Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kızlar ben dün akşam bir dua ettim dedimki Allahıma 'Allahım eğer hamileysem bir işaret eğer değilsem hemen adet olayım ' ve sonuç olarak bu sabah 13, günümde adet oldum ama mutluyum hiç umutsuz değilim allah vericek inşallah hepimize sonra bana:)) beş mayıstı son adet tarihim ve ben olmadım kızlar çok dedi test yap beşinci günümde ısrarlar dan dolayı yaptım ve çıkmadı yine umudum kırılmadı ve dün akşam son noktayı koydum bu sabah çok şükür ki adet oldum daha fazla hayal kurmak beni yıpratırdı:))

kızlarr akıntılar için doktora gittim bugün.. bu ay stresten yumurtalarım çatlamamış ve oda kahvwerengi ve kan şeklinde akıntıya sebep oluyormuş.. napıcam bilmiyorumm.. :2::2:

selam kızlar

benim en geç bugün adet olmam gerekiyordu. henüz kapıyı çalan yok olmazda inş. bugün sabahtan beri akıntım çoğaldı bazen su gibi bazen sarı akıntım geliyor. bu adet belirtisimi acaba? meraktan çatlıcam akşam kan tahlili yaptırıcam dua edin bana kızlar:):):)

inşallah bebişin geliyordur canım

ben sana bu kullandığımız ilaçla ilgili bişeyler sorucaktım ben bu ay ilk defa kullanıyıorum gerçi adet olmadan içiyorum ben
bu ay imkansız hamile kalmam ama merak ettim ilacı kullanırken tahmini kaçıncı ilaçta yumurtlama belirtileri görüyordun

inşallah canım çok korkuyorum hastalanııcam diye hamileyken su gibi akıntı olurmu renksiz biliyormusun?

valla ben anladığım kadarıyla beyaz tarafı bitince yumurtladım çünkü tam 14. güne geliyor beyaz tarafın bitmesi ve o bitdikten sonra belirti yaşadım canım

insallh canim pozitif haberini aliriz:)))dua ediyorum:)))cok zor bklemek yaaaa daha bnde bu ayin 29 bkliyorummmm:))

TAtlım bende Ovulasyon testi kullanmaya başladım ama idrar ile olculeninden bu torpiktede sanırım bı kisi daha Ovulasyon testi kullanıyor oda idrarla Bende forumda Ovulasyon testlerini araştırmıştım öyle idrarla olanı aldım yani tükürük daha zor ve daha pahalı gibi geldi bana herkes idrar testi kullanıyor tatlım inşallah testlere gerek kalmadan bu ay hepimiz hamiş kalirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…