canim olmayacak deme nolur olcak ,herseyin iyisini düsün iyiyle karsilastirsin rabbim ins hayirli haberlerini aliriz insinşallahhhhhhhhhhhhhhhh güzelim ya...:Saruboceq: haftaya perşembe iğnelere başlıcm ama hiç umutlu değilim valla...olmayacak biliyorum yine...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
mrb ys88 naqsılsın ben gene fenaım adetim geldi dün moralim çok bozuk bakalım yarın dr gidicem aşılama yapsak mı diye sorucam o bana 3 ay klomen tedavisi yapalım yazın bi dinlen sonra devam ederiz demişti 2 aydır olmadı bu son ayıda aşılamylamı degelendirsem aman şaşırdım artık rabbim hepimi<zin yardımcısı olsun
canim olmayacak deme nolur olcak ,herseyin iyisini düsün iyiyle karsilastirsin rabbim ins hayirli haberlerini aliriz ins
ins bu defa olur canimm rabbim bosa cikarmaz emeklerimizi ins
ecemnur tedavin hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın
ins canim hayirlisi olsun ins saglikla gelsin melegin
slm kızlar yahuu nerelerdesiiniz buarada adet oldum rndevu için drumu aradım ama izindeymiş...benim adetim bittikten sonra dönüyo izinden ee adetliyken tedaviye başlanıyo sonra da yaz tatili oluyo ve biz izmire gidiyoz...yani bizim 2.aşılama yalan oldu...ancak ağustosta başlayabilcem yada izmirde bir dr a gideceğim orda yaptıracağım....öffffffff ya canım sıkıldı ama elbet vardır herşeyde bi hayır...
burdayim canim geldim .kıslarrrrrrrrr nerdesiniz ya beni yalnız bırakmayın...mafoldumben
ins canim ilk asilamanda tutar bebegin saglikla gelir ins opuyorumnanaktanselam arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebiş istiyoruz.dr.um klomen tedavisi verdi ama işe yaramadı bu ayda rahim filmimi çektirdim.bende haziran ayında ilk aşılamamı denicem.Allah herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.Bol şanslar arkadaşlar
allahim hayirlisiyla karsilastirsin korktuklarindan uzak etsin ins tutar canim,:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: bizleride haberdar et olurmu?vereliniortakmerhaba kızlar burda paylaştıgınız tecrübelerinizi okuyorum sürekli .iyiki bizim için böyle bir ortam var.bende yeni aşılama yaptırdım çok heyecalıyım.zaman geçmiyor.kndimi olumlu düşünmeye yönlendiriyorum.Allah a tevvekkül ediyorum.o bizi her iki sonuç içinde hazırlasın rabbim.sabır versn.8 mayıs 2010da aşılamamı yaptırım .rabbbim ümitlerimizi ve emeklerimizi boşa çıkarmasın adet tarihim 24mayıs çok heyecanlıyım.lütfen dua edin bana...
seydam hayırlısı olsun ne diyelim güzelim...beklemekten başka çare yok...bu ay adetimle birlikte arısütü bal ve polene başladım karışımını yemeye...eşimde yiyo...inşallah işe yarara...buarada ne yaptın ehliyet sınavını geçtin mi özletme kendini ya...[/QUOTE
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:]insallah canim tez zamanda yüzün güler ins ...
cok sükür gectim canim sinavi geriye diraksiyon kaldi ins onuda basaririm canim öpyüorum kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?