Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

artıkk ben de buralarda olurumm kızceler....kaybettiğimm bebişlerimden sonraaa vazgeçmek yokkk....ÇALIŞMALARRR BAŞLIYORR...haziran temmuz o bebişşş bu göbüşee gelecek :)) RABBİMİN NASİBİYLE İNŞ.... HEPİMİZ İÇİNN İNŞ.... DUAYLAA...

canım gözün aydın,benim gecen ay kan sonucum 558 di ama doktor bana hamile değilsiniz dedi 1 haftatada gecikmeme olmuştu ilk defa anlam veremedim sonra akşamı regl oldum ama sancılıydı,ilk defa hatta düşük yaptım evde,inşallah senin başına benim gibi şeyler gelmez,kendine dikkat et inşallah bebeğin tutunur canım :)

MERVE VE DUŞJELİ arkadaşlarım size bi kaç sorum olacak umarım cevaplarsınız benimde bat 6 haziran gözüküyor gecen ay 8 mayısta adet oldum 18,19 20 ilişki yaşadık yumurtlama günüm 21 mayıs gösteriyor bende cok belirti yok sadece 26 mayıstan beri göğüslerimde şişkinlik ve kasık batmalarım var bide netten hesaplamalarıma göre tam 29 mayıs rahime yerleşme gününde sağ kasığım sabaha kadar sızladı batımız aynı olduğuna göre benzer belirtiler yasayabiliriz siz neler yaşıyorsunuz sivilcelerimde cıktı 2.denemem bu sanırım tutmadı yine bide sabahları sersemlik uyku halim fazla ara arada baş ağrılarım ne zor işmiş bu hamile kalmak ya su tv dizilerinde tecavüze uğrayıpta hemen hamile kalanlara bravo valla::):):):)

canım geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,çok sancılıydı sen doktora gittinmi ondan sonra,kan tahlili yaptırmışmıydın canım ?

canım belirtilere hiç bakma adet belirtisi ve gebelik belirtisi birbirine çok benziyor oyüzden fazla umutlanma.rabbim cümlesiyle birlikte verecektir inşallah zamanı gelince.saydığın şeylerin aynısını her ay yaşıyorum hamilemiyim acaba diye umutlanıyorum ama yine olmuyor. kendimizi dinliyoruz resmen o yüzdende belki yaşıyor gibi oluyoruz bilemiyorum.ama en iyisi sabredip bekleyip görmek canım ama inşallaaahhh hamişsindir

aaaaa biz seninle battaş değilmiydik cok sasırdım üzülme tatlım rabbim zamanı geldiğinde veriri sanırım daha gellmedi

evet kuzum.yine elimde olmadan yaşlar döküldü gözümden üzülmemek elde değil ki okadar uğraşıyorsun olmıuyor.ama hayırlısı böyleymiş rabbim böyle istemiş böyle oldu ne yapalım diyorum inşallah senden güzel haberler alırız canımm

canım ben bugün adet oldum maalesef yine olmadı.senden güzel haber bekliyorummm.inşallaaahhhhhhhhhhhhh

canım rabbim hayırlı uğurlu etsin nekadar güzel bir heber :) sağsağlim kucağına alırsın inşallahh

kızlarr adet tarihime 7 gun var ama ben bu sabah test yaptım sonuç koskoca bir negatif daha erken dıceksınız ama bugun evlılık yıldönumumuz bı umut belkı olurda eşime dünyanın engüzel hediyesini veririm dedim ama olmadı yıne tek çizgiiii umarım erken yaptıgım için çıkmamıştır

canım geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,çok sancılıydı sen doktora gittinmi ondan sonra,kan tahlili yaptırmışmıydın canım ?

sağolasınnn kızcem...ilk kez aşılama ile hamiş oldum...tekrarlanan kan testimde 25.03 olan beta değerim düştü 10.31 e...zaten beklediğim tarihte de adet oldum...ağrım olmadı hiç...sonrasında doktor kontrollerim oldu elbette...doktorumm istersem o ay bile deneyebileceğimi ve hamile kalabileceğimi söyledi....sağ yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurtamm olduğunu söyledi...tabiii bizzz vazgeçermiyizz kim vazgeçebilir ki...o hafta hep denedik...5 nisanda da hamile olduğumu öğrendim...değerim de 644 dü...AMA BEBEĞİM GELİŞEMEDİ YANİ 8+5 İDİ DOKTORA GİTTİM BEBEK 6+0 İDİ VE KALP ATIŞI DA YOKTU...9. HAFTA BİTİMİNDE 5 MAYISDA KÜRTAJ OLMADAN DÜŞÜRDÜM BEBEĞİMİ...

ben de senin gibi dayanamayıpp test yspmışdım erkenden... O da kocaman bir tek çizgiydi...iş de yine hamile değilimm yine doktor yolları göründü diye bütün gece eşcaazımın da canını sıkmıştım...sonra bir gün geçti iki gün geçti 3 gün geçti 4 gün geçti regl olmadım...allahım dedim yoksa vallahi ben hamile miyim :))) almıycaktım gittim test aldım benim gözlerr oldu kocaman çift çizgi...yine inanamadımmm yok dedim vallahi bu test hatalı :))) gece sabaha kadar yine uyuyamadım yine eşcaazımı uyutmadım kocacım vallahi bu test yanlış.... Kan testi yaptırdık 644 çıktı...havalara uçtukk...gerçi sonu hüsran oldu ama...o da rabbimin takdiri o ne eylerse güzel eyler....o yüzdennnnnn sıkmaaaa canınınn....olur muuuuu....hem olmasa bilee üzülmeee önce hayırlısını istemeliyizz...bir sonrakii ayyy vazgeçmekkk yokkkk denemeyeee devammmmmm güzelll kızzceee...

umarım erken yaptıgım için çıkmamıştır. Buay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu ve 2 si çatladı odönemlerde de hep ilişki oldu, oyüzden diğer aylara göre birazcık daha umudum var inşallah yine hüsrana uğramam. Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı oyuzden şimdi bidaha istiyoruz, Senınde yazılarını okudum canım gerçekten zor günler geçirmişsin umarım Allah gönlune göre verir. Hakkımızda herşeyın hayırlısı olsun, bebişlerimiz bizimle olsun inşallaaaaaaaaah

selam kızlar..dün hamile olduğumu öğrendim..çok mutluyum..Allahım her isteyene nasip etsin..

ama şimdi de bişey olacak die çok korkuyorum..:18::18:

selam kızlar..dün hamile olduğumu öğrendim..çok mutluyum..Allahım her isteyene nasip etsin..

ama şimdi de bişey olacak die çok korkuyorum..:18::18:

gözün aydın canımmm ne güzel bir haber buu hayırlı uğurlu olsun Allah nazarlardan korusun inşalaah içini ferah tut canım hiç korkma hergun elini karnınakoy bebişin için bi ayetel kursi oku allah ın izni ile hiç bişey olmaz Bize hamılelık belırtılerınden bahsedermısın canım bıde testı ne zman yaptın?

sağol canım..eksik olmayın..inşallah olmaz..

benim son adet tarihim 26 nisandı..5 gün gecikince şüphelendim ama daha önce de oldu ide test yapmadım..6. günü bulunca dayanamadım..kabak gibi çift çizgiyi görünce şok oldum tabi..hemen gittim kan testi yaptırdım..doktorun söylediğine göre 4 haftalık..

henüz bir belirti farketmedi canım..adet belirtilerim olmuştu gecikme dönemimde..o yüzde de bekledim hep..şimdilik pek bir şey yok belirti olarak..eğer sağlıklı devam ederse bikaç güne kadar bulantılar başlar die bekliyorum..

Bu harika bir habeeer Maşallah canımm Allah nazarlardan korusun hayırlı uğurlu olsun canım ne zaman test yaptın bıde belırtılerını bızımle paylaşırmısın malum biz bekleyenler merak edıyoruz

canım gebelik belirtileriyle adet belirtileri çok benzio. benim göğüslerde şişkinlik oldu, yüzümde sivilce çıktı, belim ağrıdı, hatta canım tatlı falan çekiodu, akıntılarım vardı, arada bir mide bulantım, karnımda kramp oluyodu. ben dedim kesin adet olucam die ama baktım gecikti test yaptım pozitif çıktı. şuan birkaç gün bekliorum doktora gitmek için. bebeğin durumu nasıl bilmiorum çünkü. inşallah hayırlı haberler alırım ve rabbim sizede nasip eder, sizinde hayrlı haberlernizi okuruz burdan :))

hadi yaaa hayırlısı demekten başka bişey gelmıyor elımızden canımmm umarım önumuzdekı ay olur

inşallah canım inşallahh ne yapacağımı bilemiyorum .inşallah senden güzel haberler duyarız canım.bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun en güzel hediyen bebişin olur inşallaaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…