Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

iyii haftalar diliyorum herkesee...bugun adetim bittii.aallah kısmet ederse yarin sogan kürüne başlıyorum......umarim işe yararrr

hoşgeldin canım ekliyorum senide listeye

iyii haftalar diliyorum herkesee...bugun adetim bittii.aallah kısmet ederse yarin sogan kürüne başlıyorum......umarim işe yararrr

hadi bakalım inşallah faydasını görürsün canım :)

ben niye yokum bu listede ama cimcime benim bat 6 haziran 2.deneme

kizlarr ya birsey soracagim...bu ay biz korunmayi biraktik yani tahmini 2 bucuk hafta oluyor korunmuyoruz ve benim adetime de 10 gun kadar var...cok ama cok sabirsiz biriyim(eminim hepimiz oyleyiz3 gun once test yaptim negatif cikti.:)biliyorum cok erken ama denedim isteebugunde yaptim ama biri silik 2 cizgi cikti!!!bu ne anlama geliyor sizcee???erken oldugu icinmi silik yoksa sorunmu olabilir teste ??

selam kızlar c.tesi günü adet olmam gerekiyordu, dr'a gittim rutin muayne için bebiş düşündüğümüzüde söyledim.
muayne etti bi sorun yok herşey temiz gözüküyor dedi. vitamin verelim dedi.folbiol verdi.
bitane daha vercekti ama bebek küçük olabilir bunu vermeyelim şimdi dedi.
kan testi yazdı, 3 gün içinde olmazsan yaptır gebelik testini dedi. ama dün dayanamadım evde yapılan testlerden yaptım 2tl'lik olanlardan tek çizgi çıktı
kasıklarım şiş ama, hasta olamadım diyede şişmiş olabilir.
ve ara ara hafif ağrı oluyor biri kasıklarımın içini karıştırıyormuş gibi
kafam çok karştı yaa ne pis bi durum bu ya

Kızlar selam topik o kadar hızlı ilerliyor ki yakalayamıyorum benim bu ay boş geçti zaten yumurtlama gününü geçmiştik ondan pek ümidim yoktu,cumartesi regl oldum çarşamba doktoruma gidicem muayene edecek haftaya yumurtlama günlerime gelicem inşallah bakalım sonuç ne olacak hakkımızda hayırlısını versin Rabbim inşallah

Canım genelde 2. Çizgi silik çıkanlar kan testinizde yaptırıp hamile olduğunu öğreniyor ama seninkisi cok erken gibi geldi bana hergün idrar testi yapacağına bence yarın git bı kan testi yaptir bakalım garanti sonuc çıkar inşallah hamişsindir Caniim ilk denemede ne güzel

selam kızlar,,
benim bugün adetimin 3. günü doktora gitdim hormonlara baktırmaya. yumurtlamam, tiroid hormonlarım, şekerim hepsi çok iyi çıktı. ama bu sefer başka doktora gitdim. diğer doktor yumurtlamamın az olduğu söylemişti. bu doktor ne ultrasonda nede tahlillerde bir problem olmadığını hamile kalmama engel olmadığını sadece tiroidler belki geciktiriyordur dedi.

ayrıca cyclo progynova ilacını kullanmamamı sadece adet düzenlediğini hamileliğe etkisi olmadığını söyledi. diğer doktor hamile kalmak için vermişti, kafam çok karıştı.

:)dogru diyorsun benim aldigim testin icinde 3 adet vardi:)ee olunca dayanamadim baktim...cunku tuhaf hissetim son zamnlarda kendimi bas agrisi ve bulanti :)psikolojik te oluyor bu durum biliyorum ama iste:))bugun randevu alabilirim doktordan yarin icin yer varsa tabi :))bi gelisme olursa yazacagim :) :)

Son düzenleme:

İnsan Hep umut ediyor tabi etkiliyor kendini inşallah senin belirtiler psikolojik değildir haberlerini bekliyoruz yarın doktordan randevu alamazsan sağlik ocağındada kan alıyorlar canım

İnsan Hep umut ediyor tabi etkiliyor kendini inşallah senin belirtiler psikolojik değildir haberlerini bekliyoruz yarın doktordan randevu alamazsan sağlik ocağındada kan alıyorlar canım

evet yaaa cok tuhaf birseymis boyle beklemek:)oglumda hamileyken bilmedim bile hamileyim ogrendigimde 6 haftalikti:)))boyle planli yapmak daha heyecanliymis:)ya ben yurt disindayim burda saglik ocagi yok malesefilk randevu aliyorsun onlar bos gun veriyorlar genelde yarin icin oluyor ama bazen cok mesgul oluyorlar.bakalimm sonuc ne :))

Ne güzel canım oğluşun varmış Allah uzun ömürler versin bende hep senin ilk cocuğunda olduğu gibi olucak sanıyordum yani öyle olmasını istiyordum kendiliğinden farkına varmadan hamile kalıyim şaşırayım istiyordum canım ama ben öylesine doktora muayeneye gitmiştim hatta korunuyordum yani doktorum senin yumurtaliklar yavaş çalışıyor ilacı bırak hamilede kalamazsın falan dedi bı anda dünya basıma yıkıldı canım ben öyle bebek istediğimiz zaman kendiliğinden sorunsuz olucak sanıyordum inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz güzel haberlerini bekliyoruz canım

Tesekkur ederim canim allah sevdiklerimizi bagislasin,evet oglusum var 21 aylik suan..Rab sanada bagislasin isteye herkese :))peki sen doktora gidip ogrenince problemi ilaclarini birakali nekadar oldu?yani kac aydir bkliyorsun canim...

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canim allah sevdiklerimizi bagislasin,evet oglusum var 21 aylik suan..Rab sanada bagislasin isteye herkese :))peki sen doktora gidip ogrenince problemi ilaclarini birakali nekadar oldu?yani kac aydir bkliyorsun canim...

Âmin canım daha yeni bıraktım yani Mart'ta son kez ictim bu deneme icin 2. Ayım olucak

kızlar ben hamileyim evet adet oldum ama 2 gün sürdü test yaptım çıktı kesin sonucu pazartesi size söylerim darısı başınıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…