- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.761
canım hastanede bana kan değerlerin 10000 lerin üzerinde olması gerek dedi doktor hamile değilsin dedi,ondan sonra akşam kanamam başladı ama çok sancılıydı,birde parça parçaydı sanki,ilk defa böyle bişey yaşadım bende anlamadım .....
selam kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim kafam kazan gibi. ben dış gebelik geçirmemişim normal gebeliğimi sonlandırmışlar şok oldum dünyam başıma yıkıldı
canım hastanede bana kan değerlerin 10000 lerin üzerinde olması gerek dedi doktor hamile değilsin dedi,ondan sonra akşam kanamam başladı ama çok sancılıydı,birde parça parçaydı sanki,ilk defa böyle bişey yaşadım bende anlamadım .....
558 yüksek bi değer canım gebelik yok diye belirtilen rakam 0-10 arası,kendiliğinden düşük yapmış olabilirsin iyi bi doktora görün derim canım çünkü betan yüksek ve parça parça kanamam oldu diyorsun eğer düşük yaptıysan içerde parça falan kalmış olabilir mutlaka git doktora canım iyi bir doktora
günaydı arkadaşlar nasılsınız
canım cumartesi kan tahlili yaptırmak için sadece gittim acilden giriş yaptım,nöbetçi doktor yok bişey 558 olmaması gerek dedi 10.000 lerde hamilelik olur deyip gönderdi bizi ve ilk defa adetimde sancı yaşadım,belliydi zaten bişeyler olduğuda ama ilk hamileliğim olacağından bilemedim bende,muşun ilçesinde yaşıyoruz biz herzaman doktor bulamıyorum malesef,burda öğretmen olduğumdan herzaman doktorda bulamıyorum tatile az kaldı artık memeleketimde gidecem doktora....
bence bir daha o doktora gitmeyin ben 113 değerle öğrendim kızımı şimdi 4 yaşında 5 üzeri gebelik vardır başka bir doktora gidip muayne olun büyük ihtimal düşük yapmışsınız
ayy canım olur olur merak etme bende iyiyim pazar günü yumurtalarımı alacaklar onu düşünüyorm biraz heyecanlıyımgünaydın canım:) iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın. işteyim ve çok sıkıldım akşam olurmu bugün bilmem
ayy canım olur olur merak etme bende iyiyim pazar günü yumurtalarımı alacaklar onu düşünüyorm biraz heyecanlıyım
aaaa az kalmış canım sabret. neden aşılama oluyorsun canım. inş. hayırlısı olur hakkında
canım cumartesi kan tahlili yaptırmak için sadece gittim acilden giriş yaptım,nöbetçi doktor yok bişey 558 olmaması gerek dedi 10.000 lerde hamilelik olur deyip gönderdi bizi ve ilk defa adetimde sancı yaşadım,belliydi zaten bişeyler olduğuda ama ilk hamileliğim olacağından bilemedim bende,muşun ilçesinde yaşıyoruz biz herzaman doktor bulamıyorum malesef,burda öğretmen olduğumdan herzaman doktorda bulamıyorum tatile az kaldı artık memeleketimde gidecem doktora....
Anen öyle oldu canım bende bilmediğimde yoktur bişey deyip döndüm,hayırlısı olsun artık canım hakkımızda sağol gidecem inşallah iyi bir doktora canım,ama benim anlamadığım hamilelik testinde hiç çıkmadı???Resmen başından savmış sizi doktor ultrasonla bakmadı bile demi? Beni kürtaj yapan doktor (ki ben de çok doktor gezdim) düşüklerin nasıl olacağını anlatmıştı kendiliğinden düşük yapma oranı çok yüksekmiş zaten büyük olasılık senin de öyle olmuş ama devamını getireceksen gebelik denemelerinin bi şekilde iyi bi doktora git canım sonuçta içerisi ne durumda bilemezsin
yok canım aşılama değil tüp bebek ben 4 yıldır evliyim olmadı bizde tüp bebek yapıyoruz umarım pozitif sonuç alırız
inşallah canım benim pozitif sonuç alırsın. Rabbim evlat isteyen herkesin gönlüne göre versin inş. evlat özlemi çok zormuş gerçekten.
Anen öyle oldu canım bende bilmediğimde yoktur bişey deyip döndüm,hayırlısı olsun artık canım hakkımızda sağol gidecem inşallah iyi bir doktora canım,ama benim anlamadığım hamilelik testinde hiç çıkmadı???
amin inş canım gerçekten artık anne olmayı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?