Mayısa kadar 15 kilo

tatlım tatlım sanki 10 gün epey bi fazla olmuş bunu yarıya mı indirsen acaba sonra bünye alışmasın iyice dönünce zorlanma:18::18:

şekerim ya hiç bilmiyrum 4-5 gün bi geçsin bakalım. yine belli bir kaloride kalıyorum da ama yediklerim genelde fastfood=) oyy ii gidiyordum eve ama okullar açıldı şimdi çok sıkıntılı bir dönemim benim

şekerim ya hiç bilmiyrum 4-5 gün bi geçsin bakalım. yine belli bir kaloride kalıyorum da ama yediklerim genelde fastfood=) oyy ii gidiyordum eve ama okullar açıldı şimdi çok sıkıntılı bir dönemim benim

ayy tatlım öğrencilik de cidden zor ama henüz sınav falan yokken kaçırma ipin ucunu sınav zamanı nasılsa kaçıcak o

evet baktım menüne full karbonhidrat almışsın en fecisi en en pis pis şeyler
ne güzel üç beş kilo vermişsin alma onları geri sakın dikkat et kendine

tatlışko üni.de çalışıyorum ben öğrenci değilim =) ama derse girdiğim saatler düzenli öğün yememi engelliyo. valla karbonhidrat doydum gerçekten spora devam ettiğimden almaıdm çok şükür ama her gün tartılcam tabiki çok kolay + çıkabilirim=) şimdi 10 gün ara bana da çok zun geli bence bu cumaya başlarım yine diyete

sen takip et yine beni=)))) dürtersin hoppp bi dur europ noluyosun dersin=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…