Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

merhaba canım aramıza hoşgeldın. Doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalan çok kişi var umarım sende onlardansındır ayrıca ilaç etkisini kesinlikle devam ettirmez birgün bıle içmeyınce hamıle kalınabiliniyor. Oyuzden hamile olma ihtimalin var. Bu arada senınle regl tarıhlerımız aynı benımde 9 unda bende çok istiyorum inşallaah ikizde müjdeli haberi veririz birbirimize hamıle olup olmadıgını adet günün gelınce anlarsın canım bundan öncede kan testı ıle anlayabılırsın. Yanı en ıyısı adet gununu beklemek ama bende cok sabırsızım pazartesi test yapmayı düşünüyorum

Canım öyle ama ben kendimi cok kaptırmak strese sokmak istemiyorum ve herzaman adet tarihini beklemekten yanayım adetim 1 gün geçikince yapıcam testi ondada normal gebelik testi yerine erken gebelik testini kullanıcamki cok cok garanti sonuc olsun

mantıklı ben de deneyebilirim bu yöntemi bu kez kasmayayım diyorum kendimi adetim gecikse de bekleyeyim sonra bakayım diyorum ama sanırım duramam gerçi ilk gebeliğimde belirtiler baya yoğundu benim yine öyle olursa belki anlarım bilmiyorum :44:

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum yaklaşık bir hafta önce karın alt kısmımda sağ tarafta batma oldu daha sonrasında şiştiğini ve baskı yaptığını hissettim bugün fena değilim daha adetime 1 hafta var bu kadar erken hamilelik belirtisi olacağını zannetmiyorum daha çok bunun bir kist olacağını düşünmeden edemiyorum daha önce hiç doktora gitmedim ve böyle bir şikayetim olmamıştı düzenli adet görüyorum bazen 1-2 gün atabiliyo eğer adet olursam hemen sonrasında doktora görünmeyi düşünüyorum 1 yıllık evliyim bu arada eşimle bu ay ikinci denememizdi aranızda hiç böyle sıkıntılar yaşayan oldu mu?

Selam canım,regl öncesi yumurtalıklarda kistler oluşurmuş ve regl olunca geçermiş belki öyle bişey olabilir benim batma şişlik olmamıştı ama ara kanamam olmuştu doktorum bu şekilde açıklamıştı,ikincisi ben ilk gebeliğimde doktora gittim sorular sormaya test vs.yapmam gerekir mi diye sallanmadı bile adam beni devlet hastanesinde ama şimdi diyorum ki keşke adam akıllı bi doktora gidip beni neler bekliyor,neler yapmam gerek öğrenseydim bence iyi bi doktor bul kendine ve onunla devam et canım

Teşekkür ederim böyle beklemektense bilinçlenmek ve tedbir almak en güzeli sen hamilesin galiba allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sende hiç bu tarz şikayetler olmamışmıydı acaba onu merak ettim gaz varmış gibi hissediyorum ama öyle bişey yok batmayla başladı sonra şiştiğini hissettim şu anda da bişe var sanki orada çok ilginç yaaa Allahım sen koru bizi

Yok canım hamile değilim şubat sonu kürtaj oldum ben bekleme sürem vardı şükürler olsun bitti yeniden denemeye başladık inşallah bekliyorum ben de tutar mı diye stres yapma canım bence bi sorun çıkmaz ben şunu öğrendim insan bu konuda kendini çok fazla dinlemicek neyim var,ne oluyor vs. diye akışına bırak sakin inançlı ol canım,Allah ne zaman ol derse o zaman olacak unutmamamız gerek

kızlar benim batım 8 haziran, nedense kasıklarımda çok batma var, belim çok ağrıyor,birde iştahım baya açık neden acaba hiç böyle olmazdım....

ahseen bilmiyorum içimde tuhaf bi heyecan var çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama çok mutluyum hamileymişim gibi hissediyorum

canımm seni çok iyi anlıyorum aynı heycan bende de var ve aynen kaptırmak istemıyorum ya olmazsa ya yıne hüsrana uğrarsam dıyorum... Ama bu ay tedavıler ve benımde hap kullanmam sebebei ile ıkımizınde ihtimalı biraz daha yüksek Allah' ım sen kalbimizden geçenleri biliyosun bize evlat mutluluğunu bu ay yaşat Ya Rabbiimmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Kızlaaar bugün doktora gitmiştim ve beta testi yaptırmamak için kendımı zor tuttum. Laboratuar bana bakıyo ben ona ama ben kazandım ve test yaptırmadımm son 8 guüüün ama pazartesı evlılık yıldönumumuz oldugu için ogun test yapcam inşallah hamıleyımdır ve testte çıkarda eşime unutamıycağı bı hedıye verırım

inşallah canım hamilesindir. gerçekten çok güzel bir hediye olur ikinize de

aynen canım keşke bu kadar takmasak keşke tak diye hamile kalsak süpriz olsa herşey Rabbim hepimize bu yolda sabır versin canım

kızlar benim batım 8 haziran, nedense kasıklarımda çok batma var, belim çok ağrıyor,birde iştahım baya açık neden acaba hiç böyle olmazdım....

Canım benimde 9 Haziran aynı belirtilerin hepsi bendede var ama benim adetten once belim ağrır hatta belim ağrıdiğı icin kendimce demiştim hamile değilim demekki adet olucam diye ama kasıklarımda batmalar var ve yiyorumda yiyorum ayrıca fena uyku halı öğleden sonra tutamıyorum kendimi uyuyorum ama kadınlar hissedermiş hamile olup olmadıklarını ve ben eminim Malesef hamile değilim inşallah aynı zamanlarda hamile oldugumuzu öğreniriz canım Allah hepimize nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…