süpper ya ilh hamişimiz zehraaaaaaaaaa..............çok sevindim canım benim.....:sm_cool::dance::dance::dance:
mrb kızlar evet sonuç hamileyim bu kadar umutsuzluğun içinde çok sevinemiyorum 4 haftalık dedi dr ama kese 7mm bi terettüdlü konuştu sanki dış gebelik falan olabilir diye bütün herşey tersine döndü ne kadar sevindim halbuki kan testini alınca 1590 çıktı degerim inanamadım agladım hem de nasıl rabbim ol deyince işey engel olmuyo işallah allah kucagıma almayı nasip eder haftaya gl dedi kan sulandırıcı iğnelerden aldım birsürü ilaç işte ama olsun içim de bi can var bunu bilmekte güzel rabbim işallah onu bana bağışlar işallah herşey iyi gider hepimiz için allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin amiiin
zehracım nasıl sevindim anlatamam canım allah kucağına almayı,büyüdüğünü görmeyi nasip etsin sana inşallah.aramızdan böyle güzel haber verenler olunca bizlerin de umudu artıyo.inşallah darısı bizlerin başına...:Saruboceq:
zehracım taze annemiz nasıllar acaba...
kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun...allah dualarımızı deleklerimi kabul eylesin en kısa sürede anne olalım inşallah...[/QUOThepimizn kandili mübarek olsun bugün duaların geri çevrilmediğini söylerle el açıp allaha yalvarark dua edelim allaha ne zaman yalvarark dua ettim rabbim hep kabul etti işallah gene kabul eder bugün hepiniz dualarımdasınız rabbim yanımızda olur işallah
hayırlı olsun aşılaman canım inş. pozitif sonuçlanır.bende aşılama yaptırdım.7.günümdeyim.allahım yüüzmüzü güldürür inşallah...selam kızlar allah hepınızın gönlüne göre versın bende hazıran ayında aşılama yaptırdım sonuç 1 temmuz gıbı ortaya çıkacak aslında pek umudum yok bazen de var gıbı çünkü daha önce ıkı kere aşılma yaptırmıştım ama onları yok sayıyorum çünkü gerçekten bu doktorum tamamen farklı bı aşılama yaptı sankı ne bıleyım işte inşallah olur tevekkül allah tan hepınızın şansı açık olsun
zehracım cnm benim içini ferah tut bak kese görünmüş sağlıklı bir bebek...8 ay sonra da teyse olcaz inşallah................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?