zehram merak ediyorum seni inşallah olmamışsındır adet...
fromrose hoşgeldin cnm aramıza inşallah sonucun pozitiftir...benimde aşılamam çok sancılı geçti ancak kanamam olmadı...ben zaten iğnelerden çok aşılamadan korkuyorum dr makasla rahmimi gerdirdi ilkinde çok kötüydü..allah yardımcımız olur inşallah...
zehracım gelişmeleri mutlaka yaz...vallahi az önce el açıp senin için dua ettim...allahım inşallah dualarımızı kabul eder...öptüm cnm benim...
ayyy canım çok sevindim.korkma bi sorun çıkmaz ya.kime gittin sen gebzede bazen gereksiz yere korkutan doktorlar çıkabiliyor.sıkma canını.allah kucağınada almayı nasip eder inş...mrb kızlar evet sonuç hamileyim bu kadar umutsuzluğun içinde çok sevinemiyorum 4 haftalık dedi dr ama kese 7mm bi terettüdlü konuştu sanki dış gebelik falan olabilir diye bütün herşey tersine döndü ne kadar sevindim halbuki kan testini alınca 1590 çıktı degerim inanamadım agladım hem de nasıl rabbim ol deyince işey engel olmuyo işallah allah kucagıma almayı nasip eder haftaya gl dedi kan sulandırıcı iğnelerden aldım birsürü ilaç işte ama olsun içim de bi can var bunu bilmekte güzel rabbim işallah onu bana bağışlar işallah herşey iyi gider hepimiz için allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin amiiin
ayyy canım çok sevindim.korkma bi sorun çıkmaz ya.kime gittin sen gebzede bazen gereksiz yere korkutan doktorlar çıkabiliyor.sıkma canını.allah kucağınada almayı nasip eder inş...
zehracım çok sevindim canım benim...zaten içimden hamilesin die geçiyodu...vallahi bak...sen merak etme kucağına alacağın günde gelecek...rabbim yardımcın olsun.sen sıkma canını drlara bakma canım ya sevin doya doya...karnını okşa eşinle o anların tadını çıkarın.benim arkadaşımda defalarca test yaptı hamile çıktı ama kese hiç görünmüyodu.1 hafta geç rahime ekilmiş meğer bebek...seninki öyle bişeydir...öpüyorum seni dua et bana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?