Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

[SUB][/SUB]
nasıl oluyor peki. pembe 2 nokta şeklinde geldi sonra arkasından sarımsı bişeyler geldi yumurta kıvamında sabah oldu bunlar. az öncede pembe sıvı bişeyler adetmi bu bugün 23. günüm bat 5 gün vardı

canımmmm benimmmmmmmm sanırım bebeğin yerleşiyor. arkasından sarı akıntı geldiyse öyledir diye umut ediyorum

okudum kuzumm.....5 günn önce bende hiç olmadii bide senin gibii gelmedii...sadece 2 damlaa iç çamasirimdaydiii.bitti gitii.inşaalhh hamilesindir..amaa bazı arkadaslarda aynii senin gibii olmusssss

afedersiniz her lavaboya girişimde oldu bugün bir kere olur kesilirmi yoksa devam ederm acaba. bazı arkadaslarda senin gibi oldu demişsin ya onlardada devam ettimi canım

kızlar bişey sorcam dün akşamdan beri hasta olcakmışım gibi hafif ağrım var kasıklarımda gelip giden
ve birde beyazla sarı arası renkte bi akıntım var ama öyle çok değil.
c.tesi hasta olmam gerekiyor.
ve normalde ben hasta olmadan öncede böyle ağrım olmaz adetimle birlikte başlar ağrım.
sizce bu sinyal olabilir mi?
kaç gündür ümit yok diyordum ama bu olay beni işkillendirdi.
Kendimi kaptırmadan buakşam test yapıyım ben en iyisi sonra bunu kafamda düşünüp düşünüp kendimi kaptırmak istemiyorum.
Bişey yoksa en başından bileyim, kendimi aldatmıyım

Son düzenleme:

bence de cnm en iyisi test yapmak,ben de kimyasal gebelik geçirmiştim nisanda ve benim de ağrılarım olmuştu.İnş hamilesindir Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin. Bu arada herkese hayırlı kandiller Dualarınızı bekliyorum

kızlarrr dün bata 4 gün kala test yaptım ve 2. çizgi açık pembe bi renkte çıktı. doktora gittim hemen hcg 72 çıktı haftaya tekrar test yapcaz Allah nasip eder de herşey yolunda gidersee bebişim geliyorrr... Allah herkese nasip etsin inşalllahhhhhh

canım benim herşey gönlüne göre olsun

oh yaaaa ne güzel bir kandil hediyesi aldık çok şükür rabbime
canım benim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin bu akşam en hayırlı gece ve sen hamilesin hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen bizim içinde dua edermisin

etmez miyim canım benim Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşaalah.. rabbim isteyen herkesi meleklerine sağlıkla kavuştursun inşaallahhhhhh

Cok güzel bir haber tebrik ederim saglikla bebeğini kucağına alırsın inşallah bizlerimde unutma canım dualarını bekliyoruz

selam kızlar,

son 2 yada 3 günüm kaldı meraktan çatlıcam test yapsammı acaba?

selam kızlar herkese öncelikle herkese hayırlı kandiller...ne zamandır girip takip edemedim sizleri hamile olanlar hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin olmayanlar için ise en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin inşallah. 6 gündür reg olmadım arada çok test yaptım kimisi negatif çıktı kimisi silik emin olamayınca bugün acil den kan testş yaptırdım ve elhamdülillah pozitif çıktı. 1300 değer çıktı.Allah hayırlısını versin beni de dualarınızdan eksik etmeyin lütfen. Papatya cığım bu kızın yazdıklarıyla benim mesajın ne alakası var da alıntı yapmış deme sakın umutlandırmak gibi olmasın herkeste farklı olabilir ama benim de 3-4 gün kala test yaptığımda hiç silik falan bişey çıkmadı ben de umudu kesmiştim olmadı diye adet olmam gereken günün akşamı yaptığımda cokk cokk silik bir çizgi çıktı yani acele etme daha belli olmayabilir canını sıkma diye yazdım bunları. Allah herkese hayırlısını nasip etsin ii akşamlar herkese.

günaydinn.......hayırlıııı cumalarr dualrimiz kabul olur inşş.....ohhh bugun iş günün son günüü 2 günlükk tatilime kavusacagim çokk mutluyum

nasıl oluyor peki. pembe 2 nokta şeklinde geldi sonra arkasından sarımsı bişeyler geldi yumurta kıvamında sabah oldu bunlar. az öncede pembe sıvı bişeyler adetmi bu bugün 23. günüm bat 5 gün vardı

canım benimki ilk başta kahverengi böyle çamur rengindeydi hamile olduğumu bilmiyordum onu gördükten sonra oy bebeğim gidiyor diye çok üzüldüm ama devamı gelmedi üç dört gün sonra hastaneye gittim doktorum bebeğimin 5 haftalık olduğunu söyledi yani zaten üstüne adet görmüştüm ondan sonra bu yerleşme kanaması öyle işte güzel anlardı inşallah seninde öyle olur ama sonu benimkine benzemez

dün işten biraz geç çıktığım için eczaneler kapanmıştı, oyüzden test alamadım.
şimdilik ağrım falan olmadı, farkında olmadan üşüttüm galiba kendimi ondan ağrım olmuş olabilir.
zaten yarın adet olmam gerekiyor, büyük ihtimallede olurum, hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten kendimi.
ama işte böyle en ufak bişeyde bebiş istediğim için
insan hemen hamileliğe yoruyo bütün durumları
hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun inşallah hepimiz bebişleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…