- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.841
İyiyim canm Sağol hamile kalmış olsam bile anca yani bı kaç gün once yumurtam çatladı döllenme olduysa bile daha cok yeni ee bide üstüne doktorun verdigi ilacı ictim zaten doktorda bu kadar erken belli olmaz hamilelik dediyani bana hamile olabilirmisin dedi bende 13 Mayıs'ta başlamıştı adetim dedim oo cok erken daha olmaz dedi bizler icinde dua et canım hamişlerin duasi kabul olurmuş
ohh be uzun zamandır topikten hamile haberi geldiiiikapı gibi hamilesin şekerim daha ne olsun çizgi ortada Allah nazarlardan korusun inşallaah canım bizlere ne kadar zamandır istediğini hamilelik belırtılerını felan yazarmısın bizede bi umut olur en azından [/QUO
tesekkurler canim evet buyuk ihtimal hamileyim :)ama beklemek zorundayim utrason icin 2 hafta kadar..canim tabiki anlatirim hamilelik belirtilerimi seve seve:)biz bu ay biraktik korunmayi,birde ben cok sabirsiz birim bicok test aldim surekli denedim yani :)daha adetime 10 gun kala test yaptim cok cok belirsiz ikinci cizgiyi gordum...sonra 7 gun kala yaptim ve adet gunumde yaptim boyle sirayla koyulasmaya basladi cizgiler...inanki belirtileri ben 10 kala adetime yasamaya basladim.once cok yorgun hissettim kendimi.yemek yemek cok istedim ,tuvalete cok gitmeye basladim.bas donmesi mide bulantisi adetime 4-5 gun kala cok hafifte olsa basladi...2 gun gecti suan adet gunumu,sunaki belirtilerim ayni ama daha hissedilir yasiyorum.kasiklarim agriyor adet olacakmisim gibi,acayip bas donmesi oluyo suan ve benim 21 aylik oglum var:)onu kucagima alirken once zorlanmazdim ama yaksasik 3 haftadir her kucakladigimda yani agir oldugu icin sanirim kasikllarim cok agriyor yani kisacasi en erken belirtim yorgunluk bas donmesi yasadim ama belli belirsinz yasadim tam adet gunme gelince bu son 2 gun daha cogaliyor bu saydigim belirtiler :)sende varmi belirti hissetigin?
tesekkurler canim evet buyuk ihtimal hamileyim :)ama beklemek zorundayim utrason icin 2 hafta kadar..canim tabiki anlatirim hamilelik belirtilerimi seve seve:)biz bu ay biraktik korunmayi,birde ben cok sabirsiz birim bicok test aldim surekli denedim yani :)daha adetime 10 gun kala test yaptim cok cok belirsiz ikinci cizgiyi gordum...sonra 7 gun kala yaptim ve adet gunumde yaptim boyle sirayla koyulasmaya basladi cizgiler...inanki belirtileri ben 10 kala adetime yasamaya basladim.once cok yorgun hissettim kendimi.yemek yemek cok istedim ,tuvalete cok gitmeye basladim.bas donmesi mide bulantisi adetime 4-5 gun kala cok hafifte olsa basladi...2 gun gecti suan adet gunumu,sunaki belirtilerim ayni ama daha hissedilir yasiyorum.kasiklarim agriyor adet olacakmisim gibi,acayip bas donmesi oluyo suan ve benim 21 aylik oglum var:)onu kucagima alirken once zorlanmazdim ama yaksasik 3 haftadir her kucakladigimda yani agir oldugu icin sanirim kasikllarim cok agriyor yani kisacasi en erken belirtim yorgunluk bas donmesi yasadim ama belli belirsinz yasadim tam adet gunme gelince bu son 2 gun daha cogaliyor bu saydigim belirtiler :)sende varmi belirti hissetigin?
Hadi bakalim Ahseeen, ozamn :)geri sayim basladi 9 ....:))insallhhh yaaaa
Kızlar selam,aranızda şu erken gebelik testlerinden alıp yapan var mı?
sorma canım ya aynen gerı sayımdayım :)) bugun arkadasım bana geldı kendısı laboratuar hemşiresi gelirken test istedim ondan 2 tane getirmiş Pazartesi gunu yanı ayın 3 u evlılık yıldönumumuz ogun testlerden bırını yapcam gerçi adetıme ozaman 5 gun kalmış olcak bıraz erken ama ben yınede yapcam ınşallah 2. cizgiyi görürüm ve eşime unutamıycağı bi hediye veririm :))))
selam canım. Ben hiç alıp yapmadım. Adetine ne kadar var??
merhaba arkadaşlar benimde dün embriyo transferim yapıldı 3 gün sırt üstü istirahat edicem çok heyecanlıyım umarım bebişlerim tutunmuşlardır
Kızlar selam,aranızda şu erken gebelik testlerinden alıp yapan var mı?
İnsallaaaaah canım yaa yat 3 gün kalkma yerindenmerhaba arkadaşlar benimde dün embriyo transferim yapıldı 3 gün sırt üstü istirahat edicem çok heyecanlıyım umarım bebişlerim tutunmuşlardır
yaaaa kızlar benim ilk denemem ve sanırım ovulasyon günümden iki gün sonra denemişiz. acaba hamile kalma ihtimalim varmıdır. ilk kez deniyoruz ve herşeyim düzenli batıma 4 gün kaldı ama bekliyom bakalım ne olacak :S
canım sen resmen hamilesin hamile olmayanda kesinlikle çıkmaz bu çizgiler:) gözünaydın canım inş biran önce ultrasonda görürsün bebişinikizlar yaa ben hamileyim sanirim,evde gene test yaptim biliyorum bu benim 3. testim oluyor:))fakat gercekten sasirdim cunku ilk test yaptigimda adetime 10 gun vardi cok silik cizgi cikmisti.daha sonra dusundum bu kadar erken imkansiz gene 1 hafta kala adetime tekrar yaptim biraz daha belirgin cikti 2,cizigi ama gene silikti :)anlamadimkii!!!nese iste sonra kardesime sordum normalmi bu diye dedi yok bebegin plesentasindan salgilanan hormon o testeki cizgileri gosterir yani hamile olabilirsin:)simdi diyeceksiniz neden doktora gdip bi kan tahlili yapip hemen sonucu ogrenmiyorsun?haklisiniz,ama benim yasadigim ulkede sistem cok farkli oncelikle evdeki test pizitif cikinca GP ye gidip form doldruyorsun o formdada 7 haftalik oldugunuzda gelin diyor yani adetini 2-3 hafta gece randevu verip utrasondan bakiyorlar,kan aliyorlar bicok form dolduruyorlar...(((bugun gittim GP ye aldim o formu ama benim 2 hafta daha beklemm lazim malesef ama dayanamadim... hani silik cikiyordu ya benim testler, dedim simdi adetimin 1.gunu birdaha deniyeyim nede olsa 2 hafta bklicem kendi kendime emin olayim bari:))))yaptim bude fa ta belirgin cikti 2.cizgi ve 1 dakika icinde buyuk ihtimal hamileyim kizlarr:)))ama iste insan utrasona girmeden kan tahlili olmadan ananamiyor yaa...ben en son yaptigim testin foto koyacagim:)
Eki Görüntüle 723961
kızlar merhaba... Size bişey sorcam, hayatımda ilk defa bugün burnumdan kan geldi. Gebelıkte burun kanaması diye bişey duymuştum. Siz hiç duydunuz mu????
Coook guzel haber canım büyük ihtimalle hamilesindir bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah bugun bende o kadar kotuydumki hasta oldum cok fena bas donmesi kusma esimi aradım hastaneye gittik gitmeden oncede evde erken gebelik testi vardı ondan yapıyım dedim gerçi daha 3 gün once yumurtlama günüydü imkansızdi yani çıkması tabikide negatif çıktı ee bide rahatsızlık diye doktor ilaçta verdi onuda ictim mecbur yani bu ay hamilelik şansı sıfır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?