Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Cannlaaaaar merhabaaa uzun zamandır şehir dışında olduğum için giremiyorum. ben gelmeyı bayağı ılerlemiş sayfalar oyuzden hepsını okuyamadım. Benım adetım bitti 5. gunu klomen kullandım ve dun doktora gittim 3 tane yumurtalığım oluşmuş boyutu da 21 mm miş. Doktorum 18 olması yeterli demişti klomen bana bayağı yaramış şimdi yumurtalıkların çatlamasını beklıycez bu hafta ıcınde çatlar dedi doktorum. Benden haberler bu kadar sizlerde değişiklikler var mı gördüğüm kadarıyla yenı hamiş haberleri yok

merhabalar canım benim yumurtalarda 20 19 18 mm gayet iyi olduğunu söyledi doktor pzrts yada salı tüp bebek transferi yapılacak

arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım,test yapmak içinde bat ı beklemeden bi gün önce yaptım malesef negatif,heralde benim adet hala düzene giremedi,hafta sonuda memlekete gidiyoruz dönene kadar olmazsam bi test daha yaparım diye düşünüyorum,artık bebeğime kavuşmak istiyorum

hayırlısı canım rabbim büyüktür herşeyin iyisini o bilir bizim imtihanımızda buymuş sabredelim inş rabbim mükafatını en güzel şekilde verir

merhabalar canım benim yumurtalarda 20 19 18 mm gayet iyi olduğunu söyledi doktor pzrts yada salı tüp bebek transferi yapılacak

hadi hayırlısı olsun canım bakarsın ikiz, üçüz bebeişler olur :) doktor bana 3 yumurtalık oluşmuş diyince kalbımden geçirdim Allah' ım ikiz olsa ne güzel olur dedim :)

hadi hayırlısı olsun canım bakarsın ikiz, üçüz bebeişler olur :) doktor bana 3 yumurtalık oluşmuş diyince kalbımden geçirdim Allah' ım ikiz olsa ne güzel olur dedim :)

ayy hadi hayırlısı çok heyecanlıyım daha öncee hiç hamile kalmadığım için nasıl bi duygu olduğunu çok merak ediyorum rabbm dualarımızı kabul etsin

ayy hadi hayırlısı çok heyecanlıyım daha öncee hiç hamile kalmadığım için nasıl bi duygu olduğunu çok merak ediyorum rabbm dualarımızı kabul etsin

inşallaah en kısa zamanda hamilelik duygusunu en güzel şekilde yaşarsın canımmm :)) transferden ne kadar sonra öğreniliyor bebişin olup olmadığı ?

Son düzenleme:
inşallaah en kısa zamanda hamilelik duygusunu en güzel şekilde yaşarsın canımmm :)) transferden ne kadar sonra öğreniliyor bebişin olup olmadığı ?

2 hafta sonra öğrenicez canım yaa bilsen ne kadar çok istiyorum bi bebeğimin olmasını ben 1 yaşındayken babam şehit oldu tek çocuğum bi annem var bide eşim onun için çok yalnız hissediyorum kendimi bebiş olursa hayatımda biri daha olacak

hakkında hayırlısı olsun canım allah gönlune göre versin. İnşallaah bi bebişin olurda yanlızlık hissedicek vakit bulamazsın

Ahsencimm nerelerdeydin sen eskisi gibi pek topiğe girmiyor herkes. bende işten vakit buldukça giriyorum.
çok sevindim senin adına bu güzel bir haber baya gelişmiş yumurtan büyük ihtimal kalırsın bu ay tatlım Allahın izniyle:13: ikizlerin olur inş. benimde adet dün bitdi çalışmalara başlıcam yarın :)

ah sorma canım dizimden amelyat olmuştum ya ankaraya kontrole gıttım, Ankaraya gitmişken istanbula geçip annemleride göriyim dedim. böyle ufak bı tatıl oldu malum giremedim inşallah bu ay ıkımızınde tutar canım ya bu arada hayatta en çok istediğim şey ikiz annesi olmak inşallaah nasip olur. Sende klomen kullansaydın canım?

İYİ YAPMIŞSIN CANIM KAFAN DAĞILMIŞDIR BİRAZ. dizin nasıl problem yoktur inş. inşallah bu ay olur bu ayda olmazsa artık çok üzülücem yaaaaa. benim kafam çok karıştı canım ya başka doktora gitdim adetin 3. günü muayene etti yumurtalıkların rahmin normal dedi tahlil yaptı onlarda iyi senin hiç bir problemin yok dedi ilaç kullanmana gerek yok zaten daha yaşın çok genç biz 35 yaştan sonra başlıyoruz tedaviye dedi. belki tiroidlerin etkiliyodur geciktiriyordur hamileliği dedi ama onlarda normal çıktı. kullandığım ilaç vardıya adet düzenleyici onu kullanma boşuna hamile kalmaya yardımcı falan değil dedi. bu doktoru çok beğendim buna devam edicem heralde içim rahatladı biraz. bir kaç ay daha uğraş ilaç kullanma dedi o yüzden bir ay daha beklicem

evt canım kafam çok dağıldı artık bomba gibi bi ay beni beklıyor :))) dizim iyi çok şükür bi sıkıntı yokmuş çok korkuyodum bı sorun olur da hamılelık ertelenır dıye çok şükür bişey yokmuş yani sıra bebiştee :))) yenı doktoruna ısınmana sevındım canımmm. bende doktorumdan çok memnunum banada bişeyın yok olur ama madem bu kadar istiyosun bıraz hızlandıralım dedı. Klomenden sonra çatlama iğnesi yapılıyomuş benımde doktorum ona gerek yok beklıyelım kendılıgınden çatlasın dedı. Önumuzdekı hafta bıdaha gidicem çatlamışmı diye bakcaz. bu ay yıne umutluyum ama heveslenmek istemiyorum. Umarım yüzümüz güler de bebeişlerimiz gelir :))

canım,bir yerde yanlışlık yok kağıtta 558 yazıyordu degerim ama ya doktor anlamadı beni başından savdı,düşük yaptım yada kimyasal gebelikti bende bilmiyorum,evde yapılan idrar testlerinden yaptım onda gözükmedi canım,kısmet rabbim isteseydi eger olurdu diye düşünüyorum canım çokda düşünmek istemiyorum arık, önüme bakmam en iyisi ona takılıp kalmak istemiyorum anlıyacağın,sen hamilemisin şimdi canım?

umarım canım bu ay hepimizin yüzü güler. benim kasıklarım ve göğüslerim çok sızlıyor ağrıyor. bu akşam yada yarın kan tahlili yaptırıcam.
belki üstüne görmüşümdür. öyle bir şansım olduğunu sanmıyorum ama en azından kafama takıntı olmaz

bi yaptır bakalım canımm en azından için rahatlar varsa buyuk supriz olur eger yoksa önüne bakıp devam edersın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…