Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Cimcime canım bi arkadaş vardı batı benimle aynı olan, sanırım GİLMOREGİRL idi. Ondan haber varmı??

ondan henüz bi haber yok canım

portakal var bende hem önemli değil soğuduktan sonrada etki ediyosa o zaman bi dikişte içerim sıcakken içilmiyodu

hepten sıcak değilde ılıkken içebilirsin canım :) benim adetimide düzenlemişti :) o dönemler ay 30 ben 20 si regliydim

ben adet düzenlemesi için değilde kolay hamile kalmaya yardımcıymış rahmi hamileliğe hazırlıyomuş onun için aldım yoksa adetlerim hep düzenli sadece bu ay saati gecikti

merhaba..
bende mayısa kalan adaylardanım..yukarıdakı listeye nasıl ekleme yapmam gerekir kendımi yardım için tşk..sat 8 mayıs bat 8 hazıran

selam kızlar,

son 3-4 gün kaldı çok merak ediyorum ama umut yok gibi zaman geçmez oldu sanki napcam bilmiyorum.
bu arada bugün kahve falımda hamile bir kadın çıktı bu 2. oldu bu ay 2 kahve falı 2 rüya hayırdır inş.

ben adet düzenlemesi için değilde kolay hamile kalmaya yardımcıymış rahmi hamileliğe hazırlıyomuş onun için aldım yoksa adetlerim hep düzenli sadece bu ay saati gecikti

canım aslan pençesimiydi o otun adı banada iç dediler. adet düzenlemesi için. ama ben öyle şeyleri hiç içemiyorum ya. bu ay kırmızılar gelirse ama otlara denicem.

canım aslan pençesimiydi o otun adı banada iç dediler. adet düzenlemesi için. ama ben öyle şeyleri hiç içemiyorum ya. bu ay kırmızılar gelirse ama otlara denicem.

Canİm Aslan pençesi hormonları düzenliyor özellikle fsh yüksekse taktim ben fsh a benm adetim ömür boyu duzenliydi ama doktor bı kan testi yaptı senn fsh yüksek menopoza giriyorsun yumurtaliklar yavaş dedi sok oldum ben hormonlarım icin içicem o otu Aslan pençesini Coook kolay icersin adacayi bile ondan daha kötüdür öyle söyliyim canım

hmm benimde yüksek olabilir adetlerim hep düzenli ama yumurtalıklar yavaş. hiç baktırmadım bu ay gidip baktırıyım onada. iyiymiş ozaman önümüzdeki ay içmeye başlarım bende

ööfff tadı çok kötü yaaaa ben içemedim çok kötü oldum sabah. ama sıkıp dişimi 10 gün dayanmam lazım

hmm benimde yüksek olabilir adetlerim hep düzenli ama yumurtalıklar yavaş. hiç baktırmadım bu ay gidip baktırıyım onada. iyiymiş ozaman önümüzdeki ay içmeye başlarım bende

Tatlım adetinin 3. Gunu git aç karna kan veriyorsun öyle tahlil yapıyorlar hatta ben yarın sabah gidip kan vericem bu ay düşmüş mü çıkmış mı inşaaallah düşmüştür canim

günaydinn canlarımm......sabahh adet oldum tüpten öncekii son ayımdadaa başarısız oldum kısmett hayırlııı zamanda geldiii beboşşlerimiz....haa buarada hiç yaşamadıgım kadar belirtii yaşadım inananıınn bende sasirdimm

aaaaa umutluydum senden güzelim. sıkma canını hayırlısı böyleymiş vardır sebebi mutlaka. bu aya bakıcaz birliktee hız kesmeden :)

sağlık olsun canım. bidahaki aya yine burdayız zaten hepimiz. bEnimde 18'i bat ama hiç belirti falan yok benimde umut sıfır yani bidahaki ay yine birlikte beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…