Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kızlarr meraba aranıza yeni katıldım sayılır. bende 7 aylık evliyim 3 aydır uğraşıyorum olmadı.. bu ay adetim bittikten 10 gün sonra lekelenme oldu sattan hemen sonra ilişkiye girmiştik.. şimdi çok merak ediyorum acaba yerleşme kanaması olabilirmi diye.. lütfen bana dua edin kızlarr yüce Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatır inşallah..

Merhaba Canım inşallah yerleşme kanamasıdir ama bu kadar erken belli olur mü bilmiyorum gelicek ay inşallah seninde güzel haberlerini alırız canım hiç doktora gittin mı ? Bide kanama hala vam ediyor mü?

Merhaba Canım inşallah yerleşme kanamasıdir ama bu kadar erken belli olur mü bilmiyorum gelicek ay inşallah seninde güzel haberlerini alırız canım hiç doktora gittin mı ? Bide kanama hala vam ediyor mü?

evet doktora gittim ilşki sırasında kendimi biraz kastığım için doktorum biraz daha ilişkiye alış ondan sonra gebelik düşün demişti ama tabi ben çok sabırsızlanıyorum biran önce olsun istiyorum.. ilk muayenemde evlendikten 1 ay sonra doktorum yumurtalıkların çok iyi çalışıyo heran hamile kalabilirsin demişti.. üzerinden 6 ay geçti olamayınca psikolojim bozuldu resmen çok kafaya takıyorum çoook :2: bu lekelenmelerden sonra doktora gitmedim beklemeyi düşünüyorum bugün biraz daha oldu cnm 2 gündür sürüyo yani.. Allah herkese nsaip eder inşallah bu güzel duyguyu inşallah hepimiz birbirimize bu güzel müjdeyi veririz

Tatlım sen hiç sıkma canını ne güzel doktorun saglikli olduğunu söylemiş süper bir haber bence bana doktorum yumurtaliklarin calismiyor gel aşılama yapalim dedi ama ben ona rağmen hiç umudumu yitirmedim ve kendim hamis olucam diye inandım tabi daha ilk denmem bu ayda olmazsa Haziran'da gidicem doktora tatlım hiç kasma kendini ama lekenmelerin devam ederse bı doktora görün bence canım :26:

canım benim biraz olsun umutlandırdın beni sağol. ya hala hastalanmadım en geç yarın olmam lazım yarın bir kan testi yaptırıyım diyorum. ama yine negatif çıkcak gibi hissediyorum. senin hamileliğinde hayırlı olsun gözünaydın canım değerin çokkkkk güzel çıkmış. kaç gün geçmişti idrarda çıkmadı? ne kadarlıkmış bebişin.

kızlar benimki yerleşme kanaması değil anlaşıldı sürekli kahverengi bir şeyler geliyor adet bu anlaşıldı çok üzgünüm benim tarihimide 8 haziran olarak güncellermisiniz

kızlar benimki yerleşme kanaması değil anlaşıldı sürekli kahverengi bir şeyler geliyor adet bu anlaşıldı çok üzgünüm benim tarihimide 8 haziran olarak güncellermisiniz

üzülme canım benim elbet birgün olacak Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inş. üzülüpde bünyeni sarsma sana diyorum ama yarın bende aynı olucam muhetemelen

üzülme canım benim elbet birgün olacak Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inş. üzülüpde bünyeni sarsma sana diyorum ama yarın bende aynı olucam muhetemelen

ilk denememizdi....etrafımda ilk denemede başarılı olan o kadar insan varki umutlanmıştım ne yalan söyleyeyim... bu kadar umutlanarak allahın işine karışmış gibi hissediyorum kendimi kendimi dinleyerek olacak diye çok şartlanarak sarstım sanırım bünyemi üzüldüm çok
allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım sen verirsin bari güzel haberi

ilk denemende bu kadar üzülme canım bak ben kaç aydır uğraşıyorum ama umudumu yitirmiyorum her ay yeni bir umutla basşlıyorum. evet ilk denemede kalan çok ama bu bence binde bir gibi birşey. o yüzden erkenden üzülüp kendini yıpratma tatlım. ben bu ay hiç takmadım bakalım ne olacak:)
sağol canım allah hepimizin gönlüne göre versin inş. yarın adet olmazsam yaptırcam kan testi bakalım hayırlısı

:)
yenii ayınn senide hayırlıı olsun..........üzülmeye gerekkk yokk........ohh sefamızz olsun ateşliiiii geceler bizii beklerr:) benimde yeni batimm 10 haziran 2 gün var aramızdaa

Aysnrmzn canım belirtilerin nelerdi ve nezaman başladı yazabilir misin? Benim 2 gündür ara ara adet olacak gibi karnım ağrıyor normalde ağrımazdı.

canım inanki son güne kadar ben anlayamadım hem test negatif çıktı hem de hiç bir belirti görmedim. adet olmadan önce sivilce basar suratımı aynı oldu yine o yüzden hiç hamileliği anlayamadım. bir de sabahları kalkınca acayip bir şişkinlik oldu bende onu da folikasit kullanıyorum ona yormuştum heralde hamilellk belirtisiymiş.hayırlsıı olsun inşallah hakınnda.

:)
yenii ayınn senide hayırlıı olsun..........üzülmeye gerekkk yokk........ohh sefamızz olsun ateşliiiii geceler bizii beklerr:) benimde yeni batimm 10 haziran 2 gün var aramızdaa

sağol hayatım bol ateşli geceler olsun vazifeli geceler olmasın yaaa kendimizi kastıımız içinde olmuyo galiba

aynen bende bu ay söz verdim kendime takıcam bu kadar valla bak
aynen idrarla falan uğraşma ver kanı kurtul canım kesin sonuç

canım seninle aynı gün regli oluyorduk sanki ben daha olmadım 20 mayıs ama inşallah olmam bebiş gelir.sende üzülme allahtan hayırlısını iste

arkadaşlar göbekten iğne yaptığımı söylemiştim yumurtalıkları çatlatmak için 2 gündür kasıklarımda ağrılar oluyo bu kadar erken çatlamış olamaz heralde

anladım canım hissetmemiş olabilirsin. benimde belirtim yok karın ağrım şişlik ve göğüsdeki değişmeler dışında bunlar adet belirtiside olabilir zaten hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…