Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

aaaaa umutluydum senden güzelim. sıkma canını hayırlısı böyleymiş vardır sebebi mutlaka. bu aya bakıcaz birliktee hız kesmeden :)
yokk hiçç üzülmemm ben adet oluncaa..bilirimkii hayırlıı zaman degil benim için....evet daha cokkkkkkk aylarr var önümüzdee devammm
sağlık olsun canım. bidahaki aya yine burdayız zaten hepimiz. bEnimde 18'i bat ama hiç belirti falan yok benimde umut sıfır yani bidahaki ay yine birlikte beklicez

umutsuz olma kuzum belirtilerr bazen tutuyoo bazen tutumuyoo.dedigin gibii doogurana kadar burdayiz nasılsa

tüpten önce ne canım? tüp bebeğe mi başlayacaksın?

yokk hiçç üzülmemm ben adet oluncaa..bilirimkii hayırlıı zaman degil benim için....evet daha cokkkkkkk aylarr var önümüzdee devammm

Nihayet pozitif bakan birini buldum.:129: Harikasın.:81: Olumsuz ve ümitsiz yorumlar beni çok etkiliyor, sanki tüm o negatif enerjiyi emiyorum. Hatta forumdan uzak kalacaktım bu yüzden. Sabah sabah olumlu bir bakışaçısı görünce sevindim.Allah gönlüne göre versin.

günaydın kuzumm valla ben heyecandan duramadım.inşallah hamiştir diyerek açtım sayfayı.ama dediğin gibi hayırlı zamanda gelmesi önemli olan rabbim vereceği zamanı bilir önümüzdeki aya inşallah canımmm

Ya kızlar ben bu işten bir şey anlamadım. Ovu. testinde ayın 12-13-14ünde ve bugün dahil ikinci çizgi kopkoyu çıkıyor. 4 gün boyunca hep koyu nasıl oluyor yaaa. Hatta bugün C T'den daha koyu.

Ya kızlar ben bu işten bir şey anlamadım. Ovu. testinde ayın 12-13-14ünde ve bugün dahil ikinci çizgi kopkoyu çıkıyor. 4 gün boyunca hep koyu nasıl oluyor yaaa. Hatta bugün C T'den daha koyu.

TaTlim ne güzel yumurtluyorsun iste ama Ovulasyon testinde 2 çizgininde kopkoyu olması pozitif demek yada t çizgisinin dha koyü olması pozitif demek yani c çizgisi zaten hep daha koyudur önemli olan t nin koyulasmasi demekki bugun Lh degerin düşmüş çalısmalara devam hangi marka tatlım

Şimdi anladım canım. Cevap verdiğin için çok teşekkürler.:87: Labquick almıştım. Lh değeri düştüyse çatlamış mı demek oluyor?

Şimdi anladım canım. Cevap verdiğin için çok teşekkürler.:87: Labquick almıştım. Lh değeri düştüyse çatlamış mı demek oluyor?

Aaa bende laboquik aldım tatlım bugun geldi hemde canım benm bildigim kadarıyla ikiside koyü çizgiyi gördüğünde 36 saat içerisinde yumurtaliklar çatlıyor sen baya bı kaç gün görmüşsün çatlamıştır tatlım senin yumurtalar belki halan daha catlaktiiir yani bence çalısmalara devam hatta bı kaç gündür esinle temasta bulunduysanız belkide olmuştur bişeyler

Laboquik'ten memnunum ben canım, iyi yapmışsın. Sadece 12'sinde çalışma oldu. Bugün de olursa denk gelme şansı var sanırım?

Laboquik'ten memnunum ben canım, iyi yapmışsın. Sadece 12'sinde çalışma oldu. Bugün de olursa denk gelme şansı var sanırım?

Ben ilk kez kullanıcam tatlım benim netten okuduklarıma göre bencede denk gelme şansı var belki 12 Sinde bile ise yaratmıştır mesela 13 unde çatladıysa yum yumlar spoşlarda orda hazır haldeyse ee tabi Allah nasip ederse bügünde sen şansını dene canım bide yarın test yaparsın yine banada burdan çizgi Nasıl çıktı yaz tatlım merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…