Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kızlar merhaba... Size bişey sorcam, hayatımda ilk defa bugün burnumdan kan geldi. Gebelıkte burun kanaması diye bişey duymuştum. Siz hiç duydunuz mu????

anladim canim hadi hayirlisi ozamn:)yani hamile olma sansin var bekliyoruz bakalim insallh hayirlisi ise bize guzel haber vereceksin:))

tesekkurler canim evet buyuk ihtimal hamileyim :)ama beklemek zorundayim utrason icin 2 hafta kadar..canim tabiki anlatirim hamilelik belirtilerimi seve seve:)biz bu ay biraktik korunmayi,birde ben cok sabirsiz birim bicok test aldim surekli denedim yani :)daha adetime 10 gun kala test yaptim cok cok belirsiz ikinci cizgiyi gordum...sonra 7 gun kala yaptim ve adet gunumde yaptim boyle sirayla koyulasmaya basladi cizgiler...inanki belirtileri ben 10 kala adetime yasamaya basladim.once cok yorgun hissettim kendimi.yemek yemek cok istedim ,tuvalete cok gitmeye basladim.bas donmesi mide bulantisi adetime 4-5 gun kala cok hafifte olsa basladi...2 gun gecti suan adet gunumu,sunaki belirtilerim ayni ama daha hissedilir yasiyorum.kasiklarim agriyor adet olacakmisim gibi,acayip bas donmesi oluyo suan ve benim 21 aylik oglum var:)onu kucagima alirken once zorlanmazdim ama yaksasik 3 haftadir her kucakladigimda yani agir oldugu icin sanirim kasikllarim cok agriyor yani kisacasi en erken belirtim yorgunluk bas donmesi yasadim ama belli belirsinz yasadim tam adet gunme gelince bu son 2 gun daha cogaliyor bu saydigim belirtiler :)sende varmi belirti hissetigin?[/QUOTE]

canımm benım cevapın için çok saol uzun uzunda anlatmışsın Allah razı olsun. Benım kısmetse ılk bebeişim olcak ılk gebelıgım düşükle sonuçlandı. Şimdi 3 aydır yıne ıstıyoruz bakalım bu ay bırazcık daha umutluyum çünkü klomen kullandım ve 3 yumurtam oluşup 2 sı çatladı inşallah tutmuştur. Benım adetıme tam 9 gun var bende de kasık ağrısı oluyor ve acayıp yemek yıyorum normalde eşimle diyet yapıoduk hiç yemiyodum ama şimdi dayanamıyorum yedikçe yiyesim gelıyor. Bu bebeği çok istiyorum çooook inşallah bu ay olurrr

canımm benım cevapın için çok saol uzun uzunda anlatmışsın Allah razı olsun. Benım kısmetse ılk bebeişim olcak ılk gebelıgım düşükle sonuçlandı. Şimdi 3 aydır yıne ıstıyoruz bakalım bu ay bırazcık daha umutluyum çünkü klomen kullandım ve 3 yumurtam oluşup 2 sı çatladı inşallah tutmuştur. Benım adetıme tam 9 gun var bende de kasık ağrısı oluyor ve acayıp yemek yıyorum normalde eşimle diyet yapıoduk hiç yemiyodum ama şimdi dayanamıyorum yedikçe yiyesim gelıyor. Bu bebeği çok istiyorum çooook inşallah bu ay olurrr [/QUOTE]

:))ne demek bnde cok merak ediyorum erken hamilelik belirtileri :)ilk bebegin icin uzuldum canim insallh rab size saglikli evlat nasip eder yakinda:)aynen bnde esimle beraber diyet yapiyordum:))hergun balik salata yiyen ben simdi ne gorsem mideye indiryorum:)))ayyy hadi bakalim sende de benzer belirtiler var insallh olacak bu ay canimmm

[/QUOTE]

:))ne demek bnde cok merak ediyorum erken hamilelik belirtileri :)ilk bebegin icin uzuldum canim insallh rab size saglikli evlat nasip eder yakinda:)aynen bnde esimle beraber diyet yapiyordum:))hergun balik salata yiyen ben simdi ne gorsem mideye indiryorum:)))ayyy hadi bakalim sende de benzer belirtiler var insallh olacak bu ay canimmm[/QUOTE]

İnşaallllaaaaaah canımmmmm :))) ben geçen gebelıgımde de bunu yaşamıştım hiç midem bulanmıyodu aksine çok iştahım açılmıştı. Şimdi de öyleyım ama daha 9 gun felan var belkıde belırtıler için henüz çok erkendır ama umarım umutlarım gerçek olurr

Hadi bakalim Ahseeen, ozamn :)geri sayim basladi 9 ....:))insallhhh yaaaa

sorma canım ya aynen gerı sayımdayım :)) bugun arkadasım bana geldı kendısı laboratuar hemşiresi gelirken test istedim ondan 2 tane getirmiş Pazartesi gunu yanı ayın 3 u evlılık yıldönumumuz ogun testlerden bırını yapcam gerçi adetıme ozaman 5 gun kalmış olcak bıraz erken ama ben yınede yapcam ınşallah 2. cizgiyi görürüm ve eşime unutamıycağı bi hediye veririm :))))

insallh :))))cikabilir gebelik varsa ama cikmasada gebelik yok denmez sanirim:))benimki 10 gun kala cikti :))bnde sasirdim cok erken diye yanlistir falan dusundum :)bende kiz kardesime danistim.oda zaten anlatti dedi imkansiz 2 cizgi cikmaz eger gebelik yoksa bebegin plesentasindan o hormon salgilaniyor ve ilerleyen gunlerde idrara karisiyor :))seninki dedi cok yeni olabilir bkle dedi:))yani seninde erken dollnme olmussa bu ay (birde simdiden hissediyorsun belirtiler:)olabilirrrr ayy cok heyecanliii :):):):):):)esin cok mutlu olacakkk :)))insalhhhh

yaaaa kızlar benim ilk denemem ve sanırım ovulasyon günümden iki gün sonra denemişiz. acaba hamile kalma ihtimalim varmıdır. ilk kez deniyoruz ve herşeyim düzenli batıma 4 gün kaldı ama bekliyom bakalım ne olacak :S

merhaba arkadaşlar benimde dün embriyo transferim yapıldı 3 gün sırt üstü istirahat edicem çok heyecanlıyım umarım bebişlerim tutunmuşlardır

Kızlar selam,aranızda şu erken gebelik testlerinden alıp yapan var mı?

Ben aldım canım ama daha kullanmadım yani ben adetime bı kaç gün kala kullanmayı düşünüyorum yada adetim gecikiniz kullanıcamki garanti sonuc olsun normal gebelik testleri hcg degerini en az 20 iken yakalayabiliyor ama erken gebelik testi 5 i falan yakalayabiliyor

merhaba arkadaşlar benimde dün embriyo transferim yapıldı 3 gün sırt üstü istirahat edicem çok heyecanlıyım umarım bebişlerim tutunmuşlardır
İnsallaaaaah canım yaa yat 3 gün kalkma yerinden rahat rahat tv izle nete gir hiç sıkma kendini oooh gelsin bebisler tatlım

Canım Ovulasyon testiye mı yaptın yani o testlerde koyü çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat icinde zaten yumurta çatlıyor ee siz tam vaktinde yapmışsınız ama tahmini söylüyorsan bilemezsin yumurta 24 saat yaşıyor sperm 72 saate kadar yaşayabiliyor hiiiç belli olmaz bence belki bebişin geliyordur hem ilk denememiş tatlım takma kafana

canım sen resmen hamilesin hamile olmayanda kesinlikle çıkmaz bu çizgiler:) gözünaydın canım inş biran önce ultrasonda görürsün bebişini

aaa canım kan tahlili yapsalardı bir ihtimal hcg biraz yüksek çıkabilirdi. aksiliğe bak bu ay ne güzelde hazırlanmıştın. sen yinede dikkat et bi kan testi yaptır istersen Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…