Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

amin canım. işte en yakınım olduğu için sürekli görüşmek zorundayız zoruma gidiyor. insanlar çok anlayışsız. rabbim hayırlı zamanda dileğimi kabul edecek inş. seninde kandilin mübarek olsun canım

papatyacım canım benim. sen zaten negatif sonucu görmenin üzüntüsü içindesin. birde eltinin yaptığı olayla birleşince iyice canın sıkılmış. ama eminim çok daha zor şeyleri atlattın sen allaha şükür...canım senin iyi olman lazımki bnyen kuvvetli olsun ve bebeğin sana tutunsun onun senin gücüne kuvvetine ihtiyacı var. şimdi değmeyecek şeyler için canını sıkmayı bırak ve haziranı beklerkenki umudunu hisset

oda bişeymi ben kürtaj olduğum gün hamile arkadasım geldi geçmiş olsun adı altında. bana bebeğinin tekmelerini gösterdi bak tekmeliyo yine diye. ve bebeğine aldığı eşyaların fotoğraflarını gösterdi sanki ben hamileymişimde benimle o duyguyu paylaşır gibi. yanında hiç tepki vermedim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dedim sadece ama o gidince hıçkıra hıçkıra sesli bi şekilde ağladım eşimde çaresiz kaldı nasıl teselli edeceğini bilemedi.
insanlar kan emici olmuş canım eşekten düşeni eşekten düşen anlar bu acıyı yaşamayanlar malesef hassas noktamızı bulup bir güzel deşiyorlar yaramızı. sen hiç kendini üzme Allah sana ikiz versinde bütün sülale sana odaklansın el üstünde tutul eltinde doğurduğuyla kalsın.

2 gün sonra hasta olmam lazım,
hiç umudum yok aslında ama yinede geriliyorum ya
ara sıra hasta olcakmış gibi bi ağrı başlıyo ama kısa sürüyo
sürekli wc'ye gidip kontrol ediyorum kendimi hastamı oldum diye.
hasta olsamda biran önce kurtulsam hiç olmazsa kendimi yeni çalışmaların hazırlıklarıyla meşgul ederim yaa

Son düzenleme:
Kizlar bir rüya gördüm cok etkilendim cok huzurlu mutluyum test yapıyorum ve pozitif cıyor hamileyim diye o kadar mutlu oluyorumki annemi falan arıyorum ama sanki böyle üstüme bir Nur inmiş öyle huzurluyum cok etkilendim bı acayip oldum ama su an regl 4. Gunundeyim

merhaba arkadşlar bizde dün hastaneye gittik doktorum yumurtalıklarımın tüp bebek tedasine hazır olduğunu söyledi bi poşet iğne şuan göbekten yapıyorum daha sonrada kalçadan yapılacak antibiyotik vitamin aspirin falan derken eczaneye döndük birden herşey bebiş için

Hayırlısı olur inşallah tatlım bebisine kavuş hemen canım

canimiçiii herşeyy biizimm içinn...ne oldukiii dünyamıı yıkıldiii...ben hayatimiii bebege göre endesklemiyorum...öyle güzell şeyler varkii hayataa.....dedigim gibii alnıma bebek sahibii olmak yazılmıssa olur zatii öyle yada böyle....seninde allah gönlüne göre versin

canimmm saol benimle heycani yaşadigin için ama olmadi buayy...dilerimm fazla bekletmez ve gelirr bizim nazlııcanlarr

Selam Kızlar..

öncelikle hastalanan arkadaşlarımız geçmiş olsun diyorum ve de asla üzmeyin kendinizi ne demişiz o bebek bu göbüşe gelecek... her şeyin hayırlısı inşallah...

hamile arkadaşları da tebrik ediyorum Allahım sağlıkla kucaklarına almayı nesip etsin inşallah darısı bizlere olsun... (amin)

ben çok kötü bir soğuk algınlığı geçirdim, dolaysıyla bizim çalışmalar tam ortasında durmuş oldu.. ilaçta kullanmak zorunda kaldım.. ama %50 ihtimal ve de umudum var.

hepinizi öpüyorum canlar...

ben yaşadım canım ilk bebişimde zaten 2 buçuk ay sonra malesef kürtaj oldum

nasıl oluyor peki. pembe 2 nokta şeklinde geldi sonra arkasından sarımsı bişeyler geldi yumurta kıvamında sabah oldu bunlar. az öncede pembe sıvı bişeyler adetmi bu bugün 23. günüm bat 5 gün vardı

arkadaşlar yaşayanınız varmı adetime 5 gn var 2 nokta gibi kahverengimsi bir şey arkasındanda sarımsı yumurta kıvamında akıntı gibi. bir kaç saat sonradapembemsi daha sulu bir akıntı gibi. kasığım ve belim ağrıyor ama adet ağrılarımdan farklı. normalde davul gibi şiş ve gergin sinirli olurdum o hallerimde yok. sizce adetmi geliyor

canım benim bebeğim kesenin içinde gelişmedi kaybetmiştim. sebep olarak tiroidlerimin çalışmamasını buldu doktor. ilaç kullanıyorum onun için birde yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş.

Allah tez zamanda şifalar eylesin. Bu gece herkes birbirine dua etsin lütfen. Temiz ağızlı bir canın bir cana duasından daha makbul bir dua ne olabilir diyor Mevlana.

canım yazdıklarımı okudunmu benimkide olabilirmi yoksa erken reglimmi başlıyo

okudum kuzumm.....5 günn önce bende hiç olmadii bide senin gibii gelmedii...sadece 2 damlaa iç çamasirimdaydiii.bitti gitii.inşaalhh hamilesindir..amaa bazı arkadaslarda aynii senin gibii olmusssss

inşallah rabbim gönlüne göre verir canım. hayırlara vesile olsun rüyan

evet canım çok üzüntülüyüm ama daha 2 günüm var belli de değil aslında ama testte çıkmadı. evet aynen çok zor günler atlattım savaşıyorum bütün gücümle ama insan üzülünce yıkılıyor işşte. iyi dileklerin ve tesellin için çok teşekkür ederim canım benim

canım ya seninki daha ağırmış insanlar böyle yapınca ne kazanıyorlar anlamıyorum. aynen kan emici bunlar. rabbim seninde ona tekme gösterdiğin günleri göstersin. rabbim aldı rabbim verir elbet çaremizi.
biliyormusun bizim ailede ikiz var inş rabbim verirde bak gör ozaman neler oluyor. uçarız heralde . zaten onun hamileliğine sevinen yok herkes çok kızdı herkes bana destek oluyoriyi dileklerin için çok teşekkürler tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…