Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

bence bir daha o doktora gitmeyin ben 113 değerle öğrendim kızımı şimdi 4 yaşında 5 üzeri gebelik vardır başka bir doktora gidip muayne olun büyük ihtimal düşük yapmışsınız

buarada bende başka bir doktora gitmeye karar verdim yarın nasip olursa yakınımdaki bir tıp merkezinde kadın doğuma gözükücem derdimi anlatıcam bu ilaç bana zaman kaybından başka bişey yapmıyor direk söktürücü versin adet oluyum artık en azından soğan kürü filan yaparım gonopheneye başlarım kızıma bu ilaçla ilk ayda hamile kalmıştım tabi nasibi kısmeti ne zamansa ozaman ama elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış

başım okadar yoğunki buaralar gebelik konusunu hiç düşünücek vaktim yok
hatta gün aşırı olan ilşki 3-4 güne düştü okadar yani
ama adet olamamak bana sıkıntı vermdi artık bir an önce oluyumda yoluma bakıyım bende

selam kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim kafam kazan gibi. ben dış gebelik geçirmemişim normal gebeliğimi sonlandırmışlar şok oldum dünyam başıma yıkıldı

Çok üzüldüm canım ya diyecek hiç bir söz yok cok cok gecmis olsun allahım en kısa zamanda sağlıklı bir sekilde hamilelik ve bebek nasip etsin canım bı dahada boyle kotu seyler yaşatmasın

558 yüksek bi değer canım gebelik yok diye belirtilen rakam 0-10 arası,kendiliğinden düşük yapmış olabilirsin iyi bi doktora görün derim canım çünkü betan yüksek ve parça parça kanamam oldu diyorsun eğer düşük yaptıysan içerde parça falan kalmış olabilir mutlaka git doktora canım iyi bir doktora

Son düzenleme:

öyle saçmalıkmı olur canım sen resmen düşük yapmışsın. ne biçim bir doktormuş o. tamam sağlıklı bir hamilelik değilmiş ama belki kürtaj olman gerekiyordu. hamile değilsin ne demek 558 hamile olmak için gayet iyi bir değer. bir an önce başka ve iyi bir doktora git canım tehlikeli olabilir.

canım cumartesi kan tahlili yaptırmak için sadece gittim acilden giriş yaptım,nöbetçi doktor yok bişey 558 olmaması gerek dedi 10.000 lerde hamilelik olur deyip gönderdi bizi ve ilk defa adetimde sancı yaşadım,belliydi zaten bişeyler olduğuda ama ilk hamileliğim olacağından bilemedim bende,muşun ilçesinde yaşıyoruz biz herzaman doktor bulamıyorum malesef,burda öğretmen olduğumdan herzaman doktorda bulamıyorum tatile az kaldı artık memeleketimde gidecem doktora....

herşeyin hayırlısı rabbim iyi doktorlarla karşılaştırmayı nasip etsin hepimize

Resmen başından savmış sizi doktor ultrasonla bakmadı bile demi? Beni kürtaj yapan doktor (ki ben de çok doktor gezdim) düşüklerin nasıl olacağını anlatmıştı kendiliğinden düşük yapma oranı çok yüksekmiş zaten büyük olasılık senin de öyle olmuş ama devamını getireceksen gebelik denemelerinin bi şekilde iyi bi doktora git canım sonuçta içerisi ne durumda bilemezsin

Anen öyle oldu canım bende bilmediğimde yoktur bişey deyip döndüm,hayırlısı olsun artık canım hakkımızda sağol gidecem inşallah iyi bir doktora canım,ama benim anlamadığım hamilelik testinde hiç çıkmadı???

İdrar testi mi yaptın canım?yani kan değerini baz alıyor doktorlar yani ya bir yanlışlık yapıldı kanına bakılırken ya da doktor yanlış gördü rakamı,bak benim 975 ti 5.haftamın içindeyken ilk öğrendiğimde doktor dedi ki bu çok düşük bi rakam haftana göre geç döllenme olabilir.Şimdi gebelikte kan değerin 2 günde bir 2 katına çıkıyor bu durumda 553 ile 975 arasında çok fazla gün sayısı olmuyor yani bi yerde bi yanlışlık var.Ben mol gebelik geçirdiğim için yaklaşık 4 aydır sürekli olarak kan veriyorum ve benim için kan değerlerinin ne olduğu çok önemli ve iki doktorunda dediği ay içerisinde kan değeri 0-10 arası gidip gelebilir normal ama 10 dan sonrası gebelik deriz dedi.İstersen yine aynı doktora git böyle demiştiniz ne demek bu de :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…