- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.901
mantıklıben de deneyebilirim bu yöntemi bu kez kasmayayım diyorum kendimi adetim gecikse de bekleyeyim sonra bakayım diyorum ama sanırım duramam gerçi ilk gebeliğimde belirtiler baya yoğundu benim yine öyle olursa belki anlarım bilmiyorum :44:
benimde sol kasığıma ağrı giriyo. sürekli acıkıyorum ve uykum geliyo. inşallah bebişlerimizin habercileridir cnm :81:
Canım benimde 9 Haziran aynı belirtilerin hepsi bendede var ama benim adetten once belim ağrır hatta belim ağrıdiğı icin kendimce demiştim hamile değilim demekki adet olucam diye ama kasıklarımda batmalar var ve yiyorumda yiyorum ayrıca fena uyku halı öğleden sonra tutamıyorum kendimi uyuyorum ama kadınlar hissedermiş hamile olup olmadıklarını ve ben eminim Malesef hamile değiliminşallah aynı zamanlarda hamile oldugumuzu öğreniriz canım Allah hepimize nasip eder inşallah
inşallah canım aynıları bendede var,senin bat ne zaman ?
canımm seni çok iyi anlıyorum aynı heycan bende de var ve aynen kaptırmak istemıyorum ya olmazsa ya yıne hüsrana uğrarsam dıyorum... Ama bu ay tedavıler ve benımde hap kullanmam sebebei ile ıkımizınde ihtimalı biraz daha yüksekAllah' ım sen kalbimizden geçenleri biliyosun bize evlat mutluluğunu bu ay yaşat ya rabbiimmmmmmmmmm
Benim 6 haziran canım. Beklemekten başka çare yok. Günler geçmiyor hiç...
kızlar bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim.kadın doğuma gittim bugün daha ultrasonda gözükmedi haftaya gözükür dedi.daha çok yeniymiş.kan sonucum 537 çıktı 2 gün önce 182 idi çok düşüktü ama 2 günde 3 katına çıktı dr 182 yi görünce biraz moralimi bozdu çok düşük dedi tekrar istedi bu defa 537 çıktı dr güzel dedi.haftaya inşalla gözükür inşalla bir sorun çıkmaz bebeğimisağlıklı bir şekilde kucağıma alırım çok istiyorduk temmuzda bir senelik evli olucaz daha yeniyiz ama çok istiyorduk
canım ikimizinde bat aynı haydi hayırlısı :)
inşşşşşşşşşş canım ben 10 haziran pzrts öğrenicem sonucunu sen ne zaman test yapıcan
canım ben gecen ay 10 mayısta olmuştum herzaman 2 gun öncesinde olurum yanı bat 8 gibi duruor. Normal şartlarda bende testi 10 unda yapardım ama ben pazartesi yai yarın yapcam çünkü pazartesi evlılık yıldönumumuz inşallah bişeyler çıkarda dünyanın en güzel hedıyesını eşime veririm
ayy hadi hayırlısı canım inş hamilesindir en güzel hediyeyi verirsin eşine
inşallah canım ya umarım verebılırım dünyanın en guzel hedıyesınıbılmıyorum ya cok tuaf hıssedıyorum uykularım kaçtı resmen bı yandan inşallah olcak diyorum biyandan diğer aylar gıbı olcak yıne hüsrana uğrıycam dıyorum çok k arışık duygular içindeyim ya hayırlısı olsun bebeişler bizimle olsun [/QUOT
ayy canım sıkma kendini herşey olacağına varır heyecanlıyız ama stresten uzak durmamız lazım umarım herşey gönlümüzce olur yarın iyi haberlerini bekliyoruz
bende hamileyim... :)) rabbim herkese bunu demeyi nasip etsin. bugün idrar testi ve kan testi yaptırdım ikisindede gebelik gözüküor. 3-5 gün sonra doktora gidicem ultrasonla baktırcam. inşallah bebişimin durumu iyidir sağlıklı hayırlı bir evlat getiririm dünyaya. çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin, kollarımız boş kalmasın :))
mutluluğunu ilk ben paylaşmak istedim....RABBİM sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş....mutlu bir hamiş ol mutlu bir bebeğin olsun inş....bir kimyasal bir düşük yaşayan bir anne olarakkkk senden çok çokk dua istiyorum....HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN....DUAYLA....
bende hamileyim... :)) rabbim herkese bunu demeyi nasip etsin. bugün idrar testi ve kan testi yaptırdım ikisindede gebelik gözüküor. 3-5 gün sonra doktora gidicem ultrasonla baktırcam. inşallah bebişimin durumu iyidir sağlıklı hayırlı bir evlat getiririm dünyaya. çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin, kollarımız boş kalmasın :))
tebriklr arkdşm darısı bizlerin başına inşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?