Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Merahaba kizlar, henuz kan tahlili yaptirmadim ama evde yaptigim testleri paylasmak istedim:)1.test adet tarihimden 10 gun once belki resimde gorunmuyor net ama gozle secilir cizgi var..tabi onu yaparken goz yanilsamasi dusundum 2 testi gene adet tarihimi bekleyemedimmm:)1 hafta once yaptim bu kez 2. cizgi daha net oldu sanirim hamileyimmm:))bu hafta doktora gidip ogrenecegim insallh :))

İnsAllah hamilesindir canım ama adetten once hormon yükseldiği icin 2. Çizgi hafif çıkabiliyormus gerçi 1 hafta var daha ayy inşallah guzel haberlerini alırız canım

İnsAllah hamilesindir canım ama adetten once hormon yükseldiği icin 2. Çizgi hafif çıkabiliyormus gerçi 1 hafta var daha ayy inşallah guzel haberlerini alırız canım

Cok tesekkur ederim canim insallh...Ahh Evet olabir belkide hormanlar...Ama kan aldirmak benim icin en kotu sey hayatta(hep erteliyorum doktora gtmeyi ..offffffffff hep bahane uretiyorum randevu almamak icin:))ama bu aksam esim bu testin sonucunu gorunce buyuk ihtimal kendisi randevu alacaktir bu hafta icine:)oyle olunca mecburi gitmek dusecek bana:)

canım adete yakın bazen benimde çıkıyor çizgi ama bu kadar koyu değil. daha açık oluyor. hemenmi çıktı çizgi hemen çıktıysa kesin hamilesindir. ama bu kadar erken çıkması garip adetini üstüne gördün heralde. inş. vardır canım bebişin.

hadi yaa hic bilmedim adetten once cizgi cikabilir(ama dogrudur..ben ilk hamileligimde plansiz hamile kaldim adettim gecince doktora gidip ogrenmistim test yapmadim boyle yani ...simdi oglum 2 yasina yaklasinca karar verdik kardes icin bu ay.hal boyle olunca ilkez yapyorum test hamilelik ogrenmek icin o yuzde bosuna heyecan yapmiyayim :)tesekurler en azindan sok olmayacagim kantestinde:)))bu testi yapinca 1 -2 dk icinde cikti o 2. cizgi canim..hadi hayirlisi ozaman:):)

rica ederim canım ama ozaman büyük ihtimal hamilesindir bence hemen çıkmıyor yoksa. hayırlısı olsun tatlım:)

Canım Youtube dan buldum sanırım video yu evin salonunda dogum yapıyor dımı muhtesemdi yaa eşi nasıl seviyor öyle karısını sanki adam doğurdu cooook güzeldi bizlerde yasarız o duyguları inşallah

Aynen canım o video ben de çok etkilendim izleyince ve eşinin şefkati gerçekten mükemmel Allahım inşallah bizler de yaşayalım bu mucize anı

büyük ihtimalle hamilesin canım bende kızımı adetime 5 gün varken öğrenmiştim yumurtalaman erken oluyorsa hamilelikte erken belli oluyor hayırlısı olsun

Merhabalar sizi takip edip bende bu gruba dahil olabilirim diye düşündüm bende bu ay deneyip olmayanlardanım dün adet olacaktım olmadım ama hamilede değilim bu ay insallah olacak

hoşgeldin canım aramıza:) hangi değerin 558 çıktı merak etdim. bu site kafa dağıtmak için çok güzel. ben çok rahatlıyorum. kimseyle konuşamadıkarımı burda konuşabiliyorum.

hoş bulduk canım doğru söylüyorsun canım kimseyle konuşamadıklarını burda,konuşabiliyorsun kan değerinde 558 yazıyordu canım zaten ilk defa kan tahlili yaptırdım

selam kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim kafam kazan gibi. ben dış gebelik geçirmemişim normal gebeliğimi sonlandırmışlar şok oldum dünyam başıma yıkıldı

selam kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim kafam kazan gibi. ben dış gebelik geçirmemişim normal gebeliğimi sonlandırmışlar şok oldum dünyam başıma yıkıldı

merhaba cimcimesultan,ben cok bilmiyorum senin hakkinda ama okuyunca sok oldum sen hamile mi kaldin?kalinca dusunduler dis gebelik?ve sonlandirdilar kac haftalikken bunu yaptilar cok cok uzuldum resmen sacmalikk allah yardim etsin

aa bende gecirdimm dıs gebelikkk yani öylee demişlerdii....................nasıll anladin yok sa yok sa bendemiiiii

kızlar her ay anne olmayı umutla bekleyenler topiğini okuyun orda anlattım salı günü. en başından beri yaşadıklarımı. pataloji raporumda var orda. zaten o topicte bana ait. lütfen beni yanlış anlamayın ama aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğim için anlatamıyorum kusura bakmayın. hakkınızı helal edin. özeldende soranlar oluyo herkesi oraya yönlendiriyorum. yanlış anlamayın lütfen

Son düzenleme:
kızlar kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfen

adetim bugün bitdi 5 gün adet gördüm. ama çok garip hissediyorum göğüs başlarımın etrafının rengi çok açıldı ve baişları büyüdü koyulaştı.
sürekli başım dönüyor deprem oluyor gibi sallanıyorum, yeniden adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.kasıklarım batıyor. bunlar neden olabilir. bu kadar uzun üstüne görülmez ki kafayı yicem yaaaaaaaa

beta hcg mi 558 canım öyleyse o zaman sen hamilesin canım doktorun niye öyle demiş anlamadım

canım hastanede bana kan değerlerin 10000 lerin üzerinde olması gerek dedi doktor hamile değilsin dedi,ondan sonra akşam kanamam başladı ama çok sancılıydı,birde parça parçaydı sanki,ilk defa böyle bişey yaşadım bende anlamadım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…