Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kızlar ben hamileyim evet adet oldum ama 2 gün sürdü test yaptım çıktı kesin sonucu pazartesi size söylerim darısı başınıza:)

hayırlıı olsun canim.......benimde adetim 3 gün sürdüüü şüpelendimm dün test yaptım çıkmadii bişii.seninikinin miktarii nasılsıdıı

hayırlıı olsun canim.......benimde adetim 3 gün sürdüüü şüpelendimm dün test yaptım çıkmadii bişii.seninikinin miktarii nasılsıdıı

walla canım ilk 2 gün bildiğin adet kanaması ve yine umutsuzluk ama nasıl kan açık ve temiz di pıhtı ve koyuluk kesinlikle yoktu sonra dün kesildi kanamam evet bu günde lekelenme tarzında devam ediyor ama kormuyorum bebim yavrum yerini açtı ondan sonra cuma günü kan testi için hastaneye gidecem allahım sonunu güzel getirir darısı başınıza:)

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok tşkr ederim ben hiç umudumu kaybetmedim beni bilen arkadaşlar zaten bu konuda içim içimi yesede ne kadar sabırlı olduğumu biliyorlardı çok şükür mükafatını çeyrek gördüm inşallah tam alırım umutsuz olmayın sadece bu:)

of of dertliyim dert yanacak kimsem yok buraya yazıp rahatlıyım
18 marttan beri adet görmüyorum doktora gittim bir ilaç verdi bana kullan adet olunca gel dedi
21 tabletlik bir ilaç iç iç bitmedi buarada acayip şiştim adet olucakmış gibi ağrılarım var ama adet yok
psikolojimide çok etkiliyor yüzümü sivilce bastı akıntım var fazlaca herkes adet olmıyım der bende olıyım artıkda yoluma bakayım hesabındayım gerim gerim gerildim

canım ben anlamadım valla doktorun niye o ilacı vermiş önce adetin gelmesi için tarlusal vermeliydi sonra düzene sokmak için o ilaca başlamalıydın. çok iyi anlıyorum seni çok kötü bir durum. bu arada ben o ilacı bıraktım başka bir doktora gitdim hamile kalmaya yardımcı olmaz boşuna içme dedi.

valla canım bende anlamadım ben normal yolla hamile kalamıyorum kızımada ganopheneyle kalmıştı yumurtlamaya yardımcı bir ilaç
benim adet düzensizliğim var 2-3 ayda bir oluyorum doktorada anlattım böyle derdimi oda tamam ben sana söktürü veriyim dedi
verdiği ilaç bu sinir oldum içmeye başladım ne bilim vardır bundada bir hayır diye ama adet olamamak beni çok gerdi ayrıca zaman kaybı

peki bu ilaç yardımcı oluyor dedimi doktorun? evet çok büyük zaman kaybı canım. ben bittikten 4 gün sonra oluyorum ama 1 haftaya kadar süresi var değişebiliyor herkesde.

peki bu ilaç yardımcı oluyor dedimi doktorun? evet çok büyük zaman kaybı canım. ben bittikten 4 gün sonra oluyorum ama 1 haftaya kadar süresi var değişebiliyor herkesde.

hiçbirşey demedi zaten ben sorunumu söyleyince ozaman adet söktürü verelim sana adet gel ganophene yazayım sana dedi ben tarlusal filan yazdı sandım biliyorsun artık e reçete diye bişey çıkardılar şifre yazıyor bir kağıda eczane bu ilacı verdi bende anlamadım ilk defa alıyorum eve gelip araştırınca ne olduğunu anladım meğerse adet düzenlemek için kullanılıyormuş ilk aydan hamile kalanlarda çokmuş ama bana çok alakasız olsu yani
aslında düşündüm tekrar gidiyim diye ama bir arkadaşım olsun kullan bir ay bundada vardır bir hayır deyince kullanıyım dedim

kullan bakalım canım belki sana bir faydası olur. adetlerin düzensizse fayda ediyormuş zaten benim arkadaşımda aynı senin gibi adet oluyordu doktor bu ilacı vermiş hemen kaldı. ama ben kalamadım zaten benim adet sorunumda yoktu sadece 1 ay oldu.
yeni gittiğim doktor böyle ilaçları boşa kullanma sadece adet düzenler dedi.kafam çokkkkkkkk karıştı. bu ay içmicem bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…