Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

bn buralarda sayılırım forumu takip ediyorum ama biraz yoğunum gelenler falan oluyo. hafta sonuda geldi eşim evde pazartesiye kısmetse uzun uzun kalırım forumda.kendinize ii bakınopuyorumnanaktan

seydam inşallah bitanem...adetin ne zmn gelcek...evet ya 2 veya 3.günü bakıolar çok iğrenç bişey dr dan insan utanıyo valla...bende oğluşunu öptüm kocaman orada erken mi kapanıyo okullar bizim burda daha kapanmadı 15 gün var kapanmasına..

slm emel hoşgeldin aramıza nasılsın?kendinden biraz bahseder misin?

sinemcim bugün benimd ebağlantı yoktu yeni girebildim...h.sonu koşuşturması bende de vardı bugünden çamaşırlarımı ev temizliğimi hallettim kociş evdeyken iş yapamıyorum...ayak altında dolanıp duruyo...

slm ys88 ,ben 11 aylık evliyim,biz de hemen hemen hiç korunmadık,dr gitmek istedim normal prosedürler uygulandı,eşimde sperm sayısı 14 milyn,ilk aşılamam 14 mayısta oldu bugün adet oldum ara vermeden haziranda yine olacağım,durum bundan ibaret,sen de anlatsana durumunu...

canim slm ...
adetim bi aksilik olmazsa 4 haziranda gelmesi gerekiyor inanirmisin yildim artik doktora gitmekten zaten 3 saatlik yola gidiyorum sirf bu kontroller icin allah yardimcimiz olsun ins....
sagoll opuyorumnanaktanteyzesi evet burda erken tatil oluyor ara ara böyle 1 hafta veya 2 hafta kapaniyor iste ....a.s.

seydam cnm benim inşallah gerek kalmaz dr a gitmene..adet olmazsın anlıyorum seni bende 1 saat gidiyorum 1 saat geliyorum dra...allah yardımcımız olsun emeklerimiz boşa çıkarmasın...tez zamanda bebişlerimizi verir bize inşallah...bu mübarek cuma günü dileklerimiz kbl olsun...

kelebek afyon hoşgeldin canım aramıza mrb afyonda mısın sen bende afyonda yaşıyorum tanışmak isterim

emelcim cnm sende herşey normal mi güelim?adetim hormon değerlerin vs...tek sorun eşin mi?ben 4 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek istiyoruz pko var bende eşimde 60 milyon sperm çıktı ama biraz hareketi yavaş dedi drumuz...ben 7 ay klomen tedavi gördüm ama yumurtamı büyütmedi...sonra ara verdim 3 ay kdr eylülde 3 yumurtama ile aşılama yapıldı ancak tutmadı...eylülden mayısa kdr psikolojik olarak çöküntü içindeydim çünkü aşılama olunca insan garanti bebek hamileyim die düşünüyo sonra umutlarının yıkılması çok zor oluyo...bu ay başlayacaktım 2.aşılamaya ancak adet oldum drumu aradım izne ayrılmış özel hastanedeydi muayenehanesi de yok apatmış...başlayamadım anlayacağın...biz şuan afyonda eşimin öğretmen olmasından dolayı görev yapıoruz aslen izmirliyiz...okullar kapanınca izmire gidiyoruz ailelerimizin yanına yaz tatilinde izmirde olduğumuzdan dolayı benim aşılama malesef ağustosta iğnelere başlamamla o maratonum başlayacak...inşallah seninde bu defa tutar...gelişmeleri yaz mutlaka....kader arkadaşım can yoldaşlarımsınız...sizlerden güzel haberler duymak istiyorum...buarada aşılama yaptıracak olan arkadaşlarım lütfen kesin gözüyle bakmayın sonradan yıkılmak çok kötü oluyo...allah yardımcımız olsun...hepinizi seviyorum iyi geceler

kelebekafyon neden cvp yazmadın güzelim...çekinme ltfen sende gel aramıza..

amin canim ins :1hug:

ys88 evet tek sorun eşimin sperm sayısının 14 milyon olması,ben de hepsi normal çıktı 3 yumurtam vardı 18,16,14 mm boyutlarında tutmadı evet ben de çok üzüldüm ,biz de tatile gideceğiz ama tatile hamile olmayı çok istiyorum,haziran ve temmuzda da yaptıracağım,inşallah tutar,dualarım herkes için...

canım benim bende burdurluyum afyonla burdur yakın biliyorsun tedavi olanagının az oldugu yerlerden biri ama sana bi doktor tavsiye edicem benim bi akrabamın 2.5 yıl olmadı çocugu eşinde sorun vardı 2.aşılamayı orda yaptırdı tuttu doktor bucak devlet hastanesinde bayan bi doktormuş özel muayeneside varmış herkes onu konuşuyor hatta banada dediler ama ben gebzedeyim imaknım yok istersen yani gidip gelmen sorun olmazsa ismini öğrenirim bende bu ay olmazsa aşılama yaptırıcam ne kadara mal oluyor ki özel hastanede yaptırıcam bakalım işallah gerek kalmaz

slm zehra,bende gebzedeyim.adetimi bekliyorum.ilaçlarımı aldım haziranda aşılama yaptırıcam kısmetse.fiyat verdikleri ilaca ve rahatsızlığına göre değişiyo.bana 3 kutu gonal f yazdı.kutusu 340 tl toplam 1100 sadce ilaçlar tutuyo ama bn 500 tl verdim.bu fiyata ek olarak birde aşılama ücreti eklenio.özelde yaptırıcam demişsin. nerde yaptırmayı düşünüosun?

canım ben pendik nene hatun hastanesine gidiyorum sen nerde tedavi görüyorsun gebezedekilere güvene miyorum ben başıma gelenlerden dolayı hepsi para için bakmıyolar bile ordA Hilal bayraa gidiyom çok hastası var ama ben memnunum aman şaşırdım artık

bn zaten öyle bi işlem için gitmem gebzede doktora seninde dediğin gbi.bnde umuttepeye gidiyorum.eray bey var doç. kendisi ameliyatımıda o yapmıştı benim

littelangel hoşgeldin güzelima ramıza...i,nşallah tedavin hayırlısıyla sonuçlanır

zehram benim ilaçlar için raporum yok 23 yaşını doldurmam gerekiyomuş...bana kalçadan vurunan menogon iğne işe yarıo 650 tl iğnelerim tutmuştu 200 de hastane aldı...özel hastaneye gidip geliorum...öptüm hepinizi...iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…