Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

sinemcim bal polen arısütü kullanıyorum ilaç sadece adet getirici içiyorum...bilmiyorum cnm ya birde havuç incir kürü yapıorum...inşallah faydası olur...

sinemcim bal polen arısütü kullanıyorum ilaç sadece adet getirici içiyorum...bilmiyorum cnm ya birde havuç incir kürü yapıorum...inşallah faydası olur...
canım günaydınnnn
bu polen arı sütü vesaire kocişine içircen.sen yumurta geliştirmek için bal çörek otu tarçın kullanacaksın.bu arada havuç incir kürü ne işe yarıyor?bilmiyorumkismile

sinemcim havuç incir kürü yumurta çoğaltıcı ve çatlatıcı etki yapıomuş...ibrahim saraçoğlu tv de seda sayanda söyledi...canım benim bal arısütü vs.karışımı hem kadın için hem erkek için....mesela bi arkadaşımız onu kullandığı ay hamile kalmış ama düşmüş bebek...

seydam canım benim aşağıya bakmadım sende vardın demek...aptal kafam ya bak üzüldüm şimdi arkadaşımla görüşemedim...nasılsın güzelim umarım iyisindir...özledim kız seni

slm sinemcimmmmmmmmm valla güzelim eşimin öğleye kdr dersi yoktu o evde olunca geç kalkıyom kahvaltı temizlik derken anca fırsat buldum.:asigim:..sen ne yaptın anlat bakalım....valla topikte kimse kalmadı herkes gitti terketti bizi...benim aşılama olayı ertelenmesine rağmen burdayım...aslında paylaşım dertleşmek herşeye bedel...moral verioruz birbirimize...opuyorumnanaktan

benim kocişim sabah 8 işte akşam 6 evde.bende müsait olduğum zamanlar giriyorum.belli saatim yok ama mutlaka uğramaya çalışıyorum...şu an adetimi bekliyorum eğer gelirse 2. günü hastanedeyim.beklemedeyim anlıcağın.ertelenmesinde de bir hayır vardır.belki de tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin...

inşallah sinemcim hepimiz en kısa sürede hayırlı haberler alırız inşallah...

izmirde iş yerinden arkadaşım vardı 33 yaşında idi...sebepsiz inferliteydi klomen tedavisi gördü hamile kalmadı aşılama oldu bebeğin kalbi durdu kürtaj oldu...kürtajdna sonra hemen hamile kaldı geçen hafta doğum yapmış kızı oldu çok sevindim valla...o da çok acı çekti berbat bir kaynanası vardı...sizin çocuğunuz olmayacak biliyorum die kızı yerden yere vuruyodu...sabrın sonu selamettir...bak şimdi kucağında...inşallah birgün bizde anne olacağız...

azra berillllllllll nerelerdesin özlüyoruz seni hu huuuuuuuuuuuuuuuu........
seydam da unutuyo bii ya...:umursamaz:

cnm benim nasılsın?kendinden haberdar et merak ediyorum...

sinemcim sen nerelerdesin....kaç gündür denk gelemedik bi türlü...bilmiyorumkismile

cnm benim nasılsın?kendinden haberdar et merak ediyorum...
tamam canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansen neler yapiyorsun ??opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seydam ne yapayım canım boyuna elişi yapıyorum bebek kıyafetleri örüyorum..n e komiğim de mi?doğmayan çocuğa don biçiyorum...kaydirigubbakcemile3 ne yapayım ya...özeniyorum içimden örmek gelio....bebek battaniyesi de yaptım çok güzel oldu...allah kullanmayı nasip etsin...inşallah.....sen neler yapıosun keyifler nasıl oğlun nasıl bitanem

:gitme:ahh canim ogüzelim kiyafetleri giydirir, o güzel battaniyesinde uyutursun ins canim benim :Saruboceq::Saruboceq:
oglusim ellerinden öper teyzesi okullar tatil sürekli disarda ne yapsin ...
bu ayi iple cekiyorum yumurta takibi yaptiricam 3. günü adetimin ins hersy yolunda gider ikimizde kavusuruz bebeklerimize :Saruboceqlumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…