Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kızlar merhaba..
iki ay önce kalbi durduğu için bebeğimi aldırdım.. şimdi yeniden başladık çalışmalara..gecen cuma adet oldum daha doğrusu az bi kanama oldu ama sonra gelen giden olmadı test de yapmadım.. ama hiç bir ağrı sancı yok.. göğüslerimde hassasiyet vs hiç bir belirti yok... yani kendimi hamile gibi de hissetmiyorum.. öncekinde baya bi belirtim olmuştu...dr.a gitcektim randevuları doluymuş.. napcam bilemedim ya.. iyi bildiğim bütün dr.ların randevuları dolu.. sağlık ocağına gidip test mi yaptırsam acaba.. normalde adetim hic şaşmaz gününde olur ama kürtajdan sonra döngüm biraz değişti.. acaba beklesemmi biraz daha..

Öncelikle cok gecmis olsun canım inşallah bida boyle seyler yasamazsın tatlım saglık Ocağı'na git gel bence hiç degilse tahlillerini yaptırmış olursun ihmal etme inşallah bebisten boyle olmuştur

Nasılsınız arkadaşlar

benim yeni bat 23 Haziran, tam da eşimin doğum günü bakarsınız hediyesi bebiş olur

umarım bir sağlık sorunu olmaz da çalışırız bu ay

Selam kızlar benim de yeni BAT 15 Haziran,bakalım sizlere güzel haberler verebilecek miyim? :87::87::87:

günaydinn......hamilee alacagimiz bir hafta olur inş............ben sogan suyumda bugun 1.haftamii doldurdum....dünde güzelll bi banyoo yapıpp yakı yapıştırdım belimee...bu haftayııııııııııı iyii degerlendirmem lazımm

günaydın kolay gelsın canım sana belinize kuvetttttt

günaydın arkadaşlar benimde pazar günü yumurtalarım alındı çok rahatsızdım bugün biraz daha iyiyim yarında büyük gün embriyo transferi yapılacak doktorum 2 embriyo yerleştircem dedi rabbim izin verirse ikizim olabilir yarın bebişlerimi alıp gelicem kızlar

ayyy inşallaaah canıımmm inşallaaah Allah gönlune göre versın. Bende dun doktordaydım ıkı yumurtam çatlamış ikisi birden döllenırse ıkız olur dedı bakarsın bu ay çifter çifter haberler verırız

hadi hayırlısı inşallah ikizin olur negüzel

günaydın kolay gelsın canım sana belinize kuvetttttt
saolasınn varolasinn bakalımm alabilcekmiyim çalışmalarin karsılıgını...buarada sende yeniii hamilsin hayırlııı olsunn

canim allah tAMAMInii erdirsin..bende rapaorumuu cıkariıpp ilaçlarimii alıyorum....2 emriyo yasagii vardii.nasıll sana koydular.bende doktora rica etsemm kormukii sence:26: bide seninkiii kısa protokoldüü dimii

Selam kizlar umarim herkes iyidir:):)Ben adet tarihime yaklasiyorum ,heyecanliyim sadece paylasmak istedim 29-30 benim bat :))biraz supheleniyorum sanki yani bas donemesi gibi .... Ama bilemiyorum artik bakalim bu son bikacgun icinde tam kesin olcak.. Ben kan testi yaptirmadim gecenlerde demistim yapacagim diye.Ama dusundum gereksiz bekliyecegim adet tarihimi olmazsam sonra giderim.. Hem eger adet olursam bosuna test yapacaklar gerek yok okadar zahmete hem hemsirelere hem bana:)))Birde yaptiramamin sebebi kucuk bi tatil yaptik esimin ailesinin ziyaret ettik bikac gun icin :)Simdi bklemedeyim :))

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım az kalmış inşallah güzel haberlerini duyarız :)

bat:8 haziran gecen ayda kimyasal gebelik yaşadım,şimdide kasıklarımda batma oluyor neden acaba olur bu kadar erken belli olur mu ki, hamilelik ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…