Mayısa kadar 15 kilo

cumartesi gün ki menüm:

gün olduğu için 2 öğün yedim dün :/

sabah: yarım tabak menemen 120 kal.
yarım simit 150 kal.

saat 3 gibi: ıspanaklı salata (çiğ ıspanak- 1 fincan haşlannış bulgur-peyaz peynir-yeşil elma-ceviz-taze soğan misss=) 300 kal.
2 dilim kızarmış ekmek 105 kal
közlenmiş patlıcan salatası 180kal
çeyrek kase süzme yoğurt 30kal
10 adet minik profiterol (adedi 55 kaloriyimişşş ) 550 kal.

spora gideydim iyiydi ama gün yorgunluğu çöktü üzerime

sanırım 1500-1600 kalori yedim yarına telafilemem lazım. iyiki börek çörek yememişim

günaydın kızlar

Umarım mis gibi bir hava olur çıkar sahilde biraz yürürüz

Bugün ki menüme geçmeden önce plates topu ile birkaç hareket yaptım. mekik çektim birde üzerine 60 tane.

bugün ise sevdiceğin ısrarlarına yenik düşersem kahvaltıya gidicez. gidersek salam-sucuk yememeye ve ekmek tüketmemeye çalışcam.

Öğlen: yarım kase çorba
yarım tabak kıymalı sebze yemeği

ara: kakaolu süt

şimdilik böyle. akşamki yemeği sabah kahvaltısına göre düzenliycem

selam benimde yaklaşık 15kilo fazlam var. geçen yıl diyetisyen yardımıyla 10 kilo vermiştim ama geri aldım malesef dikkat etmediğim için. bende katılmak istiyorum aranıza kabul ederseniz. 77 kiloyum yaza kadar 62 falan olsam süper olur. spor salonu üyeliğimde var bu ara biraz ihmal ettim tabi ama yeniden devam edicem sanırım.

merhaba arkadaşlar bende buraya katıllmak istiyorum benimde 15 kilo hatta daha fazla kilom var ama ilk hedefim 15 kilo o yüzden size katılmak istiyorum.BEn sizim gibi 70 lede değilim 85 kiloyum ve bu yapışan kilolardan kurtulmak istiyorum yarın diyete başlıyorum diyet derken az yemek yemeğe inşallah başarılı olurum.1 yaşında bir kızım var ve beni gündüzleri aşırı yoruyor bu yüzden spor yamamıyorum.NEyse bende günlük aktivitlerimi buraya yazarım.

kocaman hoş geldin o zaman
Ben de spor salonuna yazıldım. beraber gazlarız birbirimizi üşendiğimiz zaman

Hoşgeldin =)

Bebiş olunca öyle oluyor malesef yediklerimi paylaşıyorum ben burada. sende paylaş birbirimizin yanlışlarını görüp düzeltiriz destek oluruz

Günaydın, güneşli nefis bir güne

Gönül ister çıkıp gezmek lakin iş beni bekler

Sabah kahvaltım
- bir tatlı kaşığı labne peyniri
- 2 dilim çavdar ekmek
- 5 adet biberli zeytin
- yarım kibrit kutusu kaşar peynir
- bir çay kaşığı bal

Ara
- Yeşil çay
- 2 adet diyet bisküvi

Öğlen
- Çorba
- Yemekhanedeki et yemeklerinden biri
- Salata

Ara:
-Ballı süt

Akşam
- 2 adet etli biber dolması
- yoğurt
- roka salatası

kızlaaarrr 2 kilo vermişim 1 haftada yaşasın galiba eğer geri gelmezse kilolar karatay işe yarıyor sanırım çok mutluyum evlenesiye dek zayıflıyımda evlendikten sonra balayı otelinde yemeğin dibine vurucam
bugün dans kursuna başlıyorum haftada 1 gün 1.5 saat altunizadede gelmek şsteyeni beklerim. roman havasıyla kilolara veda etmeyi umuyorum. günlerdir ekmek yemedim
dün sadece canga yedim 1 tane vuhuuuu

neyseki 73'tten 72.7 ye inmişim. Gramlar ne kadar değerli oldu=)

sabah: ılık su içine limon sıktım içtim. iştahımı kessin diye

2 dilim çavdar ekmeği arasına labne sürüp roka koyup sandwich yaptım bi güzel çay ile yiycem

günaydın euribiamir,nasılsın?
kaç gündür yazamadım fakat takip ediyorum seni.iyi gidiyorsun canım.
gram gram derken bir bakmışsın 15 kilo olmuş verdiğin.ne güzel olur.
salı günlerimi tartılıyorsun sen canım,ben cumartesi günü tartılıyorum.
bende sabah ballı limonlu ılık su içtim,bakalım faydası olacakmı.

sanada günaydın canım. teşekkürler inşallah bozmam arada kaçamaklar oluyo çünkü
ah ah şöyle biraz çabuk geçsede 15 kiloyu atıversek. bal koymadan içiyorum bende bı tıkıyo kahvaltı öncesi iyi hissediyorum ben.
aslında hergün çıkıyorum tartıya ama ölçüm aldığım zaman pazartesileri oluyo ilk pazartesi günü başladım çünkü

Son düzenleme:
Bu arada bende sizlere yakınım :) yalnız değilsiniz arkadaşlar..sizleri takip etmek ve sizlerden moral depolamak harikaa :) düşünsenizeee hemde 0 kalorii

Hem yarın ceza uygula kendine ve 2 günde 1 kilo ver :) yapabilirsin eminim, üstelik suysa ki öyle görünüyor..çok daha fazla gidebbilir arkadaşım..hiçç üzülme :)

inşallah gider arkadaşlar çünkü çok üzülüyorum onca efor sarfediyom merdiven kulllanıyom bol su içiom.
tuvalete çıkamadım inşallah ondandır sizde durumlar nasıl kızlar.... :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…