Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

:))ne demek bnde cok merak ediyorum erken hamilelik belirtileri :)ilk bebegin icin uzuldum canim insallh rab size saglikli evlat nasip eder yakinda:)aynen bnde esimle beraber diyet yapiyordum:))hergun balik salata yiyen ben simdi ne gorsem mideye indiryorum:)))ayyy hadi bakalim sende de benzer belirtiler var insallh olacak bu ay canimmm[/QUOTE]

İnşaallllaaaaaah canımmmmm :))) ben geçen gebelıgımde de bunu yaşamıştım hiç midem bulanmıyodu aksine çok iştahım açılmıştı. Şimdi de öyleyım ama daha 9 gun felan var belkıde belırtıler için henüz çok erkendır ama umarım umutlarım gerçek olurr [/QUOTE]

canım içime doğuyor sanki sen hamilesin bence. yumurtalarında çatlamış belirtilerinde var . hadi hayırlısı inş.

selam kızlar

benim bugün 13. günüm. doktor her sabah uyandığımda kıpırdamadan ateşimi ölçmemi 2 derece artsa yumurtladığımı söyledi. 4 gündür ölçüyorum hep 36.1 çıkıyordu bugün 36.2 çıktı sanırım yumurtlamaya başlıyorum. birde karnım çok şiş adetim bittiğinden beri inmedi şişlik bazende acıyor ağrıyor. bir de bugün çok fazla beyaz birazda kokulu akıntım geldi. yumurtluyormuyum sizce ? inş. yumurtluyorumdur yaaaa bu sefer tutar inş bebişim

canım akıntı yumurtlamaya işaret 13. günüyse yumurtlamaya başlıyosun demekki. Aslında doktora gitsen 15. gun çatlayıp çatlamadığını ulutrasyonda görürsün. Ben 17. gün gittim doktorum ıkı tanesı çatlamış büyük ihtımal son gunu felandır dedı yumurta çatlayınca 3 gun çatlak şekilde kalıyomuş.

bu seferde ilaçda kullanıyosun yumurtaların çok güzel büyümüş ve çatlamış bence bu ay umut yüksek canım. hadi hayırlısı inş. az kaldı benim daha çok var ya

İnşallaah canım yaa son 9 günüm. Doktorum 3 yumurtan olmuş ıkısı çatlamış ıkısı döllenırse ıkız olabılır dedı ah ne umutlandırdı beni Allah' ım senden istiyoruzz bize nasip et Ya Rabbimmmmmmm Senınde altın gunlerın canım iyi değerlendir Doktorum bana bıgun ılışkı olsun bı gun olmasın dedı aklında bulunsun canım

inşallah yumurtlarım canım ya. doktora gidemiyorum ki çalışıyorum daha yeni başladım ya zor o yüzden. 3 gün çatlak kalınca hamile kalma olasılığımı oluyormuş canım? ben bu ay aslan pençesi otunu içmeye başladım 2 gündür içiyorum gerçebirde hayıt tohumu aldım ama içmedim daha çok kötü kokuyor ya

inşallah ikiz olur Rabbim gönlüne göre verir canım :13:Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallahhhhhhh. çalıştığım için değerlendirmek zor olcak ama elimden geleni yapıcam canım

evt canım çatladığında içine sper girerse bebeiş oluyomuş iştee spermlerde vucuttu 2 gun canılı kalıyomus doktorum bigun arayla ilşki olursa sperm sayısı daha yuksek olur dedi canım senın yumurtlaman önemlı eşininde sper sayısı önemlı oyuzden tek kendıne bakma eşinede çok iyi bak mesela içirebiliyosan oda folık içsin bol bol meyve suyu çerez tatlı felan yesin adama iyi bak hamıle kalana kadar top onlarda

inşallah tutar canım gerçe biz her ay bir gün arayla yapıyoruz ama tutturamadık gitti onada bakıyorum fındık, keçiboynuzu falan yediriyorum. bol bol tatlı ye diyorum. valla iyi bakmak lazım doğru söylüyorsun biz bu ay bitkisel çalışıyoruz bu ayda kalamazsam vay halimize ozaman canım

inşallaah bu ay tutturursunuz canım biz eşimin görevı nedenı ıle şanlıurfadayız ya burda herkezın en az 6-7 çocugu var eşime diyorum bunlar nasıl heryıl hamıle kalıyo ya ne zormuş hamile kalmak meğerse

aynen canım millet nasıl kalıyor bilmem okadar uğraşıyoruz öğreniyoruz olmuyor. çok mu stres yapıyoruz acaba ondan mı olmuyor? bir arkadaşım geçen ay dış gebelik sebebiyle düşük yaptı bu ay yine hamile ve sağlıklı canım anlamıyorum nasıl oluyor nerede hata yapıyoruz acaba diye düşünmeye başladım valla çok zormuş ve çok emek istiyormuş

Valla cok dogru söylüyorsunuz kızlar ben evlenmeden once öyle şapadanak olcak sanıyordum istediğinde hamile oluncak sanıyordum bide dogum kontrol hapı falan kullandım duşunun yani ama şimdi bu durumlara girince bebek sahibi olmak gercekten mucize gibi en basta eşler sağlıklı olucak sonra yumurtalar çatliycak yok efendim o catlakken sperm orda olucak ee bunun icinde şansın bı ayda 3-5 gün anca anaaaam şimdi hamileyim diyenlere boyle hayretle bakıyorum ne büyük mucize yarabbim diye keske bu kadar şeyi bilmeseydik yani nasıl bebek olduğunu öyle istediğimiz zaman sürpriz bı sekilde hamiş olsaydık plansiz olsaydık keşkeee neyse bu ay olucak inşallah ha gayret

sanırım bizim tek hatamız fazlası ile stres yapmak akışına bırakmamak

aynen canımmm bende evlendıgımde hemen hamıle olurum dıye korunuyoduk megerse öyle istediğin anda hamile kalamıyomuşşsun sana katılıyorum keşke bu kadar bilgili olmasaydık bu konuda hatta adet günümüz geçtiğinde bile fark etmeseydik ansızın hamilesin deselerdi ahh ahhh ama biz gün gün sayıyoruz ya işte bu stres yeter bize Allah hayırlısını versin inşallaah bu ay hepimizin yüzünü güldürür

Merhaba Arkadaşlar.. Ben 9 aydır yasmin kullanarak korunuyordum.. Miyom ameliyatı olduğum için kullanmaya başlamıştım.. Şimdi 3 aylık evliyim ve son 1 aydır hap kullanmayı bıraktım.. Şimdi ben bi bebeğim olsun istiyorum ama eşim şuan da istemiyor.. 1 ay nasıl olsa ilaç etkisini devam ettirir diye korunmadık.. En son 9 mayıs da regl olmştum.. Kendimi bi garip hissediyorum.. Reglime yine yaklaşık 9 gün falan var ama hamilemiyim değilmiyim çok merak ediyorum.. Bunu en çabuk ne zaman öğrenebilirim..? Bu konuda çok tecrübesizim.. Yumurtlama tarihini falan herşeyi burda yazdıklarınızı okuyarak öğrendim.. Bana yardımcı olurmusunuz lütfeeeennnnn ((

erken gebelik testi ilişkiden bir kaç gün sonra yapılmıyor mu yapabilirsin sen o zaman canım eczaneye sormak gerek aslında nette de bulamadım,idrar testinde geç çıkıyor evet hele geç döllenme olmuşsa daha da silik çıkıyor çizgi

Selam inşallah tutmuştur tatlım erken gebelik testleri var ben de onları araştırıyorum eczanede satılıyor bi sor istersen ben de öğrenirsem yazarım burdan o şekilde öğrenebilirsin belki ama hep diyorum en garantisi kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…