Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kanunen 1 embriyo olması gerekiyo dedi ama biz rica edince 2 tane yapalım dedi sizde ricada edin belki kabul eder

bat:8 haziran gecen ayda kimyasal gebelik yaşadım,şimdide kasıklarımda batma oluyor neden acaba olur bu kadar erken belli olur mu ki, hamilelik ????

tesekkuler canim insallh seninde guzel haberlerini aliriz :)ben cok bilmiyorum kimyasal gebelik yasayinca, sonradan problem oluyormu ?ama,bu ay bende boyle erken belirtiler yasadim kasiklarda batma,yorgunluk vs..ama biliyorsun henuz bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim ama iste ben boyle erken belirti yasayinca bikac tane test aldim evde denedim ve hepsindede cok silik cizgiler belirdi .daha sonrada bakmadim yani adet gunume 10 gun kala bile test yapma geregi hissettim cunku garip hissediyordum kendimi..bakalim sonuc ne olcak:))))

Son düzenleme:
slm kızlar 24 mayısda regl oldum ama reglım bi tuhaftı dün bitti ve erken bitti bu sabah uyandığım da kendimi lavaboya zor attım aşırı derecede midem bulaniyordu gün içinde azaldı mide bulantım bende şüphelendim çünkü annem kardeşime hamileyken üç ay adet görmüş eczaneden test aldım yaptım önce birşey çıkmadı aradan iki üç saat geçtikten sonra testi atacaktim silik cizgiyi gördüm ama yarım saatten sonraki sonuç geçersiz deniliyor normalde dikkate almalımıyım kafam karisti

Çok emin olmak istiyorsan kan testi yaptır canım kesin sonuç o.reglin beklediğin tarihte mi geldi peki?

inşallah canım sizin kaç ay oldu deneyeli bizim 8 ay oldu inşallah bu ay olur,güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah herşey istediğin gibi olur :)

canım inşallah mutlu haberi verirsin bizlere

kizlar yaa ben hamileyim sanirim,evde gene test yaptim biliyorum bu benim 3. testim oluyor:))fakat gercekten sasirdim cunku ilk test yaptigimda adetime 10 gun vardi cok silik cizgi cikmisti.daha sonra dusundum bu kadar erken imkansiz gene 1 hafta kala adetime tekrar yaptim biraz daha belirgin cikti 2,cizigi ama gene silikti :)anlamadimkii!!!nese iste sonra kardesime sordum normalmi bu diye dedi yok bebegin plesentasindan salgilanan hormon o testeki cizgileri gosterir yani hamile olabilirsin:)simdi diyeceksiniz neden doktora gdip bi kan tahlili yapip hemen sonucu ogrenmiyorsun?haklisiniz,ama benim yasadigim ulkede sistem cok farkli oncelikle evdeki test pizitif cikinca GP ye gidip form doldruyorsun o formdada 7 haftalik oldugunuzda gelin diyor yani adetini 2-3 hafta gece randevu verip utrasondan bakiyorlar,kan aliyorlar bicok form dolduruyorlar...(((bugun gittim GP ye aldim o formu ama benim 2 hafta daha beklemm lazim malesef ama dayanamadim... hani silik cikiyordu ya benim testler, dedim simdi adetimin 1.gunu birdaha deniyeyim nede olsa 2 hafta bklicem kendi kendime emin olayim bari:))))yaptim bude fa ta belirgin cikti 2.cizgi ve 1 dakika icinde buyuk ihtimal hamileyim kizlarr:)))ama iste insan utrasona girmeden kan tahlili olmadan ananamiyor yaa...ben en son yaptigim testin foto koyacagim:)

Coook guzel haber canım büyük ihtimalle hamilesindir bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah bugun bende o kadar kotuydumki hasta oldum cok fena bas donmesi kusma esimi aradım hastaneye gittik gitmeden oncede evde erken gebelik testi vardı ondan yapıyım dedim gerçi daha 3 gün once yumurtlama günüydü imkansızdi yani çıkması tabikide negatif çıktı ee bide rahatsızlık diye doktor ilaçta verdi onuda ictim mecbur yani bu ay hamilelik şansı sıfır :26:

canimm cok tesekkur ederim evetbencede hamileyim:))bakalim paylasacagim gelismeleri gene cok iyi oluyor buraya yazmak:))kimse bilmeden burdaki hanimlar duyuyor cok iyi:))Rab sanada nasip etsin insallh en ykinzamnda ve bagislasin sevdiklerimizi...canim ben anlamadim sen daha adet olmadin nasil dusundun hamilelik sifir!!!?yoksa kan test falanmi yaptin?umarim simdi daha iyisinidir

canım hayırlı olsun büyük ihtimal hamilesin,baya koyu çıkmış çizgi çünkü,inşallah kan tahlilindede çıkar için rahatlar canım :)

Tebrik ederiiiimmm Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım

ohh be uzun zamandır topikten hamile haberi geldiiii kapı gibi hamilesin şekerim daha ne olsun çizgi ortada Allah nazarlardan korusun inşallaah canım bizlere ne kadar zamandır istediğini hamilelik belırtılerını felan yazarmısın bizede bi umut olur en azından

İyiyim canm Sağol hamile kalmış olsam bile anca yani bı kaç gün once yumurtam çatladı döllenme olduysa bile daha cok yeni ee bide üstüne doktorun verdigi ilacı ictim zaten doktorda bu kadar erken belli olmaz hamilelik dedi yani bana hamile olabilirmisin dedi bende 13 Mayıs'ta başlamıştı adetim dedim oo cok erken daha olmaz dedi bizler icinde dua et canım hamişlerin duasi kabul olurmuş

darısı başımıza inşallahhhhh hayırlı uğurlu olsun tatlım

canım allah hayırlı uğurlu etsin.gözün aydın.sağsalim kucağına alırsın inşallah

ahh kizlar cok tesekkur ederim yaa nasil sevindim sizlerin guzel mesajlariniza Rab isteyen herkese nasip etsin insallh:))yakinda tek tek hamis haberleri alacagimi hissediyorum :))))oleyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…