Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Dene tatlım kasma kendini hem benim hoşuma gidiyor son ana kadar beklemek çünkü hemen umudum kırılmamış oluyor adet tarihi gelene kadar bende bir sevinç oluyor acaba hamilemiyim diye Ahhh bebislerimiz gelsede stresten kurtulsak canım

inşallah canım inşallah ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim birde korkuyorum şimdi tekrar olur diye, inşallah isteyen herkeze nasip eder rabbim canım güzel haberlerini bekliyorum ....

kızlar bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim.kadın doğuma gittim bugün daha ultrasonda gözükmedi haftaya gözükür dedi.daha çok yeniymiş.kan sonucum 537 çıktı 2 gün önce 182 idi çok düşüktü ama 2 günde 3 katına çıktı dr 182 yi görünce biraz moralimi bozdu çok düşük dedi tekrar istedi bu defa 537 çıktı dr güzel dedi.haftaya inşalla gözükür inşalla bir sorun çıkmaz bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım çok istiyorduk temmuzda bir senelik evli olucaz daha yeniyiz ama çok istiyorduk

Son düzenleme:
selam sonunda adet oldum klomen verdi bugün doktor kullanmaya başladım aranıza çok gelemiyorum ama benide yazarmısınız listeye 30 haziran

inşşşşşşşşşş canım ben 10 haziran pzrts öğrenicem sonucunu sen ne zaman test yapıcan

Tebrikleeer Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım sıkma hiiiç canını bebisinde sıkılmasın canım oh ne guzel hamilesin rahat ol mutlu ol canım belirtilerin varmiydi peki nasıldın kan verene kadar :26:

canım ikimizinde bat aynı haydi hayırlısı :)

çok stresliyim ama sanırım bu ay da olmadi öyle hissediyorum. Adet olacakmışım gibi gögüslerim ağrıyor ve sivilcem de çıktı yanağımda :)) hakkımızda hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda biz de hamileler kervanına katılırız. Haber ver mutlaka cnm merak ederim. Ben de yazarım :))))

inşşşşşşşşşş canım ben 10 haziran pzrts öğrenicem sonucunu sen ne zaman test yapıcan

canım ben gecen ay 10 mayısta olmuştum herzaman 2 gun öncesinde olurum yanı bat 8 gibi duruor. Normal şartlarda bende testi 10 unda yapardım ama ben pazartesi yai yarın yapcam çünkü pazartesi evlılık yıldönumumuz inşallah bişeyler çıkarda dünyanın en güzel hedıyesını eşime veririm

Son düzenleme:

ayy hadi hayırlısı canım inş hamilesindir en güzel hediyeyi verirsin eşine

ayy hadi hayırlısı canım inş hamilesindir en güzel hediyeyi verirsin eşine

inşallah canım ya umarım verebılırım dünyanın en guzel hedıyesını bılmıyorum ya cok tuaf hıssedıyorum uykularım kaçtı resmen bı yandan inşallah olcak diyorum biyandan diğer aylar gıbı olcak yıne hüsrana uğrıycam dıyorum çok karışık duygular içindeyim ya hayırlısı olsun bebeişler bizimle olsun

bende hamileyim... :)) rabbim herkese bunu demeyi nasip etsin. bugün idrar testi ve kan testi yaptırdım ikisindede gebelik gözüküor. 3-5 gün sonra doktora gidicem ultrasonla baktırcam. inşallah bebişimin durumu iyidir sağlıklı hayırlı bir evlat getiririm dünyaya. çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin, kollarımız boş kalmasın :))

mutluluğunu ilk ben paylaşmak istedim....RABBİM sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş....mutlu bir hamiş ol mutlu bir bebeğin olsun inş....bir kimyasal bir düşük yaşayan bir anne olarakkkk senden çok çokk dua istiyorum....HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN....DUAYLA....

çoook ama çoook çoook teşekkür ederim arkadaşım iyi dileklerin için saol. ve inan sana dua edecem Rabbi sanada inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. senin de hayırlı haberlerini alırız Rabbim bu mutluluğu sanada nasip etsin :)))

tebriklr arkdşm darısı bizlerin başına inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu harika bir habeeer Maşallah canımm Allah nazarlardan korusun hayırlı uğurlu olsun canım ne zaman test yaptın bıde belırtılerını bızımle paylaşırmısın malum biz bekleyenler merak edıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…