- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.721
kullan bakalım canım belki sana bir faydası olur. adetlerin düzensizse fayda ediyormuş zaten benim arkadaşımda aynı senin gibi adet oluyordu doktor bu ilacı vermiş hemen kaldı. ama ben kalamadımzaten benim adet sorunumda yoktu sadece 1 ay oldu.
yeni gittiğim doktor böyle ilaçları boşa kullanma sadece adet düzenler dedi.kafam çokkkkkkkk karıştı. bu ay içmicem bakalım neler olacak
Canım sen aslan pençesi otunu içiyor musun? Içiyorsan nezaman başlancağını ve nasıl içildiğini yazarmısın bana?
walla canım ilk 2 gün bildiğin adet kanaması ve yine umutsuzluk ama nasıl kan açık ve temiz di pıhtı ve koyuluk kesinlikle yoktu sonra dün kesildi kanamam evet bu günde lekelenme tarzında devam ediyor ama kormuyorum bebim yavrum yerini açtı ondan sonra cuma günü kan testi için hastaneye gidecem allahım sonunu güzel getirir darısı başınıza:)
Canım tıkladım ben ama yok izleyemedim :26:
izledim az önce facede muhteşem gerçekten ama aklıma gelen ilk şey kadın çok şanslı oldu
2.bebişi ve herkes etrafında pervane herkes destek ne güzel..
valla canim tam bi mucizee ççokk sevindim....cumaya kadar ben çatlıycamm degerini çokk merak ediyomm
Burdan dene bakalım bide canım
Hayatnzda zleyebileceiniz En Gzel Doum Videosu - izle indir payla
Tatlım inşallah guzel sonuclar alırsın ben her gece uyurken hepimiz icin dua ediyorum inşallah Rabbim kabul edergünaydın arkadaşlar bizde 2 günde bi tüp bebek tedavisi için hastaneye gidip geliyoruz farklı şehirde olduğu için pek giremiyorum 3 gün önce yumurtarımın büyüklüğü 10 9 8 di şimdi 15 14 13 büyümüşler hemşirem olumlu konuşuyo herşey gayet iyi cumartesi yumurtalarımı alacaklr eşimdende sperm büyük ihtimal embriyo transferi pazartesi çok heyecanlıyım dualarınızda bizide unutmayın
Günaydın Caniim bencede üzülme bebisler saglikli gelişinde diğer ay gelsinler nolucak beklerizGünaydın kızlar....
adetime 2 gün var ve ben bu sabah test yaptım... veeeeeeeee negatif...
zaten çok iyi değerlendirememiştik bu ayı üzülmüyorum... inşallah aksikli olmazsa bu ay sıkı çalışacam...
Canım Youtube dan buldum sanırım video yuBurdan dene bakalım bide canım
Burdan dene bakalım bide canım
içme canım adet düzensizliğin yoksa ilaç zaten ayrı stres yaratıyor insanda bu ay kullanma kendinide başka şeylerle meşgul et yumurtalama günleri filanda hesaplama belki işe yarar
Tatlım iciyorum internette cok araştırdım nasıl içileceği cok ayrıntılı yazıyor öğrendim şöyle
bir tutam otu kaynayan bir su bardağı(hazır su) suya atıp 5 dk. Kaynatip iliyinca iciyoruz sabah kahvaltıdan 2 saat sonra bir bardak aksam yemeğinden 2 saat sonra bir bardak olarak iciyoruz canım ama o kadar cok araştırmama rağmen ne zaman başlanacağına dair bişey bulamadım bı topicte konuştuğum bir arkadasım vardı fshi 26 çıkmasına rağmen ilk tup bebek denemesinde hamile kalmış ona sordum oda ben adetimin 2. Gunu icmeye başladım dedi ama ben cesaret edemedim adetimin bittiği gün başladım tatlım icimi cok kolay hiç kotu tadı yok bı yan etkisini görmedim dahabide söyle söyliyim arkadasın fshini belirtme nedenim fsh 15 ve üstü oldugunda tüp bebek bile yapmıyor doktorlar belkide ot düşürdü degeri ama oda bilmiyor düştü mü çıktı mı hiç konuşmamış doktoruyla inşallah hepimize şifalı gelir canım
anladım canım çok sağol bilgilerin için. ben bir kç yerden daha duydum içip ilk ay hamile kalmışlar, ikinci aya mutlaka kalınıyor diyorlar çok şifali bir ot benim bir çok rahatsızlığımada iyi geliyor. en kısa zamanda alıp başlıcam.
arkadaşlar bende arnıza yeni katıldın mayıs ayında 1 hafta adet gecikmesi oldu bendede,ilk defa böyle olmuştu normalde adetim düzenlidir kan tahlili yaptırdım değerim 558 çıktı doktor şuanlık bişey yok dedi akşamı sancılı bir şekilde adet oldum,ilk defa sancım oldu neden acaba benim gibi olan varmı? birde 8 aydır deniyoruz bizde bu siteye üye oldum artık kafamı dağıtmam gerek....
İnşallah canım yaa bizece şifa olur hemen hamis oluruzz
arkadaşlar bende arnıza yeni katıldın mayıs ayında 1 hafta adet gecikmesi oldu bendede,ilk defa böyle olmuştu normalde adetim düzenlidir kan tahlili yaptırdım değerim 558 çıktı doktor şuanlık bişey yok dedi akşamı sancılı bir şekilde adet oldum,ilk defa sancım oldu neden acaba benim gibi olan varmı? birde 8 aydır deniyoruz bizde bu siteye üye oldum artık kafamı dağıtmam gerek....
inşallah canım inşallah. ya ben şu an adetliyim ama çok garibim sürekli tansiyonum düşüyor sanırım, başım dönüyor.
birde kasıklarım ve karnım batıyor bugün 5. günümdeyim. niye olabilir ki
Canım baş dönmesi kan kaybından dolayı olabilir eczaneye gidip tansiyonunu ölçtür istersen canım ya Aslında 5. Günde bu kadar şey olmaz ama belki bu ay stres yaptıysan ondandir canım ya bitsede çalısmalara başlasan sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?