canım günaydınnnnsinemcim bal polen arısütü kullanıyorum ilaç sadece adet getirici içiyorum...bilmiyorum cnm ya birde havuç incir kürü yapıorum...inşallah faydası olur...
benim kocişim sabah 8 işte akşam 6 evde.bende müsait olduğum zamanlar giriyorum.belli saatim yok ama mutlaka uğramaya çalışıyorum...şu an adetimi bekliyorum eğer gelirse 2. günü hastanedeyim.beklemedeyim anlıcağın.ertelenmesinde de bir hayır vardır.belki de tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin...slm sinemcimmmmmmmmm valla güzelim eşimin öğleye kdr dersi yoktu o evde olunca geç kalkıyom kahvaltı temizlik derken anca fırsat buldum.:asigim:..sen ne yaptın anlat bakalım....valla topikte kimse kalmadı herkes gitti terketti bizi...benim aşılama olayı ertelenmesine rağmen burdayım...aslında paylaşım dertleşmek herşeye bedel...moral verioruz birbirimize...opuyorumnanaktan
canim geldim nasilsin???unutmamaya calisiyorum canimya :kedi::kedi:azra berillllllllll nerelerdesin özlüyoruz seni hu huuuuuuuuuuuuuuuu........
seydam da unutuyo bii ya...:umursamaz:
tamam canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansen neler yapiyorsun ??opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancnm benim nasılsın?kendinden haberdar et merak ediyorum...
:gitme:ahh canim ogüzelim kiyafetleri giydirir, o güzel battaniyesinde uyutursun ins canim benim :Saruboceq::Saruboceq:seydam ne yapayım canım boyuna elişi yapıyorum bebek kıyafetleri örüyorum..n e komiğim de mi?doğmayan çocuğa don biçiyorum...kaydirigubbakcemile3 ne yapayım ya...özeniyorum içimden örmek gelio....bebek battaniyesi de yaptım çok güzel oldu...allah kullanmayı nasip etsin...inşallah.....sen neler yapıosun keyifler nasıl oğlun nasıl bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?