bu kadın doktor bozdu moralimi.insana güzel bi şekilde bilgi vermiolar ki.bizim morale ihtiyacımız var ama onlar olan moralimizide aşağı çekiolar.yarın tekrar çağırdılar bakalım ne diecekler.ama bugün sağ kasığımda ağrım oluyo.büyüdüğü için herhalde.inş yarına kadar istedikleri büyüklüğe ulaşır...canım benim hiç üzülme gayet normal işallah 11.gün biraz daha büyümüş olular zaten 3mm büyüdümü her defasında normalmiş canını sıkma herşey yolunda 3 yumurtan var daha ne olsun:)))))
aşılaman hayırlı olsun canım.benimde 3 yada 4 güne kadar aşılamamı yapacaklar inş.doktorun sana bu 2 haftalık süreçte kullanman için ilaç verdi mi sana?sagolun kızlar,dualarınızı eksik etmeyin.aşılamam busefer daha rahat oldu yine biraz ağrm oldu ama ilk aşılamama göre hiçbişey değildi.benim rahim yolum darmış,oyüzden ilki zor oldu,uzun sürmüştü.doktor sonradan iğne vurup rahim içine öyle yapmıştı.şimdi bildiği için benim durumumu iğneyi baştan yaptı.5 dak bile sürmedi busefer.normal yaşamına devam et,inşallah hayırlı haberlerle ararsın dedi.
zehracım ah ne güzel valla bende kloemn fayda etmio iğnelerle bile zor büyüyo sen çok şanslısın..
aşılaman hayırlı olsun canım.benimde 3 yada 4 güne kadar aşılamamı yapacaklar inş.doktorun sana bu 2 haftalık süreçte kullanman için ilaç verdi mi sana?
canım bende tam olarak bilmiorum ama yumurtamın büyüklüğüne göre yorum yapıorum bugün 14.5 mm idi yarın yine çağıdı p.tesi yada salı gbi (bi aksilik olmazsa inş.)yaparlar aşılamamı.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.hiç sıkma canını.inş tedaviye gerek kalmadan mucizen gerçek olur...canım senin aşılaman ne zaman bu arada malum ben aşılama falan denemedim ama bana doktorum normal klomenden sonra crınone diye bi fitil gibi sıvı bişey veriyor rahme tutunmayı ve yerleşmeyi sağlıyormuş gerçi bende bi işe yaramadı ama işallah bu ay son tedavin olur bu arada beim son 2 gün bana dua edin belkide olur ol deyince olmayacak bişey yok rabbim çok büyük eger hamile degilsem ki büyük ihtimal gene benim maraton başlıyor allah hepimize kolaylık versin(allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle ,hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle)
aşılaman hayırlı olsun canım.benimde 3 yada 4 güne kadar aşılamamı yapacaklar inş.doktorun sana bu 2 haftalık süreçte kullanman için ilaç verdi mi sana?
merhaba arkadaşlar.bende bugün aşılamamı yaptırdım.canım biraz yandı.şimdi evde dinelniyorum.hiç ağrım sızım yok.ama biraz evvel affedersiniz ama wc ye gittiğimde biraz kan geldi.bu normal mi sizce?
merhaba. topiğinize yeni geldim arkadaşlar adım fatoş. geçen ay aşılama yaptırmıştım tutmadı önümüzdeki hafta tekrar yaptırıcam hayırlısıyla.merhaba arkadaşlar.bende bugün aşılamamı yaptırdım.canım biraz yandı.şimdi evde dinelniyorum.hiç ağrım sızım yok.ama biraz evvel affedersiniz ama wc ye gittiğimde biraz kan geldi.bu normal mi sizce?
canım bende tam olarak bilmiorum ama yumurtamın büyüklüğüne göre yorum yapıorum bugün 14.5 mm idi yarın yine çağıdı p.tesi yada salı gbi (bi aksilik olmazsa inş.)yaparlar aşılamamı.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.hiç sıkma canını.inş tedaviye gerek kalmadan mucizen gerçek olur...
canım benim hiç üzülme gayet normal işallah 11.gün biraz daha büyümüş olular zaten 3mm büyüdümü her defasında normalmiş canını sıkma herşey yolunda 3 yumurtan var daha ne olsun:)))))
canım benim ama benim klomenle zaten fazlasıyla büyüyorlar iğne daha çok büyütebilir çünkü iğne de çok yuurta olacak diye bişey yok şans biraz bide tek olursa benimkiler artık ne olur bilemem benim aşılamamda klomen kulanacak herhalde dokturum çünkü klomenle 3 yumurtam oldu büyüdü çatladı hiç çatlatma iğnesi falan olmadı büyümesi falan normalde herhalde benim yumurtaların içi boş kalitesiz :)bakalım son 4 gün yapmıycam çünkü bütün belirtiler mevcut adetimin 2. gün tıp fakültesine yolculuk sonra 3. gün kendi dr rahim filmi tahliller herşey aynı gerçekten çok yorucu allah hepimizin yardımcısı olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?