- Konu Sahibi euribiamir
-
selam benimde yaklaşık 15kilo fazlam var. geçen yıl diyetisyen yardımıyla 10 kilo vermiştim ama geri aldım malesef dikkat etmediğim için. bende katılmak istiyorum aranıza kabul ederseniz. 77 kiloyum yaza kadar 62 falan olsam süper olur. spor salonu üyeliğimde var bu ara biraz ihmal ettim tabi ama yeniden devam edicem sanırım.
merhaba arkadaşlar bende buraya katıllmak istiyorum benimde 15 kilo hatta daha fazla kilom var ama ilk hedefim 15 kilo o yüzden size katılmak istiyorum.BEn sizim gibi 70 lede değilim 85 kiloyum ve bu yapışan kilolardan kurtulmak istiyorum yarın diyete başlıyorum diyet derken az yemek yemeğe inşallah başarılı olurum.1 yaşında bir kızım var ve beni gündüzleri aşırı yoruyor bu yüzden spor yamamıyorum.NEyse bende günlük aktivitlerimi buraya yazarım.
göbişim gidiyokızlar sizden çok destek alıyorummmm
bugün tayt giydim bileee
neyseki 73'tten 72.7 ye inmişim. Gramlar ne kadar değerli oldu=)
sabah: ılık su içine limon sıktım içtim. iştahımı kessin diye
2 dilim çavdar ekmeği arasına labne sürüp roka koyup sandwich yaptım bi güzel çay ile yiycem
kızlar bugün niye 1 kilo almış görünüyorum ya pfff((
günaydın euribiamir,nasılsın?
kaç gündür yazamadım fakat takip ediyorum seni.iyi gidiyorsun canım.
gram gram derken bir bakmışsın 15 kilo olmuş verdiğin.ne güzel olur.
salı günlerimi tartılıyorsun sen canım,ben cumartesi günü tartılıyorum.
bende sabah ballı limonlu ılık su içtim,bakalım faydası olacakmı.
vücudunda ödem olabilirmi canım
Bu arada bende sizlere yakınım :) yalnız değilsiniz arkadaşlar..sizleri takip etmek ve sizlerden moral depolamak harikaa :) düşünsenizeee hemde 0 kalorii
kızlar bugün niye 1 kilo almış görünüyorum ya pfff((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?