- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.661
Kızlar pkoluyum, tükürükle ölçen ovulasyon mikroskobi almak istiyorum, öneriniz nedir,
ben ilk hamileliğimde tükrükle olanından kullanmıştım. üreme zamanı olan günü gösteriyordu. adetimin 11. günü üreme zamanı olabiliri göstermişti adetimin 12. günü üreme zamanı diye göstermişti. şimdi idrarla olandan kullandım ama pek tatmin etmedi. tükrükle olan testle pek anlaşamıyorlar. idrar eve ovulasyonun 2 gün içinde dedi ama tükrük testi 5. gün sonra üreme zamanını gösterdi. beklenmeyen adet tarihim 28 mayıs. ilk denemem bakalım ne olacak. doktor daha şimdiden dış gebelik olabilir dedi daha şimdiden nasıl anladıysa o da ayrı bir tuhaflık. kan testi verdim doktorun isteğiyle cuma günü pazartesi çıkacak. birkere idrar testi yaptım pozitif çıktı sonrasında yaptığım test negatif çıktı. beta hcg negatif çıksada ki doğal olarak negatif çıkacak çünkü adetime 12 gün vardı dün ben hamileyim hissediyorum
arkadaşlar benim bat 24 mayıs 23 de olabilir,çarşamba perşembe çok midem bulandı,netten baktım genellikle 5-6. haftalarda olurmuş ama daha erken 2. haftada başladığı olabilirmiş,hala ara ara vuruyor bulantı, bi de bugün sağ kasığıma sancı girdi 2-3 kere,beyaz bi akıntı oluyor 2 gündür hastalandım zannedip tualete gidiyorum beyaz akıntı var oluyor,bende eve gelirken 2tane test aldım gelir gelmez birini yaptım,ikinci çizgi çıktı ama yamuk v şeklinde test mi bozuk yoksa hamilemiyim bilemiyorum,ikinci testi yarın sabah yapacağım malum sabah daha net çıkıyor dinlenmiş idrarla,hayırlısı olsun tabii ama inşallah meleğim benimledir :) neyse heyecanımı paylaşmak istedim yarın testin sonucunu yazarım :)
rahimde sıvı birikmesi görünüyor dedi. sonrada her kadını rahminde bukadar sıvı olabilir zaten dedi.beta hcg negatif çıkarsa endişelenecek bir durum yok dedi.aslında doktoriyi bir doktordu aslında erken takibe almak istiyor sanırım. önceki gebeliğimde bat dönemimde doktora gittim görünmeyeceğini söylemişti. 5+3 te görmüştük keseyi.sakın tek doktora güvenme biri dış gebelik derse diğerine git oda derse üçüncüye git. bu kadar erken nasıl anlamış hayret. değerin 1500 ü geçerse kese görünür. ki bazılarının 6. haftada bile o kese görünmeyip 7. haftada görünebiliyor. daha senin batın geçmeden dış gebelik demesi çok garip.
kızlar bende ovulasyon testi kullanıyorum.bugün 11. günüm ikinci çizgi baya belirgin ama c çizgisi kadar değil.yarın mı yumurtlama olcak acaba?t daha koyu olacak değil mi?25-26 günde oluyo 12.gün yumurtlama olarak çıkıyo otomatik hesaplamalarda.nezamanı değerlendirmek gerek acaba
arkadaşlar benim bat 24 mayıs 23 de olabilir,çarşamba perşembe çok midem bulandı,netten baktım genellikle 5-6. haftalarda olurmuş ama daha erken 2. haftada başladığı olabilirmiş,hala ara ara vuruyor bulantı, bi de bugün sağ kasığıma sancı girdi 2-3 kere,beyaz bi akıntı oluyor 2 gündür hastalandım zannedip tualete gidiyorum beyaz akıntı var oluyor,bende eve gelirken 2tane test aldım gelir gelmez birini yaptım,ikinci çizgi çıktı ama yamuk v şeklinde test mi bozuk yoksa hamilemiyim bilemiyorum,ikinci testi yarın sabah yapacağım malum sabah daha net çıkıyor dinlenmiş idrarla,hayırlısı olsun tabii ama inşallah meleğim benimledir :) neyse heyecanımı paylaşmak istedim yarın testin sonucunu yazarım :)
kızlar ben kırmızı kartı gördüm öğlen başladı akşama anca geldi. çok moralim bozuldu çok ağladım aslında kendimi hazırlamıştım adet olmaya ama bir an sinirim boşaldı.
Umarım önümüzdeki ay gelir bebişim beni çok bekletti
cimcimecim bat 14 haziran olarak değiştirir misin?
canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bence çok üzerine düşüyoruz oyüzdende geleceği varsada gelmiyor bebişimiz.canını sıkmaya hiiç gerek yok biliyorum elde değil ağlama istem dışı oluyor ama rahat olmaya çalış dualarımızı eksik etmeyelim.
kızlar ben kırmızı kartı gördüm öğlen başladı akşama anca geldi. çok moralim bozuldu çok ağladım aslında kendimi hazırlamıştım adet olmaya ama bir an sinirim boşaldı.
umarım önümüzdeki ay gelir bebişim beni çok bekletti
cimcimecim bat 14 haziran olarak değiştirir misin?
simdi gordum bu mesaji benyeni uye oldugum icin zor buluyorum yazilanlari daha cozmeyecalisiyrum siteyi:)ama senin yazini gorunce cokdum yine öteki aya kaldı ama çok boşlukta gibiyim umudumu yitiriyorum sanki
simdi gordum bu mesaji benyeni uye oldugum icin zor buluyorum yazilanlari daha cozmeyecalisiyrum siteyi:)ama senin yazini gorunce cok uzuldum seni anliyoruz haziran da insallh mutlu haber alirsin canimmm
kızlar merhaba;
ben de aranıza katılabilir miyim?
pkoluyum.8 aydır korunmuyorum.geçen ay klomen kullandım ama yumurtam büyümedi.45 gün üstüne regl oldum.cyclo progynova diye bir ilaç kullandım bu ay rahmi ve adeti düzenlemesi için.tahmini bat 25 mayıs.bu aydan değil ama yazdan ümitliyim:)
kızlar merhaba;
ben de aranıza katılabilir miyim?
pkoluyum.8 aydır korunmuyorum.geçen ay klomen kullandım ama yumurtam büyümedi.45 gün üstüne regl oldum.cyclo progynova diye bir ilaç kullandım bu ay rahmi ve adeti düzenlemesi için.tahmini bat 25 mayıs.bu aydan değil ama yazdan ümitliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?