Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

canım benim hiç üzülme gayet normal işallah 11.gün biraz daha büyümüş olular zaten 3mm büyüdümü her defasında normalmiş canını sıkma herşey yolunda 3 yumurtan var daha ne olsun:)))))
bu kadın doktor bozdu moralimi.insana güzel bi şekilde bilgi vermiolar ki.bizim morale ihtiyacımız var ama onlar olan moralimizide aşağı çekiolar.yarın tekrar çağırdılar bakalım ne diecekler.ama bugün sağ kasığımda ağrım oluyo.büyüdüğü için herhalde.inş yarına kadar istedikleri büyüklüğe ulaşır...

canım işallah herşey güzel olur son aşılaman olur inşaalahh rabbim çok büyük işallah olur bu kez

iremece nasıl geçti güzelim aşılaman...inşallah şuan hamilesindir...dualarım seninle

zehracım ah ne güzel valla bende kloemn fayda etmio iğnelerle bile zor büyüyo sen çok şanslısın..

sagolun kızlar,dualarınızı eksik etmeyin.aşılamam busefer daha rahat oldu yine biraz ağrm oldu ama ilk aşılamama göre hiçbişey değildi.benim rahim yolum darmış,oyüzden ilki zor oldu,uzun sürmüştü.doktor sonradan iğne vurup rahim içine öyle yapmıştı.şimdi bildiği için benim durumumu iğneyi baştan yaptı.5 dak bile sürmedi busefer.normal yaşamına devam et,inşallah hayırlı haberlerle ararsın dedi.

aşılaman hayırlı olsun canım.benimde 3 yada 4 güne kadar aşılamamı yapacaklar inş.doktorun sana bu 2 haftalık süreçte kullanman için ilaç verdi mi sana?

zehracım ah ne güzel valla bende kloemn fayda etmio iğnelerle bile zor büyüyo sen çok şanslısın..

bilmem belkide şanslıyımdır aMA zanetmiyorum çünkü sonuç olarak hamile kalmıyorum birde birşey sormak istiyorum geçen ay dr sölemiştim ilişki esnasında idrarım var gibi oluyor demiştim oda normal o kadar bişey olmaz dedi bu ay artık çok sık idrarım geliyor hem ilişki esnasında yanmada oluyor sürekli çok idrarım varmış gibi oluyor çok kötü ya ne yapmalıyım bilmiyorum galiba idrar yollarım enfeksyon kaptı bi bu eksikti neyse herhalde ilaç kulanmadan geçmez napalım kader ben üstüne düştükçe başka başka şeyler çıkıyor herşey allahtan........

aşılaman hayırlı olsun canım.benimde 3 yada 4 güne kadar aşılamamı yapacaklar inş.doktorun sana bu 2 haftalık süreçte kullanman için ilaç verdi mi sana?

canım senin aşılaman ne zaman bu arada malum ben aşılama falan denemedim ama bana doktorum normal klomenden sonra crınone diye bi fitil gibi sıvı bişey veriyor rahme tutunmayı ve yerleşmeyi sağlıyormuş gerçi bende bi işe yaramadı ama işallah bu ay son tedavin olur bu arada beim son 2 gün bana dua edin belkide olur ol deyince olmayacak bişey yok rabbim çok büyük eger hamile degilsem ki büyük ihtimal gene benim maraton başlıyor allah hepimize kolaylık versin(allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle ,hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle)

canım bende tam olarak bilmiorum ama yumurtamın büyüklüğüne göre yorum yapıorum bugün 14.5 mm idi yarın yine çağıdı p.tesi yada salı gbi (bi aksilik olmazsa inş.)yaparlar aşılamamı.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.hiç sıkma canını.inş tedaviye gerek kalmadan mucizen gerçek olur...

hayır canım hiçbişey vermedi,ilkinde de vermemişti.normal yaşamına devam et,sadece çok aşırı yorma kendini dedi.benim doktorum çok relax keşke bende onun gibi olabilsem.

mrb kızlar yarın büyük gün b akalım işşallah gelmez ve hamileyimdir napıyım ümitlenmeden yapamıyorum

merhaba arkadaşlar.bende bugün aşılamamı yaptırdım.canım biraz yandı.şimdi evde dinelniyorum.hiç ağrım sızım yok.ama biraz evvel affedersiniz ama wc ye gittiğimde biraz kan geldi.bu normal mi sizce?

merhaba arkadaşlar.bende bugün aşılamamı yaptırdım.canım biraz yandı.şimdi evde dinelniyorum.hiç ağrım sızım yok.ama biraz evvel affedersiniz ama wc ye gittiğimde biraz kan geldi.bu normal mi sizce?

evet canom çok normal bende aşılamamı çarşamba günü oldum,çarşamba perşembe lekelenme tarzında bir kan geldi.doktorumda baştan söylemişti olabileceğini zaten.korkacak bişey yok.

merhaba. topiğinize yeni geldim arkadaşlar adım fatoş. geçen ay aşılama yaptırmıştım tutmadı önümüzdeki hafta tekrar yaptırıcam hayırlısıyla.

aşılamadan sonra leke şeklinde kan gelmesi normal. hatta kan değilde kahverengi ince akıntı gibide olabiliyor. doktorlar içerde işlem yapıyor sonuçta ve hassas bölge o kadar leke norma. hatta doktorum bazı hastalarında bayağı kanamalı olabildiğinide söyledi.

benim yumurtalarım klomen kullanmadan büyümüyor 11-12 mm de kalıyor. ama klomen ile inanılmaz büyüyor. 1 haftalık klomen tedavisi sonucnda geçen ay 21 mm olmuştu ve aşılama yapılmıştı ama aşılama sonucu negatif oldu

canım benim hiç üzülme gayet normal işallah 11.gün biraz daha büyümüş olular zaten 3mm büyüdümü her defasında normalmiş canını sıkma herşey yolunda 3 yumurtan var daha ne olsun:)))))

evet 3 aydır klomen tedavisi görüyorum ilk ay 2 tane yumurtam oluştu geçen ay tek yumurta oluştu.

allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

fromrose hoşgeldin cnm aramıza inşallah sonucun pozitiftir...benimde aşılamam çok sancılı geçti ancak kanamam olmadı...ben zaten iğnelerden çok aşılamadan korkuyorum dr makasla rahmimi gerdirdi ilkinde çok kötüydü..allah yardımcımız olur inşallah...

fotosozel sende hoşgeldin cnm benim...yeni tedavin hayırlı olsun şimdiden...inşallah bu defa son olur ve bebişin gelir...

zehram merak ediyorum seni inşallah olmamışsındır adet...

kızlar kaç gündür bağlantım yoktu nete giremedim...sizi unutmadım...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…