Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

tmm zehracım sen öğren drun adını bakalım eşim götürürse giderim..biliyosunuz erkekler bize göre daha duyarsız...

emelim allah yardımcın olsun cnm benim inşallah bu defa son olur...ve bebişin gelir....allhım isteyen herkese anneliği nasip etsin

ys88 canım bn kullanıcı adımı değiştirdim.sinemaltandı little angel yaptım ok.tanıdık çıktı malum değiştirmek zorunda kaldım

bn zaten öyle bi işlem için gitmem gebzede doktora seninde dediğin gbi.bnde umuttepeye gidiyorum.eray bey var doç. kendisi ameliyatımıda o yapmıştı benim

aslında ben orayada gitmek istiyorum burdaki dr iyi ama mesela 2 kere düşük yaptım hiç test yapmadı rahim filmini 3 aylık tedaviden sonra istedi özeline mi gidiyorsun en azında aşılamdan falan ücret almazlar tıp fakültesinde özel hasteneler bir tahlil yaptırsan dünya tutuyor gidip gelmen zor olmuyormu eşim işinden dolayı herzaman götüremiyor nen hatun yolun üstünde oldugundan dolmuş önünde duruyor rahat yani oraya gidiş geliş nasıl gidersem diye soruyorum canım ben bu ay orda rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama sıra almak gerekiyormuş acaba telefonla alabilirmiyom kendi dr yazsa filmi bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum ya

Son düzenleme:
canım eray bey doç. olduğu için ilk önce 140 tl veriosun ama tahlillerine hiç para vermiosun.hsg için adetinin ilk günü arayıp radyolojiden randevu alıyosun.kendin yaptırmak istesen olmuo.senden film istememelerinin nedeni sen hamiş kalıosun ama düşüolar o yüzdendir.bn tatlıkuyudan gebze koop. ona binip yenidoğanda iniyor umuttepe arabasına biniyorum.müzil dinleye dinleye gidiyorum.ucunda bebiş olunca hepsine katlanılıo canım.ama gebzeden umuttepeye direk otobüs varmış denk gelemedim bi türlü.yarım saatte bir geçiomuş.bu arada sen nerde oturuosun gebzede

tünaydın kıslarrrrrrr nasılsınız?2 gündür nete giremedim bağlantımız yoktu...nasılsınız bakalım...ya bişey sorcam kullanıcı adını nasıl değiştiriyoruz....bana tarif edebilir misiniz?öptüm hepinizi iyi günler

canım ben organize sanayide oturuyorum eşimin işi nedeniyle burda lojmada kalıyoruz hiç sevmiyorum gebzeyi insanlaı ayrı konu buda patlıyorum burda bi taraftan yaz gelsin istiyorum geziyim değişiklik olsun diye bi taraftan olmasın istihyorum malum herkez acıyarak aralarında bak çocukları olmuyor allah verir işalalah diye bakmalarından çekindiğim için bu arada sen hiç aşılama falan yaptırdınmı eray bey nasıl ilgileniyormu çünkü benim için dr ilgili olmalı yoksa kendimi daha kötü hissediyorum bi araştırayım artık olmazsa yaz dönüşü eray beye giderim

maalesef gebzenin insanı öyle anladım ne demek istediğini.benim eşimde gosbda çalışıo ama bn merkezdeyim.çocuk konusunda bn acımalarını istemediğim için acık vermedim kimseye ama insan bi yerde paylaşmak istiyor.çocuklu ortamada dayanamıosun.neyse eray beye eğer gerçekten bi sorunun olupda gidersen ilgilenio.ama biran önce olsun o yüzden aşılama yada tüp istiyorum dersen ilgilenmio.doğal gebelikten yana.birde çok gerçekçi neyse söylüo yüzüne paracı değil anlayacağın

ys 88 seni merak ettim güzellim başladımı tedavin hazirandı herhalde msn açarsan bi ara görüşürüz

çiğdemcim drum izine ayrıldığı için adetliyken tedaviye başlayamadım...haziranda da izmire gideceğiz die okullar kapanınca başlamadım...ağustosta allah nasip ederrse başlayacağım güzelim...izmirden gelince...msn açıyorum ama denk gelmiyoruz...sen ne yaptın görüşmeyeli...öptüm cnm benim

beraber ilerleyelim diosunuz destek olalım diosunuz ama bakıyorumda tedavisi ertelenen bir daha girmio.gerçekten çok güzel destek oluyoruz birbirimize...

cnm benim hep ben yazıyorum topiğe bakıyorum kimse bişey yazmamış çıkıyorum geri...burdayım ben her zmn ama dediğin gibi bu topiğe yazıpta bir daha dönmeyen çok...size ihtiyacım var kızlar 19 mayısta adet oldum adetiem 15 gün olmasına rağmen göğüslerimde bir hassasiyettir gidiyor...dokundukça canım acıyor...sebebi nedir sizce...herhangi bir ilaç iğne vs.kullanmıyorum öptüm hepinizi

daha yumurtlama dönemindesin.ağrımaması lazım.ama bi kantesti yaptır belki prolaktinin yükselmiş olabilir.

mrb kızlar benimde yumurtam çatladı 3 gün sonra gögüslerim agrım aya başaldı şimdi 9 gün vart dokunamıyorum rasmen çok erken başladı agrımaya patlamaya hazır bomba gibi bişey dürtsen güm diye gidecek vallahi bi ay da agrımasa şaşırım neyse acab nbenimde prolaktinim mi yüksek ama 3 ay önce 28 idi ilaç kullandım 11 e düştü şimdi haftada yarım dostinexe devam ediyom geri sayım b<şladı son 9 gün yarın test alıcam ayın 6 sında yapıcam doğum günüm belki bi mucize olur demi kızlar ne olur amin deyim bi mucize olsun ve hamile olayım hayatımda unutamayacagım bi doğum günü olsun bebegimle işaala tabi söylerken bile inanmıyorumda işte napalım pozitif düşünecekmişiz hadi gel de sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…