- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.881
Merhaba Arkadaşlar.. Ben 9 aydır yasmin kullanarak korunuyordum.. Miyom ameliyatı olduğum için kullanmaya başlamıştım.. Şimdi 3 aylık evliyim ve son 1 aydır hap kullanmayı bıraktım.. Şimdi ben bi bebeğim olsun istiyorum ama eşim şuan da istemiyor.. 1 ay nasıl olsa ilaç etkisini devam ettirir diye korunmadık.. En son 9 mayıs da regl olmştum.. Kendimi bi garip hissediyorum.. Reglime yine yaklaşık 9 gün falan var ama hamilemiyim değilmiyim çok merak ediyorum.. Bunu en çabuk ne zaman öğrenebilirim..? Bu konuda çok tecrübesizim.. Yumurtlama tarihini falan herşeyi burda yazdıklarınızı okuyarak öğrendim.. Bana yardımcı olurmusunuz lütfeeeennnnn((
İnsallaaaaah canım yaa yat 3 gün kalkma yerindenrahat rahat tv izle nete gir hiç sıkma kendini oooh gelsin bebisler tatlım
aynen bende öyle yapıyorum haziran 10da test yapıcam umarım pozitif sonuç alırız
hayırlı olsun canım inşallah tutunmuştur bebişlerinhaberlerini bekliyoruz
İnşallah beklediğin gb olur canım sağlıklı bir hamileliğin olur
ahseen bilmiyorum içimde tuhaf bi heyecan var çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama çok mutluyum hamileymişim gibi hissediyorumcanımm benimm bol bol istirahat et sakın kalkma bol bol dinlen inşallaah tutucak
erken gebelik testi ilişkiden bir kaç gün sonra yapılmıyor mu yapabilirsin sen o zaman canım eczaneye sormak gerek aslında nette de bulamadım,idrar testinde geç çıkıyor evet hele geç döllenme olmuşsa daha da silik çıkıyor çizgi
Canım öyle ama ben kendimi cok kaptırmak strese sokmak istemiyorum ve herzaman adet tarihini beklemekten yanayım adetim 1 gün geçikince yapıcam testi ondada normal gebelik testi yerine erken gebelik testini kullanıcamki cok cok garanti sonuc olsun
Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum yaklaşık bir hafta önce karın alt kısmımda sağ tarafta batma oldu daha sonrasında şiştiğini ve baskı yaptığını hissettim bugün fena değilim daha adetime 1 hafta var bu kadar erken hamilelik belirtisi olacağını zannetmiyorum daha çok bunun bir kist olacağını düşünmeden edemiyorum daha önce hiç doktora gitmedim ve böyle bir şikayetim olmamıştı düzenli adet görüyorum bazen 1-2 gün atabiliyo eğer adet olursam hemen sonrasında doktora görünmeyi düşünüyorum 1 yıllık evliyim bu arada eşimle bu ay ikinci denememizdi aranızda hiç böyle sıkıntılar yaşayan oldu mu?
Selam canım,regl öncesi yumurtalıklarda kistler oluşurmuş ve regl olunca geçermiş belki öyle bişey olabilir benim batma şişlik olmamıştı ama ara kanamam olmuştu doktorum bu şekilde açıklamıştı,ikincisi ben ilk gebeliğimde doktora gittim sorular sormaya test vs.yapmam gerekir mi diye sallanmadı bile adam beni devlet hastanesinde ama şimdi diyorum ki keşke adam akıllı bi doktora gidip beni neler bekliyor,neler yapmam gerek öğrenseydim bence iyi bi doktor bul kendine ve onunla devam et canım
Yok canım hamile değilim şubat sonu kürtaj oldum ben bekleme sürem vardı şükürler olsun bitti yeniden denemeye başladık inşallah bekliyorum ben de tutar mı diyeTeşekkür ederim böyle beklemektense bilinçlenmek ve tedbir almak en güzeli sen hamilesin galiba allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sende hiç bu tarz şikayetler olmamışmıydı acaba onu merak ettim gaz varmış gibi hissediyorum ama öyle bişey yok batmayla başladı sonra şiştiğini hissettim şu anda da bişe var sanki orada çok ilginç yaaa Allahım sen koru bizi
kızlar benim batım 8 haziran, nedense kasıklarımda çok batma var, belim çok ağrıyor,birde iştahım baya açık neden acaba hiç böyle olmazdım....
ahseen bilmiyorum içimde tuhaf bi heyecan var çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama çok mutluyum hamileymişim gibi hissediyorum
Kızlaaar bugün doktora gitmiştim ve beta testi yaptırmamak için kendımı zor tuttum. Laboratuar bana bakıyo ben ona ama ben kazandım ve test yaptırmadımmson 8 guüüün ama pazartesı evlılık yıldönumumuz oldugu için ogun test yapcam inşallah hamıleyımdır ve testte çıkarda eşime unutamıycağı bı hedıye verırım
Valla cok dogru söylüyorsunuz kızlar ben evlenmeden once öyle şapadanak olcak sanıyordumistediğinde hamile oluncak sanıyordum bide dogum kontrol hapı falan kullandım duşunun yani ama şimdi bu durumlara girince bebek sahibi olmak gercekten mucize gibi en basta eşler sağlıklı olucak sonra yumurtalar çatliycak yok efendim o catlakken sperm orda olucak ee bunun icinde şansın bı ayda 3-5 gün anca anaaaam şimdi hamileyim diyenlere boyle hayretle bakıyorum ne büyük mucize yarabbim diye keske bu kadar şeyi bilmeseydik yani nasıl bebek olduğunu öyle istediğimiz zaman sürpriz bı sekilde hamiş olsaydık plansiz olsaydık keşkeee neyse bu ay olucak inşallah ha gayret
sanırım bizim tek hatamız fazlası ile stres yapmak akışına bırakmamak
kızlar benim batım 8 haziran, nedense kasıklarımda çok batma var, belim çok ağrıyor,birde iştahım baya açık neden acaba hiç böyle olmazdım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?