Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

zehracım inşallah doğum gününde mucizen gelmiştir...ya bilmiyorum valla göğüslerim benimde öyle öffff keşke gebelik beli,rtisi olsa de mi?

günaydın kızlar hayırı cumalar dileklerimiz kbl olur inşallah.......

herkese hayırlı cumalar,rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inş.

hayırlı cumalar kzılar angel işallah hayırlı haberlerin olur işallah herşey yolunda olur adet sonrası yumurta çatlayana kadar doktor kontrolleri sonrada gögüs agrıları vallahi perişan oluyoruz ys88 senin 7 haziranmıydı canım aslında umudumuz yok ama umutsuzda degiliz demi nasıl bişeyse kendimizi umutlandırmaya bile korkuyoruz degilmi hayırlısı sabah müge anlı allah insanı evlat evlat diye inletsin ama hayırsız evlat vermesin dedi aslında evet doğru bişey ama evlat evlat diye inlemekte kolay degil hakkımızda hayırlısı işallah biran evvel hamile kalırız angel sonucu yaz yumurtalar ne alemde

tabi ki önce hayırlısı ama onun bi evladı var.olana söylemesi çok kolay ama tadamayan bilir.hangi birimiz diebiliyoruz ki hayırsız olacaksa hiç olmasın die...aman neyse ben yarın doktor dönüşü yazarım yumoşların durumunu.allahım hepimize tattırsın evlat sevgisini inşallah

organize sanayideyim orda oturuyoruz biz teiaş diye biryer var eşim orda çalışıyor bizde lojmanında kalıyruz yani berbat bi yer 5 kişi klaıyoruz başkada kimse ok havası malum hergün başka bişey kokuyor sen bu ay yumurta takibimi yaptırıyon yoksa aşılama falanmı yapılacak öptüm canım

ayy kusura bakma erken bunama herhalde daha önce sormuştum unutmuşumaromsa orda ülker orda kokması çok normal.yumurta takibi değil aşılama yaptırıcam.ama şu anda takip aşamasındayım.doktordan geldim az önce iğnenin dozunu biraz arttırdı.yumoşlarım kaç tane die sormadım ama konuşurlarken duydum 9 mm 10mm gbi şeyler söylüyorlardı.hayırlısı valla pazartesi yine gidicem ama yol boğmaya başladı.gidiş geliş toplam 4 saatkafamçokkarıştı

merhaba kızlar.ben yeni üyeyim.2 yıl 8 aylık evliyim.27 yaşındayım.yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz.bende pkos var.eşimin değerleri normal.3kez klomen tedavisi gördüm.sadece ilk uygulamada 1adet yumurtam büyüdü,diğerlerinde yumurtam büyümedi.ilk seferinde aşılama yaptık ama tutmadı( 29 mayısta adet gördüm.30 mayısta gonal f+menogon kullanmaya başladım.adetimin 7.günü e2 değerim 398 çıktı ve gelişmekte olan 11-12 mm boyutlarında 7-8 folikülüm var.11.günümde yani pazartesi tekrar e2 ve ultrason takibim var.eğer pazartesi e2 1000 üzerine çıkarsa pzrtsi çatlatma iğnesi çarşamba aşılama olucam.hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum ...:Saruboceq:

iremece mrb cnm bende pkoluyum 1.5 yıldır korunmuyoruz.1 aşılama geçirdim tutmadı ağustosta 2.aşılama için tedaviye başlayacağım..bende gonalf ve menogon kullanmıştım...bunlar yumurtamı büyütmüştü..inşallah son tedavin olur dualarım seninle herşey gönlünce olması dileğiyle..

littel angel cnm kontrolün nasıl geçti merak ediyorum gellişmeleri yaz...

iremece cnm benim e2 ne oluyo neden yumurtlama takiplerinde bakılıyo benim ilk aşılamamda 29 tane iğnel kullandım ama hiç böyle test yapılmadı...

evet aslında bugün yapacaktım ama olmadıpımdan nerdeyse eminim boşuna test almıyım dedim çünkü birara her hafta alır olmuştum eczacılarla ahbap olacaktım az aha şimdi almadım tam aksine gecersede 1 hafta önce test falan yapmıycam gerçi o ihtimal çok zayıfta ama işallah o küçük ihtimal mucize olur öptüm canım daha 6 gün var zaman durdu sanki aslında olmadığını biliyorum ama o kanı görene kadarda silemiyorum umudumu işte

canım hoşgeldin yumurtaların çok güzel büyümüş hemde 7 8 tane ne güzel tadını çıkar işallah olur çünkü her yumurta şansını biraz daha artırıyor bak ne şanslısın benim doktorum daha hiç e2 me bakmadı nerde doktora gidiyosun gerçi benimkiler kendiliğinden çatlıyor ama belki zamanı geçiyo demi neyse işallah hayırlı olur güzel haberler alırsın buraya ayzarsın öptüm

boşver erken test yapma hayal kırıklığı çok kötü...ama inş.bu ay kavuşursun dileğine

e2 yani eastradiol hormonu yumurtaların o ayki gelişimi hakkında bilgi veriyor.normalde bu hormon adetin başında düşükken giderek artıyor ve çatlama zamanı tavan yapıyor.bununla beraber progesteronuma da baktı doktur.pazartesi yine bakacak aynı değerlere.klomen kullanırken sadece ultrason takibi yapılmıştı ama iğnelere geçince bunları da yaptırmamı istedi doktorum.ben ankaradayım zehra1715.doktorum zekai tahir'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…