merhaba kızlar burda paylaştıgınız tecrübelerinizi okuyorum sürekli .iyiki bizim için böyle bir ortam var.bende yeni aşılama yaptırdım çok heyecalıyım.zaman geçmiyor.kndimi olumlu düşünmeye yönlendiriyorum.Allah a tevvekkül ediyorum.o bizi her iki sonuç içinde hazırlasın rabbim.sabır versn.8 mayıs 2010da aşılamamı yaptırım .rabbbim ümitlerimizi ve emeklerimizi boşa çıkarmasın adet tarihim 24mayıs çok heyecanlıyım.lütfen dua edin bana...
benim tek tüpüm kapalı,laparoskopide oldum ama biri açık biri kapalı .bunada şükür biri açık değil mi.benim ilaçlar hazır gonal f ve ovitrelle.sen şuan hangi aşamadasın?aşılaman yapıldı mısinemcim sizde sorun ne güzelim bende pko var...........öfffffffffffffffffffffffff
benim gittiklerimde doç hepsi biraz pahalıya mal oluyo ama napim.bu işler acemiye bırakılmaz yani.eee ne kadardır evlisin?birde aşılama sonrası ilaç yada jel kullanıomusun.ne tavsiye ediyolar canımbenim ilk aşılama tedavimdeki drum 38 yıllık tecrübeli ve başarılı...memnundum ona tekrar gitmek istedim...yoksa merkezde (ben ilçede yaşıyorum)dr çok...
bizimde tek sorunumuz bendeki tüp problemi.preseed die bi ürün duydun mu ?preseed kullananlar topiğini bul ve oku.pco lu olup hamiş kalan çok kişi var.birde bu ürünü dene derimcanım bende 22 yaşındayım afyonda yaşıyorum eşimin görevi gereği....aslen izmirliyim...valla bana drum jel ve ilaç vermedi hiç bbişey kullanmadım....4.yılın içindeyim 1.5 yılıdr korunmuyoruz kloemen tedavisi 7 ay gördüm işe yaramadı 1 aşılama oldum ama tutmadı...tek sorunumuz pko...aşılamayı eylülde yaptırdım sonra psikolojik depresyona girdim...kendimi anca toparladım ama bu defada dr yok...herşeyde bi hayır vardır...
öylede pco su olupta kullanan arkadaşlar var orda ben aynı zamanda o topicteyim.pcosu olup hamiş kalanlar var. bi umut kullanmışlar ve olmuş.ilaç kullanıosundur mutlaka.yada bal çörek otu tarçın(yumurta geliştirio biliosundur) kullan hemde preseed kullanabilirsin.sinemcim güzelim o dediğini araştırdım da o spermlerin tüplere iyi ilerlemesini sağlıyomuşşş...pkoda biliosun yumurtlama oluyo ama büyümüyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?