- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.541
yokk hiçç üzülmemm ben adet oluncaa..bilirimkii hayırlıı zaman degil benim için....evet daha cokkkkkkk aylarr var önümüzdee devammmaaaaa umutluydum senden güzelim. sıkma canını hayırlısı böyleymiş vardır sebebi mutlaka. bu aya bakıcaz birliktee hız kesmeden :)
sağlık olsun canım. bidahaki aya yine burdayız zaten hepimiz. bEnimde 18'i bat ama hiç belirti falan yok benimde umut sıfır yani bidahaki ay yine birlikte beklicez
günaydinn canlarımm......sabahh adet oldum tüpten öncekii son ayımdadaa başarısız oldum kısmett hayırlııı zamanda geldiii beboşşlerimiz....haa buarada hiç yaşamadıgım kadar belirtii yaşadım inananıınn bende sasirdimm
merhaba kaçıncı deneme olduğunuda yazarsanız listeye eklerim
yokk hiçç üzülmemm ben adet oluncaa..bilirimkii hayırlıı zaman degil benim için....evet daha cokkkkkkk aylarr var önümüzdee devammm
günaydinn canlarımm......sabahh adet oldum tüpten öncekii son ayımdadaa başarısız oldum kısmett hayırlııı zamanda geldiii beboşşlerimiz....haa buarada hiç yaşamadıgım kadar belirtii yaşadım inananıınn bende sasirdimm
tüpten önce ne canım? tüp bebeğe mi başlayacaksın?
canlar bir şey sorucam beklenen adet tarihinizi nasıl hesaplıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
kaç günde bi adet oluyosan onu sayacaksinn ben 27 günde bi adet olurum bugun ilk günüm mesal 1.yarin 2 diyee taa 27 e kadarr
ama peki hep 27 demi oluyorsun sen ben bir ay 24 bir ay 22 bir ay 29 bir ay 30 onu nasıl yapıcaz
çok sağol hayatım senin gönderdiğin adrese göre 21 mayıs çıkıyor aşağıdaki adresi akşam buldum buna görede 19 mayıs çıkıyor :)
canım benim gönderdim adresde 1 gün felan oynuyor fazla fark yok yani
çok sağol hayatım senin gönderdiğin adrese göre 21 mayıs çıkıyor aşağıdaki adresi akşam buldum buna görede 19 mayıs çıkıyor :)
canım benim gönderdim adresde 1 gün felan oynuyor fazla fark yok yani
haklısın canım ama ahh o 1 gün işte o 1 günnnn :)
Ya kızlar ben bu işten bir şey anlamadım. Ovu. testinde ayın 12-13-14ünde ve bugün dahil ikinci çizgi kopkoyu çıkıyor. 4 gün boyunca hep koyu nasıl oluyor yaaa.Hatta bugün C T'den daha koyu.
TaTlim ne güzel yumurtluyorsun isteama Ovulasyon testinde 2 çizgininde kopkoyu olması pozitif demek yada t çizgisinin dha koyü olması pozitif demek yani c çizgisi zaten hep daha koyudur önemli olan t nin koyulasmasi demekki bugun Lh degerin düşmüş çalısmalara devam hangi marka tatlım
haklısın canım ama ahh o 1 gün işte o 1 günnnn :)
aynen canım insan 9 doğuruyor :)
Şimdi anladım canım. Cevap verdiğin için çok teşekkürler.:87: Labquick almıştım. Lh değeri düştüyse çatlamış mı demek oluyor?
Aaa bende laboquik aldım tatlım bugun geldi hemdecanım benm bildigim kadarıyla ikiside koyü çizgiyi gördüğünde 36 saat içerisinde yumurtaliklar çatlıyor sen baya bı kaç gün görmüşsün çatlamıştır tatlım senin yumurtalar belki halan daha catlaktiiir yani bence çalısmalara devam hatta bı kaç gündür esinle temasta bulunduysanız belkide olmuştur bişeyler
Laboquik'ten memnunum ben canım, iyi yapmışsın. Sadece 12'sinde çalışma oldu. Bugün de olursa denk gelme şansı var sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?