Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

selam kızlar aranızda cyclo-progynova adında 21 tabletlik adet söktürücü kullanan oldumu
ben ilk defa kullanıyorum neden 21 tablet var anlamış değilim zaten marttan bu yana adet görmedim bide 21 gün bunumu beklicem
kullanırken adet görürüyorum acaba :26:

selam canım ben kullanıyorum daha önce bende yazdım ama kullanan bulamadım:) benim 2. ayım geçen ay ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. anladığım kadarıyla beyaz olanlar yumurtlamaya kahverengi olanlarda çatlamaya yarıyor. kullanırken göremezsin canım aslında senin önce tarlusal kullanıp adet görmen daha sonra adetin 3. günü bu ilaca başlaman lazımdı. ben bu şekilde başladım. 2. kutu dün bitti umarım bu sefer kırmızılar gelmez

2 yada 3 günüm var daha ama olsa çıkardı dimi canım? offfff bu kaç oldu umudumu kaybetmeye başladım

bende bazen asla anne olamayacakmışım gibi geliyo ama sonra minik bebekleri görünce geçiyo :)
eninde sonunda bizde o takvimleri yapacağız canım imza alanımıza :)

evet elbet yazıcaz ama elimden geleni yapıyorum neden olmuyor anlamıyorum.millet bir ayda kalıyor. ne zormuş anne olmak ya gerçekten şuan moralim çok bozuk

bebeğim lütfen ama yaaa moralini bozma
bak ben kürtaj olurken henüz anneliğe hazır değilmişim Allah henüz layık görmedi beni diye düşündüm
biliyorum çoğu kadın için bu kafa yedirtecek bir teselli
ama ben herşeyin bir vakti saati olduğunu düşünerek teselli buldum
ya belki sana kötü gelebilir ama şunu düşün
henüz bünyen anneliğe hazır dğeil
psikolojik veya fiziksel açıdan ne zaman uygun oluran o zaman gelmesi daha iyi
şimdi çok istedin diye hamile kaldın diyelim
Allah korusun ya sakat olursa ya karnında zarar görürse
yada sana zarar verirse
ömür boyu bu acıyla yaşamaktansa en uygun zamanı beklemek en mantıklısı canım benim
bak ben bir kere yaşadım o acıyı
şimdi hayırlısı diye dua ediyorum
hamile kalayım testte ikinci çizgiyi göreyimde ne olursa olsun derdim hep
ablamda hayırlısını iste derdi
sanki ikinci çizgi olunca iş bitiyomuş gibi ben hep hamile kalmayı diledim
ama bak görüyosun
kaç aydır uğraşıyorum şimdi

canım lafın kısası Allah sana anne olmayı hayırlı gördüğü anda verecek zaten bebeğini
stres yapıpta kendini üzme tamammı gülüm

canım benim tesellin için çok teşekkür ederim. haklısın öyle düşünmek lazım. bende yaşadım bilmezmiyim o düşünceleri ilk hamile kaldığımda bende olsun istiyodum sadece, şimdi sağlıklı hayırlı olsun diye dua ediyorum hep. ama moralim bozuluyor işte ister istemez.
benim asıl sorunum ne biliyormusun eltimin 2 çocuğu var ben düşük yaptım psikolojim yerimde değil bebek için tedavi oluyorum oda sanki hiç çocuğu yok gibi beni beklemeden gözüme sokar gibi hamile kaldı ben bunu kaldıramıyorum. kaldığı yetmez gibi gözüme sokuyor daha 2 aylıkken hamile bluzu giyip karnını okşadı önümde çok zoruma gidiyor. hamile kalmamam onun çok hoşuna gidiyor sanki.

ah ah anca çeken bilir senin gibi tatlım kimse anlamıyorki

cevap yazdığın için çok teşekkürler
doktor adet söktürücü diye verdi bunu bana
bende anlamadım ben kızıma gonophene kullanarak hamile kaldım
onu söyleyince ozaman bu ilacı kullan adet olunca gel gonopheneyi yazarım dedi
ama bu ilaçla hamile kalanda çok fazlaymış bende adet olana kadar kullanıcam artık napıyım

peki doktor ne dedi papatyacım? bir sebep söyledi mi olmaması ile ilgili?

kuzum allah onu ıslah etsin.sen ona üzülüpte hiiçç canını sıkma düşüncesiz görmemişin teki demekki.rabbim zamanını bilir hayırlı zamanda gelecek inşallah.bu arada tüm kardeşlerimin kandilini kutlarım bugün hepimiz ağlayarak yalvararak hem kendimiz için hem birbirimiz için dua edelim rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi verir inşallah dualarımızı boş çevirmez.bir müminin diğer mümin kardeşine yaptığı dualar kabul olurmuş allahın izniyle dualarımızı eksik etmeyelim.herşeyin hayırlısını bilende verende rabbimdir.

kızlar günaydın adet olanlar sakın sıkmayın canınızı allah bu güzel günün hürmetine sizlere sağlıklı sıhatli evlatlar verir inşallah bakın ben daha adet olmadım ama test yaptım üç dört gün önce çıkmadı yapmaya korkuyorum allah herkese sorunsuz güzel yakışıklı ve güzel çocuklar verir inşallah dua edin lütfen

rica ederim canım ne demek. o ilacı bilmiyorum ama cylo yu bana düzenli adet görüp hamile kalmam için verdi. düzene girince kalırsın dedi. benim hep düzenlidir ama o ay gelmemişdi. ama bana önce adet gör ondan sonra başla dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…