Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

süpper ya ilh hamişimiz zehraaaaaaaaaa..............çok sevindim canım benim.....:sm_cool::dance::dance::dance:

allah razı olsun canım işallah gtez zamanda sanada olur ben de sevinirim biliyosun ovulasyon takibim,n 3. ayıydı ama zaman gerçi bunu diyen benim kendimde şaşırıyorum inanamıyorum hayırlısı ama işallah en kısa nzamanda olacak

zehracım nasıl sevindim anlatamam canım allah kucağına almayı,büyüdüğünü görmeyi nasip etsin sana inşallah.aramızdan böyle güzel haber verenler olunca bizlerin de umudu artıyo.inşallah darısı bizlerin başına...:Saruboceq:

amin canım işallah sizde hemen böyle haber alırsınız dualarım sizinle sizde bana edin hanüz kalp atışlarını duymadık gen düşük yapmaktan çok korkuyorum hep korkular korkular bi sonu yok galiba bunların çok şükür hepimiz sağlıklı insanlarız olacak işte biraz zaman galiba gereken

zehracım taze annemiz nasıllar acaba...

canım benim çok saol hala değişen bişey yok diken üztündeyim kalp atışını duyarmıyım boş gebelikmidir diye hala kafam karmakarışık yani hamile kalmakla herşey bitmiyormuş doktor kan sulandırıcı iğne vermişti hergün eşim yapıyor kendim cesaret edemiyorum ilaçlar falan günün yarısından fazlasını uyuyarak geçiriyorum hele iğne olunca gözlerim kendi kapanmaya başlıyor işallah pazatesi iyi şeyler duyarım işallah melegim annesine tutunur çok korkuyorum düşürmekten çoook dualarına çok ihtiyacım var ben her zaman senin duacınım işallah en kısa zamanda rabbim sanada nasip edecek öptüm

zehracım canım benim çok sağol...dualarım seninle hayırlısıyla doğum yapacaksın...sıkma canını...

kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun...allah dualarımızı deleklerimi kabul eylesin en kısa sürede anne olalım inşallah...

herkesin kandili mübarek olsun.dualarımız kabul olsun.evimizde bereket sağlık sıhhat eksik olmasın.rabbim bu günlerin hatırına dualarmızı kabul ederde bebişlerimize kavuşuruz inş...

kıslarrrrrrrrrrr nerdesiniz....topiğimiz aşağılara iniyo listenin...

burdayız canım benim ben malum paartesi bekliyorum sabırsızlıkla işallah güzel haberler duyarız hergün iğnem var canım çok yanıyor ama sonunda bebeğimi kucagıma lamak varsa razıyım işallah çektiklerimin karşılıgı vardır bakalımhepimiz için hayırlısı sen neler yapıyorsun bu ay başlıyosun demi tedaviye

hadi bakalım zehracım yarın hayırlı haberlerini bekiyoruz inşallah.doktordan dönünce hamen yaz.bu arada ne iğnesi vuruluyorsun canım?benimde çarşamba günü 2 haftam doluyo heyecan bastı

işallah canım güzel haberler alırım ben kan pıhtılaşmasını önlemek için hem iğne hem bebe asprini kualnıyorum daha önce 2 düşük yaptığım için dr verdi bakalım işallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder rabbim hepimize işallah

selam kızlar allah hepınızın gönlüne göre versın bende hazıran ayında aşılama yaptırdım sonuç 1 temmuz gıbı ortaya çıkacak aslında pek umudum yok bazen de var gıbı çünkü daha önce ıkı kere aşılma yaptırmıştım ama onları yok sayıyorum çünkü gerçekten bu doktorum tamamen farklı bı aşılama yaptı sankı ne bıleyım işte inşallah olur tevekkül allah tan hepınızın şansı açık olsun

hayırlı olsun aşılaman canım inş. pozitif sonuçlanır.bende aşılama yaptırdım.7.günümdeyim.allahım yüüzmüzü güldürür inşallah...

kızlar dr dan geldim kesem büyümüş bebek oluşmaya başlamış dedi, doktor 2 hafta sonra gel hem herşey ne olur hemde kalp atışını duyarız dedi işallah öyle olur çok korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun işallah

zehracım cnm benim içini ferah tut bak kese görünmüş sağlıklı bir bebek...8 ay sonra da teyse olcaz inşallah................

nezzihe canım inşallah sonuç pozitiftir...ilk yazdığını okuduğumda içime hamilesin die doğdu valla...çoğunlukla içimdeki his tutar....haberlerini bekliyoruz

zehracım cnm benim içini ferah tut bak kese görünmüş sağlıklı bir bebek...8 ay sonra da teyse olcaz inşallah................

zehracım dün senden haber alamayınca korkmustım ama içime su serpildi şimdi.canım herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim,rabbim dualarını kabul etti sonunda,hayırlısıyla kucagına aldıgın günü de nasip edecek inşallah.:teytey:

[zehracım dün senden haber alamayınca korkmustım ama içime su serpildi şimdi.canım herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim,rabbim dualarını kabul etti sonunda,hayırlısıyla kucagına aldıgın günü de nasip edecek inşallah.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…