iremece cnm benim tşk ederim verdiğin bilgi için...buarada menogonu nasıl vurunuyosun?ben 2 toz 2 su vurunuyoodum çok yakıodu...sabaha kdr kalçamın ağrısından uyuyamazdım...ah keşke o kdr çektiğimiz acının karşılığını alabilsek...mafoldumben
günaydın canım,geçmiş sayfalarda yazmıştım.ama senin güsel hatrın için tekrar yazarım..endometrium ilk başta inceydi ama şimdi kalınlaşmış.yumoşları sormadım ama söylerler die bekledim sonra unuttum.ama duyduğum kadarıyla 9mm 10mm falan diodu.benim tek tüpüm kapalı ya onla ilgili bişiler sordum yumoşlar kaynadı arada.birde iğnemin dozunu 112.5 e çıkarttı yarın bi daha gidicem.ya kızlar siz kendi iğnenizi kendiniz mi vurdunuz benim kocişim vuruyo.hala cesaret edipte vuramadım kendim...günaydın kızlarrrrr iyi pazarlar...
bende aynısını yaptım.prof.a gerek yok.1,5 yıldır korunmuyoruz olmuyo dedim bütün tahlilleri yaptılar.tüpüm kapalı olunca umuttepeye sevk ettiler.kendilerini aşan bi durum oldumu zaten üstleri kimse ona yönlendiriolar.ama kartal eğitim araştırma ya hep öğrenciler var.çok kurcalarlar seni.ben daha önce başka bi rahatsızlığımdan dolayı gitmiştim.öyle yani canım.bu arada doğum günün kutlu olsun...yeni yaşın inşallah sana meleğini getirir.amma böyle depresif olursan emin ol olucağı varsada olmaz.bir çok tanıdığım umudu kestiği kendilerine başka meşgale buldukları noktada hamiş kaldı.zor olduğunu biliyorum ama kafanı dağıtmaya çalış lütfennnbu arada ben tıp fakültesine gitsem 1.5 yıldır olmuyor desem aşılama yaparlarmı prof mıgitsem yoksa nasıl olsa olacaksa heryerde olur en azından dünyanın parasını vermeyiz gerçi hi sormadım ama
ben iğne olan bi insana bile bakamam ki kendine vurayım.çok istiyorum kendim vurayım die ama olmuyo.üzülüo ama bn bişeyi yapamayınca oturur ağlarım.garibim bn ağlamayım üzülmiyim die herşeye katlanıo canım benim yaa...canım benim gözümden kaçmış cvbın tekrar sormuşum..kusura bakma..valla ben de kendim vurmuştum eşim bana kıyamaz bakamıyodu b ile ben vururken...bence cesaretini topla kendin vur..yazık eşin bakalım içten içe nasıl üzülüyodur...erkekler herşeyi içine atıyolar.bizim gibi dertleşemiyolar...tüpün doğuştan mı kapalı açılmadı mı canım benim...öptüm
kızlar bugün doktora gittim sadece 2 yumurtam gelişmiş biri 17 diğeri 18 mm.e2 dğerim de fazla artmamış 401 olmuş.buakşam çatlatma iğnemi vurdurucam çarşamba da aşılama inşallah.pek umudum yok ama bakalım artık hakkımzda hayırlısı...
zehracım prof a gerek yok bencede....klomen tedavisinden sonuç alınamayınca iğnelere başlıyo drlar...iğne kullandığın ay şansı arttırmak için aşılama yapıyolar...bende öyle oldu çünkü..
benim ii haberlerim yok yumurtaların beklediğimiz gbi gelişmio dedi.ilacın dozunuda arttırmadı.reglimin 9. günündeyim 12 mm ve 9mm 9mm yumoşların var.kötümü bu arkadaşlar?112.5 vuruyorum iğne mi...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?