- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.581
kuzum allah onu ıslah etsin.sen ona üzülüpte hiiçç canını sıkma düşüncesiz görmemişin teki demekki.rabbim zamanını bilir hayırlı zamanda gelecek inşallah.bu arada tüm kardeşlerimin kandilini kutlarım bugün hepimiz ağlayarak yalvararak hem kendimiz için hem birbirimiz için dua edelim rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi verir inşallah dualarımızı boş çevirmez.bir müminin diğer mümin kardeşine yaptığı dualar kabul olurmuş allahın izniyle dualarımızı eksik etmeyelim.herşeyin hayırlısını bilende verende rabbimdir.
canım benim tesellin için çok teşekkür ederim. haklısın öyle düşünmek lazım. bende yaşadım bilmezmiyim o düşünceleri ilk hamile kaldığımda bende olsun istiyodum sadece, şimdi sağlıklı hayırlı olsun diye dua ediyorum hep. ama moralim bozuluyor işte ister istemez.
benim asıl sorunum ne biliyormusun eltimin 2 çocuğu var ben düşük yaptım psikolojim yerimde değil bebek için tedavi oluyorum oda sanki hiç çocuğu yok gibi beni beklemeden gözüme sokar gibi hamile kaldı ben bunu kaldıramıyorum. kaldığı yetmez gibi gözüme sokuyor daha 2 aylıkken hamile bluzu giyip karnını okşadı önümde çok zoruma gidiyor. hamile kalmamam onun çok hoşuna gidiyor sanki.
ah ah anca çeken bilir senin gibi tatlım kimse anlamıyorki
canım benim tesellin için çok teşekkür ederim. haklısın öyle düşünmek lazım. bende yaşadım bilmezmiyim o düşünceleri ilk hamile kaldığımda bende olsun istiyodum sadece, şimdi sağlıklı hayırlı olsun diye dua ediyorum hep. ama moralim bozuluyor işte ister istemez.
benim asıl sorunum ne biliyormusun eltimin 2 çocuğu var ben düşük yaptım psikolojim yerimde değil bebek için tedavi oluyorum oda sanki hiç çocuğu yok gibi beni beklemeden gözüme sokar gibi hamile kaldı ben bunu kaldıramıyorum. kaldığı yetmez gibi gözüme sokuyor daha 2 aylıkken hamile bluzu giyip karnını okşadı önümde çok zoruma gidiyor. hamile kalmamam onun çok hoşuna gidiyor sanki.
ah ah anca çeken bilir senin gibi tatlım kimse anlamıyorki
merhaba arkadşlar bizde dün hastaneye gittik doktorum yumurtalıklarımın tüp bebek tedasine hazır olduğunu söyledi bi poşet iğne şuan göbekten yapıyorum daha sonrada kalçadan yapılacak antibiyotik vitamin aspirin falan derken eczaneye döndük birden herşey bebiş için
canimiçiii herşeyy biizimm içinn...ne oldukiii dünyamıı yıkıldiii...ben hayatimiii bebege göre endesklemiyorum...öyle güzell şeyler varkii hayataa.....dedigim gibii alnıma bebek sahibii olmak yazılmıssa olur zatii öyle yada böyle....seninde allah gönlüne göre versinNihayet pozitif bakan birini buldum.:129: Harikasın.:81: Olumsuz ve ümitsiz yorumlar beni çok etkiliyor, sanki tüm o negatif enerjiyi emiyorum.Hatta forumdan uzak kalacaktım bu yüzden. Sabah sabah olumlu bir bakışaçısı görünce sevindim.Allah gönlüne göre versin.
günaydın kuzumm valla ben heyecandan duramadım.inşallah hamiştir diyerek açtım sayfayı.ama dediğin gibi hayırlı zamanda gelmesi önemli olan rabbim vereceği zamanı bilir önümüzdeki aya inşallah canımmm
arkadaşlar yerleşme kanamasını yaşayanınız varmı nası oluyor
ben yaşadım canım ilk bebişimde zaten 2 buçuk ay sonra malesef kürtaj oldum
canım benim bebeğim kesenin içinde gelişmedi kaybetmiştim. sebep olarak tiroidlerimin çalışmamasını buldu doktor. ilaç kullanıyorum onun için birde yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş.
canimiçiii herşeyy biizimm içinn...ne oldukiii dünyamıı yıkıldiii...ben hayatimiii bebege göre endesklemiyorum...öyle güzell şeyler varkii hayataa.....dedigim gibii alnıma bebek sahibii olmak yazılmıssa olur zatii öyle yada böyle....seninde allah gönlüne göre versin[\QUOTE]
Aynen öyle canım. Endeksledikça maazallah imtihan olur insan, hırs yapar.
arkadaşlar yerleşme kanamasını yaşayanınız varmı nası oluyor
ben 2 hamileligimdede yaşadimm..................................
canım yazdıklarımı okudunmu benimkide olabilirmi yoksa erken reglimmi başlıyo
Kizlar bir rüya gördüm cok etkilendim cok huzurlu mutluyum test yapıyorum ve pozitif cıyor hamileyim diye o kadar mutlu oluyorumki annemi falan arıyorum ama sanki böyle üstüme bir Nur inmişöyle huzurluyum cok etkilendim bı acayip oldum ama su an regl 4. Gunundeyim
papatyacım canım benim. sen zaten negatif sonucu görmenin üzüntüsü içindesin. birde eltinin yaptığı olayla birleşince iyice canın sıkılmış. ama eminim çok daha zor şeyleri atlattın sen allaha şükür...canım senin iyi olman lazımki bnyen kuvvetli olsun ve bebeğin sana tutunsun onun senin gücüne kuvvetine ihtiyacı var. şimdi değmeyecek şeyler için canını sıkmayı bırak ve haziranı beklerkenki umudunu hisset
oda bişeymi ben kürtaj olduğum gün hamile arkadasım geldi geçmiş olsun adı altında. bana bebeğinin tekmelerini gösterdi bak tekmeliyo yine diye. ve bebeğine aldığı eşyaların fotoğraflarını gösterdi sanki ben hamileymişimde benimle o duyguyu paylaşır gibi. yanında hiç tepki vermedim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dedim sadece ama o gidince hıçkıra hıçkıra sesli bi şekilde ağladım eşimde çaresiz kaldı nasıl teselli edeceğini bilemedi.
insanlar kan emici olmuş canım eşekten düşeni eşekten düşen anlar bu acıyı yaşamayanlar malesef hassas noktamızı bulup bir güzel deşiyorlar yaramızı. sen hiç kendini üzme Allah sana ikiz versinde bütün sülale sana odaklansın el üstünde tutul eltinde doğurduğuyla kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?