Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh güzelim ya...:Saruboceq: haftaya perşembe iğnelere başlıcm ama hiç umutlu değilim valla...olmayacak biliyorum yine...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canim olmayacak deme nolur olcak ,herseyin iyisini düsün iyiyle karsilastirsin rabbim ins hayirli haberlerini aliriz ins

canım mrb hoşgeldin aramıza herşeyde hayır vardır güzelim üzülme lütfen ama üzülmemek elde değil biliyorum...druna git bakalım inşallah aynı zamanda yaptırırız...ve güzel haberleri karşılıklı veririz..bi yerden başlamak lazım ben 7 ay klomenle uğraştım hiç bir işe yaramadı.aksine kistlerim arttı..ama hamile kalanda var klomenle...hadi bakalım hayırlısı gelişmeleri yaz güzelim merak ederim...kendine iyi bak öptüm

canim olmayacak deme nolur olcak ,herseyin iyisini düsün iyiyle karsilastirsin rabbim ins hayirli haberlerini aliriz ins

güzelim iyi düşünüyom umutlanıyom olmayınca da psikolojik bunalıma giriyom...inşallah olur bu defa....dua et bana....

kıslar nerdesiniz hiç uğrayan yok topiğimizeeee dr a gittiniz mi ne dedi?gelişmeleri paylaşın lütfen...merak ediyorum....

canım mrb ben gene yoğun dr temposuna başladım bu ay son klomenle yumurta takibi dedi dr olmasa 2 ay dinlen aşılamayı öyl eyaparız dedi zorla yaptıramıyosunki tabi senin içindekin fırtınaları kim bilir ki bakalım bi kız vardı orda ilk kulandığı ay hamile kalmış tabi bende şans olsA ZATEN AMAN HAYIRLISI BAKALIM GENE BAşladık bu ay bari olsa işallah hepimizin birimiz bari bu ay hamile kaldım yazaydı içime su serpilecekti aman amannnn hepinizi öptüm umutlarımızı bitirmiycez allah umut edene verirmiş işallah bizede vercek

zehracım inşallah bu defa olur aşılamaya gerek kalmaz öyle allahtan umut kesilmez...her ay umutlu bekleyiş ve sonunda gözyaşı...ama bir gelecek bu bekleyişin sonunda hepimiz güleceğiz....kendine iyi bak güzelim öptüm gelişmleri yaz bize

slm canım ya benim adetim hala gelmedi heralde burda aşılama yaptıramıycam eşim bir haftaya taşınırız dıyor yarın net kapanacak ordada hemen baglatamiycaz. artık internet alınca görüşürük dua et özlicemmm ... inş ben dönene kadar herkes hamile kalır tabii bendeee :gitme::gitme::gitme:

azraberil güzelim bende seni özlücem herşeyde vardır bi hayır gideceğin yerde drunu iyi araştır...1 haftaya taşınırsan ne tedavi ne de aşılama olur o sürede....mutlaka net bağlatınca gir görüşelim....kendini fazla yorma...inşallah yeni evin sana uğur getirir...inşallah hazirana kdr hepimiz hamile kalırız...bende adet olcam karnım davul gibi şişti...:asigim: inşallah bu son adetim olur...buarada kıslar bugün kaplıcaya gittim hamile kalmaya iyi geliomuşşş....bakalım inşallah faydası olur...hepinizi öpüyorum iyi geceler

kıslarrrrrrrrr nerdesiniz ya beni yalnız bırakmayın...mafoldumben

merhaba kızlar burda paylaştıgınız tecrübelerinizi okuyorum sürekli .iyiki bizim için böyle bir ortam var.bende yeni aşılama yaptırdım çok heyecalıyım.zaman geçmiyor.kndimi olumlu düşünmeye yönlendiriyorum.Allah a tevvekkül ediyorum.o bizi her iki sonuç içinde hazırlasın rabbim.sabır versn.8 mayıs 2010da aşılamamı yaptırım .rabbbim ümitlerimizi ve emeklerimizi boşa çıkarmasın adet tarihim 24mayıs çok heyecanlıyım.lütfen dua edin bana...

BebeĞım_03 ınŞallah tutmuŞtur aŞılaman...sorun neydı sızde....buarada hoŞgeldın aramıza

slm kızlar yahuu nerelerdesiiniz buarada adet oldum rndevu için drumu aradım ama izindeymiş...benim adetim bittikten sonra dönüyo izinden ee adetliyken tedaviye başlanıyo sonra da yaz tatili oluyo ve biz izmire gidiyoz...yani bizim 2.aşılama yalan oldu...ancak ağustosta başlayabilcem yada izmirde bir dr a gideceğim orda yaptıracağım....öffffffff ya canım sıkıldı ama elbet vardır herşeyde bi hayır...

selam arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebiş istiyoruz.dr.um klomen tedavisi verdi ama işe yaramadı bu ayda rahim filmimi çektirdim.bende haziran ayında ilk aşılamamı denicem.Allah herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.Bol şanslar arkadaşlar

kıslarrrrrrrrr nerdesiniz ya beni yalnız bırakmayın...mafoldumben
burdayim canim geldim ...
ya canim herseyde bir hayir vardir bende bu ayi doktor randevuma gidemedigim icin ertelemek zorunda kaldim hayirlisiyla beklemekten baska caremiz yok olumunekankayizsmile

ins canim ilk asilamanda tutar bebegin saglikla gelir ins opuyorumnanaktan

allahim hayirlisiyla karsilastirsin korktuklarindan uzak etsin ins tutar canim,:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: bizleride haberdar et olurmu?vereliniortak

nesir ırmak hoşgeldin cnm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutar...

seydam hayırlısı olsun ne diyelim güzelim...beklemekten başka çare yok...bu ay adetimle birlikte arısütü bal ve polene başladım karışımını yemeye...eşimde yiyo...inşallah işe yarara...buarada ne yaptın ehliyet sınavını geçtin mi özletme kendini ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…