- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.921
kızlar bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim.kadın doğuma gittim bugün daha ultrasonda gözükmedi haftaya gözükür dedi.daha çok yeniymiş.kan sonucum 537 çıktı 2 gün önce 182 idi çok düşüktü ama 2 günde 3 katına çıktı dr 182 yi görünce biraz moralimi bozdu çok düşük dedi tekrar istedi bu defa 537 çıktı dr güzel dedi.haftaya inşalla gözükür inşalla bir sorun çıkmaz bebeğimisağlıklı bir şekilde kucağıma alırım çok istiyorduk temmuzda bir senelik evli olucaz daha yeniyiz ama çok istiyorduk
çok stresliyim ama sanırım bu ay da olmadi öyle hissediyorum. Adet olacakmışım gibi gögüslerim ağrıyor ve sivilcem de çıktı yanağımda :)) hakkımızda hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda biz de hamileler kervanına katılırız. Haber ver mutlaka cnm merak ederim. Ben de yazarım :))))
Sabah sabah yine hüsrannnadet oldum maalesef bu ayda yok birşey.cimcimecim yeni bat 29 haziran
mutluluğunu ilk ben paylaşmak istedim....RABBİM sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş....mutlu bir hamiş ol mutlu bir bebeğin olsun inş....bir kimyasal bir düşük yaşayan bir anne olarakkkk senden çok çokk dua istiyorum....HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN....DUAYLA....
merve ve duşjeli arkadaşlarım size bi kaç sorum olacak umarım cevaplarsınız benimde bat 6 haziran gözüküyor gecen ay 8 mayısta adet oldum 18,19 20 ilişki yaşadık yumurtlama günüm 21 mayıs gösteriyor bende cok belirti yok sadece 26 mayıstan beri göğüslerimde şişkinlik ve kasık batmalarım var bide netten hesaplamalarıma göre tam 29 mayıs rahime yerleşme gününde sağ kasığım sabaha kadar sızladı batımız aynı olduğuna göre benzer belirtiler yasayabiliriz siz neler yaşıyorsunuz sivilcelerimde cıktı 2.denemem bu sanırım tutmadı yine bide sabahları sersemlik uyku halim fazla ara arada baş ağrılarım ne zor işmiş bu hamile kalmak ya su tv dizilerinde tecavüze uğrayıpta hemen hamile kalanlara bravo valla::):):):)
aaaaa biz seninle battaş değilmiydik cok sasırdım üzülme tatlım rabbim zamanı geldiğinde veriri sanırım daha gellmedi
çok stresliyim ama sanırım bu ay da olmadi öyle hissediyorum. Adet olacakmışım gibi gögüslerim ağrıyor ve sivilcem de çıktı yanağımda :)) hakkımızda hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda biz de hamileler kervanına katılırız. Haber ver mutlaka cnm merak ederim. Ben de yazarım :))))
bende hamileyim... :)) rabbim herkese bunu demeyi nasip etsin. Bugün idrar testi ve kan testi yaptırdım ikisindede gebelik gözüküor. 3-5 gün sonra doktora gidicem ultrasonla baktırcam. Inşallah bebişimin durumu iyidir sağlıklı hayırlı bir evlat getiririm dünyaya. çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin, kollarımız boş kalmasın :))
Sabah sabah yine hüsrannnadet oldum maalesef bu ayda yok birşey.cimcimecim yeni bat 29 haziran
canım geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,çok sancılıydı sen doktora gittinmi ondan sonra,kan tahlili yaptırmışmıydın canım ?
kızlarr adet tarihime 7 gun var ama ben bu sabah test yaptım sonuç koskoca bir negatifDaha erken dıceksınız ama bugun evlılık yıldönumumuz bı umut belkı olurda eşime dünyanın engüzel hediyesini veririm dedim ama olmadı yıne tek çizgiiii Umarım erken yaptıgım için çıkmamıştır
ben de senin gibi dayanamayıpp test yspmışdım erkenden... O da kocaman bir tek çizgiydi...iş de yine hamile değilimm yine doktor yolları göründü diye bütün gece eşcaazımın da canını sıkmıştım...sonra bir gün geçti iki gün geçti 3 gün geçti 4 gün geçti regl olmadım...allahım dedim yoksa vallahi ben hamile miyim :))) almıycaktım gittim test aldım benim gözlerr oldu kocaman çift çizgi...yine inanamadımmm yok dedim vallahi bu test hatalı :))) gece sabaha kadar yine uyuyamadım yine eşcaazımı uyutmadım kocacım vallahi bu test yanlış....Kan testi yaptırdık 644 çıktı...havalara uçtukk...gerçi sonu hüsran oldu ama...o da rabbimin takdiri o ne eylerse güzel eyler....o yüzdennnnnn sıkmaaaa canınınn....olur muuuuu....hem olmasa bilee üzülmeee önce hayırlısını istemeliyizz...bir sonrakii ayyy vazgeçmekkk yokkkk denemeyeee devammmmmm güzelll kızzceee...
selam kızlar..dün hamile olduğumu öğrendim..çok mutluyum..Allahım her isteyene nasip etsin..
ama şimdi de bişey olacak die çok korkuyorum..:18::18:
gözün aydın canımmm ne güzel bir haber buuhayırlı uğurlu olsun Allah nazarlardan korusun inşalaah içini ferah tut canım hiç korkma hergun elini karnınakoy bebişin için bi ayetel kursi oku allah ın izni ile hiç bişey olmaz Bize hamılelık belırtılerınden bahsedermısın canım bıde testı ne zman yaptın?
Bu harika bir habeeerMaşallah canımm Allah nazarlardan korusun hayırlı uğurlu olsun canım ne zaman test yaptın bıde belırtılerını bızımle paylaşırmısın malum biz bekleyenler merak edıyoruz
hadi yaaahayırlısı demekten başka bişey gelmıyor elımızden canımmm umarım önumuzdekı ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?