 1 fincanı öyle bir kaç dilim portakalla içiyordum canım. aynı şeyi portakal suyuyla yapabilirsin. ama şeker atma içine şeker özelliğini yitiriyor
Cimcime canım bi arkadaş vardı batı benimle aynı olan, sanırım GİLMOREGİRL idi. Ondan haber varmı??
evet tatlım çay olarak demliyordum 1 yudum perçem bir ısırık portakal :) zaten ben çok sıcak bişey içemem ağzıma koca yudum alıyordum 1 portakal dilimi yiyordum 1 fincanı öyle bir kaç dilim portakalla içiyordum canım. aynı şeyi portakal suyuyla yapabilirsin. ama şeker atma içine şeker özelliğini yitiriyor
ondan henüz bi haber yok canım
portakal var bendehem önemli değil soğuduktan sonrada etki ediyosa o zaman bi dikişte içerim sıcakken içilmiyodu
hepten sıcak değilde ılıkken içebilirsin canım :) benim adetimide düzenlemişti :) o dönemler ay 30 ben 20 si regliydim
merhaba..
bende mayısa kalan adaylardanım..yukarıdakı listeye nasıl ekleme yapmam gerekir kendımi yardım için tşk..sat 8 mayıs bat 8 hazıran
merhaba kaçıncı deneme olduğunuda yazarsanız listeye eklerim
canım beni de eklermisin. sat 18 nisan bat 20 mayıs ilk deneme 2. çocuk içinnn
meleklerim kırmızılar beni ziyarete geldi umutlar hazirana kaldı
ben adet düzenlemesi için değilde kolay hamile kalmaya yardımcıymış rahmi hamileliğe hazırlıyomuş onun için aldım yoksa adetlerim hep düzenli sadece bu ay saati gecikti
canım aslan pençesimiydi o otun adı banada iç dediler. adet düzenlemesi için. ama ben öyle şeyleri hiç içemiyorum ya. bu ay kırmızılar gelirse ama otlara denicem.
Canİm Aslan pençesi hormonları düzenliyor özellikle fsh yüksekse taktim ben fsh abenm adetim ömür boyu duzenliydi ama doktor bı kan testi yaptı senn fsh yüksek menopoza giriyorsun yumurtaliklar yavaş dedi sok oldum ben hormonlarım icin içicem o otu Aslan pençesini Coook kolay icersin adacayi bile ondan daha kötüdür öyle söyliyim canım
Cimcime canım bi arkadaş vardı batı benimle aynı olan, sanırım GİLMOREGİRL idi. Ondan haber varmı??
tarantula geldm arkadasm burdaym bikaç gündür girmedm..bugün adet oldm ben..sende durum nasıl test yaptn mı canm bidaha?
canım aslan pençesimiydi o otun adı banada iç dediler. adet düzenlemesi için. ama ben öyle şeyleri hiç içemiyorum ya. bu ay kırmızılar gelirse ama otlara denicem.
hmm benimde yüksek olabilir adetlerim hep düzenli ama yumurtalıklar yavaş. hiç baktırmadım bu ay gidip baktırıyım onada. iyiymiş ozaman önümüzdeki ay içmeye başlarım bende
tarantula geldm arkadasm burdaym bikaç gündür girmedm..bugün adet oldm ben..sende durum nasıl test yaptn mı canm bidaha?
canım keşke derim adet olmasaydın da birlikte geçirseydik hamileliğimizi gün gün ama olsun üzme kendini daha ilk denemenizmiş zaten, bidahaki aya inşallah bebişin gelir canım. ben test yaptım tekrar dün ve bugün, testin fotografı da var bikaç sayfa geride, teste göre hamileyim ama daha doktora gitmedim. 2 hafta geçsin bakalım giderim. kendini üzme olur mu tatlım. ben üçüncü denemede buldum inşallah sen ikincide bulursun.
günaydinn canlarımm......sabahh adet oldum tüpten öncekii son ayımdadaa başarısız oldum kısmett hayırlııı zamanda geldiii beboşşlerimiz....haa buarada hiç yaşamadıgım kadar belirtii yaşadım inananıınn bende sasirdimm
günaydinn canlarımm......sabahh adet oldum tüpten öncekii son ayımdadaa başarısız oldum kısmett hayırlııı zamanda geldiii beboşşlerimiz....haa buarada hiç yaşamadıgım kadar belirtii yaşadım inananıınn bende sasirdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?