- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.641
canım keşke derim adet olmasaydın da birlikte geçirseydik hamileliğimizi gün gün ama olsun üzme kendini daha ilk denemenizmiş zaten, bidahaki aya inşallah bebişin gelir canım. ben test yaptım tekrar dün ve bugün, testin fotografı da var bikaç sayfa geride, teste göre hamileyim ama daha doktora gitmedim. 2 hafta geçsin bakalım giderim. kendini üzme olur mu tatlım. ben üçüncü denemede buldum inşallah sen ikincide bulursun.
inşallah canm hayırlısı neyse o olsn..adet oldğm gün ne yalan söleyim çok bozuldm sanki yapınca hemen olcak gibi gelio insana ama su anda gayet iyiyim hatta hiç aklma getirmiorum burayada pek girmiorum odaklanmak istemiorum çnkü..gecen ay çok dinledm kendimi şartladm belkide ondan hayal kırıklığı oldu..senn adına sevindm hayırlı uğurlu olsnbizlere kılavuzluk yaparsn artık
:)Selamm bizde bu ay (mayis 2013) de basladik calismalara:))Bakalim ilk aydami sonuc alacagiz yoksa beklemeye devam mi:))
Hosgeldin canım aramıza inşallah ilk ay bebisin gelir beklenen adet tarihin ne canım? Cimcimecim senide listeye alsın
selam kızlar
benim en geç bugün adet olmam gerekiyordu. henüz kapıyı çalan yok olmazda inş.bugün sabahtan beri akıntım çoğaldı bazen su gibi bazen sarı akıntım geliyor. bu adet belirtisimi acaba? meraktan çatlıcam akşam kan tahlili yaptırıcam dua edin bana kızlar:):):)
inşallah bebişin geliyordur canım
ben sana bu kullandığımız ilaçla ilgili bişeyler sorucaktım ben bu ay ilk defa kullanıyıorum gerçi adet olmadan içiyorum ben
bu ay imkansız hamile kalmam ama merak ettim ilacı kullanırken tahmini kaçıncı ilaçta yumurtlama belirtileri görüyordun
Hosgeldin canım aramıza inşallah ilk ay bebisin gelir beklenen adet tarihin ne canım? Cimcimecim senide listeye alsın
selam kızlar
benim en geç bugün adet olmam gerekiyordu. henüz kapıyı çalan yok olmazda inş.bugün sabahtan beri akıntım çoğaldı bazen su gibi bazen sarı akıntım geliyor. bu adet belirtisimi acaba? meraktan çatlıcam akşam kan tahlili yaptırıcam dua edin bana kızlar:):):)
insallh canim pozitif haberini aliriz:)))dua ediyorum:)))cok zor bklemek yaaaa daha bnde bu ayin 29 bkliyorummmm:))
kızlarrrrrrr az önce söylemesi ayıp peçeteye sulu kahverengi leke geldi yerleşme kanaması olsun ne olur böylemi oluyor hastalanırsam çok üzülücem
inşllh yerleşiyordur bebişin belirsizlik çok zor gerçekten
Kızlar pkoluyum, tükürükle ölçen ovulasyon mikroskobi almak istiyorum, öneriniz nedir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?