Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

iremece cnm benim tşk ederim verdiğin bilgi için...buarada menogonu nasıl vurunuyosun?ben 2 toz 2 su vurunuyoodum çok yakıodu...sabaha kdr kalçamın ağrısından uyuyamazdım...ah keşke o kdr çektiğimiz acının karşılığını alabilsek...mafoldumben

YS88 canım ben menogonu 1 toz 1 su, gonal-f den de 75IU vuruluyorum.doktorum az gelirse arttırırız dozu demişti ama yumoşlar cvp verince arttırmadı.yarın kontrole gidicem bakalım artık hayırlısı.

günaydın kızlarrrrr iyi pazarlar...
günaydın canım,geçmiş sayfalarda yazmıştım.ama senin güsel hatrın için tekrar yazarım..endometrium ilk başta inceydi ama şimdi kalınlaşmış.yumoşları sormadım ama söylerler die bekledim sonra unuttum.ama duyduğum kadarıyla 9mm 10mm falan diodu.benim tek tüpüm kapalı ya onla ilgili bişiler sordum yumoşlar kaynadı arada.birde iğnemin dozunu 112.5 e çıkarttı yarın bi daha gidicem.ya kızlar siz kendi iğnenizi kendiniz mi vurdunuz benim kocişim vuruyo.hala cesaret edipte vuramadım kendim...

canım benim gözümden kaçmış cvbın tekrar sormuşum..kusura bakma..valla ben de kendim vurmuştum eşim bana kıyamaz bakamıyodu b ile ben vururken...bence cesaretini topla kendin vur..yazık eşin bakalım içten içe nasıl üzülüyodur...erkekler herşeyi içine atıyolar.bizim gibi dertleşemiyolar...tüpün doğuştan mı kapalı açılmadı mı canım benim...öptüm

bugün beni doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım :)))))tabki biraı şaka ama mutsuzum saolsun komşularım hediyeler almışlar komşumun 7 yasında kızı var hiç kimseye almaz bana hediye almış ben aslında çok iyi bi anne olucam bunu biliyorum ama işte eşimde söz verdi antalyadan çanakkaleye giderken beni çemeye götürecek hediye falan alma dedim ama o da küçük bi hediye almış dostlarım aradı hep ama ben genede mutsuzum keşke bebgimde olsaydı ne güzel olurdu zaten onunla dünyaya birdaha gelicem işallah içim daralıyor kızlar çok yorgunum bütün belirtiler var olmuyor işte bu ay kartal araştırmaya adetimin 2. günü gidicem bütün tahlililerimi yaptırsınlar sonuçta tıp fakültelerinde daha detaylı incel,yorlar gene kendi dr gidicem ama orayada gitcem ne olacak bizim bu halimiz şu yıllık izni bi gelsede bi gitsek

bu arada ben tıp fakültesine gitsem 1.5 yıldır olmuyor desem aşılama yaparlarmı prof mıgitsem yoksa nasıl olsa olacaksa heryerde olur en azından dünyanın parasını vermeyiz gerçi hi sormadım ama

bu arada ben tıp fakültesine gitsem 1.5 yıldır olmuyor desem aşılama yaparlarmı prof mıgitsem yoksa nasıl olsa olacaksa heryerde olur en azından dünyanın parasını vermeyiz gerçi hi sormadım ama
bende aynısını yaptım.prof.a gerek yok.1,5 yıldır korunmuyoruz olmuyo dedim bütün tahlilleri yaptılar.tüpüm kapalı olunca umuttepeye sevk ettiler.kendilerini aşan bi durum oldumu zaten üstleri kimse ona yönlendiriolar.ama kartal eğitim araştırma ya hep öğrenciler var.çok kurcalarlar seni.ben daha önce başka bi rahatsızlığımdan dolayı gitmiştim.öyle yani canım.bu arada doğum günün kutlu olsun...yeni yaşın inşallah sana meleğini getirir.amma böyle depresif olursan emin ol olucağı varsada olmaz.bir çok tanıdığım umudu kestiği kendilerine başka meşgale buldukları noktada hamiş kaldı.zor olduğunu biliyorum ama kafanı dağıtmaya çalış lütfennn

ben iğne olan bi insana bile bakamam ki kendine vurayım.çok istiyorum kendim vurayım die ama olmuyo.üzülüo ama bn bişeyi yapamayınca oturur ağlarım.garibim bn ağlamayım üzülmiyim die herşeye katlanıo canım benim yaa...
tüpüm doğuştan değil sonra sonradan kapandı canım.öünkü ben doğal yoldan bir kere hamile kalmıştım.evlendiğimin ilk aylarında

kızlar bugün doktora gittim sadece 2 yumurtam gelişmiş biri 17 diğeri 18 mm.e2 dğerim de fazla artmamış 401 olmuş.buakşam çatlatma iğnemi vurdurucam çarşamba da aşılama inşallah.pek umudum yok ama bakalım artık hakkımzda hayırlısı...

canım ben pek anlayamadımda bu e2 yumurtanın büyüklüğüne göremi yükseliyor benim yumurtalarım biri 22mm de biri 26mm çatlamıştı bunun normali ne bilmiyorum ki aslında olacaksa burda bi arkadaş yazmıştı yumurtası 35mm çıkmıl dr bu pek işe yaramaz demiş o ay hamile kalmış olacagı varsa bence büyüklüğünün bi önemi yok sen canını sıkma allaha sığın

iremece çok güzel olmuş yumurtaların inşallah tutar...aşılamanda ...senin için dua edicem...rabbim dualarımızı kabul eylesin...

zehram test yapmadın mı daha güzelim...doğum gününde geçti...merak ediyorum cnm benm

zehracım prof a gerek yok bencede....klomen tedavisinden sonuç alınamayınca iğnelere başlıyo drlar...iğne kullandığın ay şansı arttırmak için aşılama yapıyolar...bende öyle oldu çünkü..

zehracım yumurta sayın nekadar fazla olursa e2 değerin okadar fazla oluyo.5-6 tane gelişseydi 1000 civarı olucakmış ama 2 tane geliştiği için 400 de kalmış..5-6 tane gelişseydi şansımıx daha fazla olurdu ama gene de olabilir dedi doktorum.30 mm olursa artık kistleşiyomuş zaten o da iyi değil yani.teşekkür ederim kızlar dualara ihtiyacım çok fazla.YS88 canım sağol güzel dileklerin için.düngece çatlatma iğnemi yaptım inşallah hayırlı haberler veririm sizlere...

benim ii haberlerim yok yumurtaların beklediğimiz gbi gelişmio dedi.ilacın dozunuda arttırmadı.reglimin 9. günündeyim 12 mm ve 9mm 9mm yumoşların var.kötümü bu arkadaşlar?112.5 vuruyorum iğne mi...senağlama

cnm bence kötü değil yumişler drlar abartıyo biraz...benim adetimin 23.günü ideal boyuta gelmişti...öncesinde hiç gelişmedi...sıkma canını bana drum hep der yumurtalıkların çok dirençli die...sen canını sıkma herşey çok güzel oluck inşallah

canım benim ama benim klomenle zaten fazlasıyla büyüyorlar iğne daha çok büyütebilir çünkü iğne de çok yuurta olacak diye bişey yok şans biraz bide tek olursa benimkiler artık ne olur bilemem benim aşılamamda klomen kulanacak herhalde dokturum çünkü klomenle 3 yumurtam oldu büyüdü çatladı hiç çatlatma iğnesi falan olmadı büyümesi falan normalde herhalde benim yumurtaların içi boş kalitesiz :)bakalım son 4 gün yapmıycam çünkü bütün belirtiler mevcut adetimin 2. gün tıp fakültesine yolculuk sonra 3. gün kendi dr rahim filmi tahliller herşey aynı gerçekten çok yorucu allah hepimizin yardımcısı olsun ....

canım benim hiç üzülme gayet normal işallah 11.gün biraz daha büyümüş olular zaten 3mm büyüdümü her defasında normalmiş canını sıkma herşey yolunda 3 yumurtan var daha ne olsun:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…