- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.601
nasıl oluyor peki. pembe 2 nokta şeklinde geldi sonra arkasından sarımsı bişeyler geldi yumurta kıvamında sabah oldu bunlar. az öncede pembe sıvı bişeyler adetmi bu bugün 23. günüm bat 5 gün vardı
Allah tez zamanda şifalar eylesin. Bu gece herkes birbirine dua etsin lütfen. Temiz ağızlı bir canın bir cana duasından daha makbul bir dua ne olabilir diyor Mevlana.
Hayırlısı olur inşallah tatlım bebisine kavuş hemen canım
kızlar dün yaptığım test negatifti. cumartesi adet olmam lazım en geç. yarın sabah tekrar mı yapsam:44:
cumartesi erken saatte yap derim varsa zaten çok silikteolsa çıkıyor
[SUB][/SUB]
canımmmm benimmmmmmmm sanırım bebeğin yerleşiyor. arkasından sarı akıntı geldiyse öyledir diye umut ediyorum
okudum kuzumm.....5 günn önce bende hiç olmadii bide senin gibii gelmedii...sadece 2 damlaa iç çamasirimdaydiii.bitti gitii.inşaalhh hamilesindir..amaa bazı arkadaslarda aynii senin gibii olmusssss
inşallah canım benim ama adet gibide yaa bu anlamadım hiç bir şey test yapsammı acaba çıkarmı
kızlar bişey sorcam dün akşamdan beri hasta olcakmışım gibi hafif ağrım var kasıklarımda gelip giden
ve birde beyazla sarı arası renkte bi akıntım var ama öyle çok değil.
c.tesi hasta olmam gerekiyor.
ve normalde ben hasta olmadan öncede böyle ağrım olmaz adetimle birlikte başlar ağrım.
sizce bu sinyal olabilir mi?
kaç gündür ümit yok diyordum ama bu olay beni işkillendirdi.
Kendimi kaptırmadan buakşam test yapıyım ben en iyisi sonra bunu kafamda düşünüp düşünüp kendimi kaptırmak istemiyorum.
Bişey yoksa en başından bileyim, kendimi aldatmıyım
canım ya seninki daha ağırmış insanlar böyle yapınca ne kazanıyorlar anlamıyorum. aynen kan emici bunlar. rabbim seninde ona tekme gösterdiğin günleri göstersin. rabbim aldı rabbim verir elbet çaremizi.
biliyormusun bizim ailede ikiz var inş rabbim verirde bak gör ozaman neler oluyor. uçarız heralde . zaten onun hamileliğine sevinen yok herkes çok kızdı herkes bana destek oluyoriyi dileklerin için çok teşekkürler tatlım.
kızlarrr dün bata 4 gün kala test yaptım ve 2. çizgi açık pembe bi renkte çıktı. doktora gittim hemen hcg 72 çıktı haftaya tekrar test yapcaz Allah nasip eder de herşey yolunda gidersee bebişim geliyorrr... Allah herkese nasip etsin inşalllahhhhhh
canım benim herşey gönlüne göre olsun
oh yaaaa ne güzel bir kandil hediyesi aldık çok şükür rabbime
canım benim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin bu akşam en hayırlı gece ve sen hamilesin hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen bizim içinde dua edermisin
kızlarrr dün bata 4 gün kala test yaptım ve 2. çizgi açık pembe bi renkte çıktı. doktora gittim hemen hcg 72 çıktı haftaya tekrar test yapcaz Allah nasip eder de herşey yolunda gidersee bebişim geliyorrr... Allah herkese nasip etsin inşalllahhhhhh
selam kızlar,
son 2 yada 3 günüm kaldı meraktan çatlıcam test yapsammı acaba?
nasıl oluyor peki. pembe 2 nokta şeklinde geldi sonra arkasından sarımsı bişeyler geldi yumurta kıvamında sabah oldu bunlar. az öncede pembe sıvı bişeyler adetmi bu bugün 23. günüm bat 5 gün vardı
kızlar bişey sorcam dün akşamdan beri hasta olcakmışım gibi hafif ağrım var kasıklarımda gelip giden
ve birde beyazla sarı arası renkte bi akıntım var ama öyle çok değil.
c.tesi hasta olmam gerekiyor.
ve normalde ben hasta olmadan öncede böyle ağrım olmaz adetimle birlikte başlar ağrım.
sizce bu sinyal olabilir mi?
kaç gündür ümit yok diyordum ama bu olay beni işkillendirdi.
Kendimi kaptırmadan buakşam test yapıyım ben en iyisi sonra bunu kafamda düşünüp düşünüp kendimi kaptırmak istemiyorum.
Bişey yoksa en başından bileyim, kendimi aldatmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?