Mayısa kadar 15 kilo

selam canım
bende dün 71,5 kilo çıktım.kilolarımız şuanda aynı.
yazdıklarında sana aynen katılıyorum canım.benim düşüncelerimde, uygulama sistemimde, tamamen seninkiyle aynı.tebrik ediyorum.yalnız değilsin canım.başarılar.

bende katılabilirmiyim sana ?:26:

30 ocak itibariyle diyetteyim 74.3 ile başladım bugün 73.6 kiloyum hedefim 18 mayısta( kızımın 1.yaş günü)nde en azından 64 olabilmek umarım başarabilirim

Aynen oyle ben artik bir daha kilo almak istemiyorum yalniz birakmayin beni

bende katılabilirmiyim sana ?:26:

30 ocak itibariyle diyetteyim 74.3 ile başladım bugün 73.6 kiloyum hedefim 18 mayısta( kızımın 1.yaş günü)nde en azından 64 olabilmek umarım başarabilirim

Ohhh hosgeldin. Biraz disimizi sikarsak olur canim ya, bende mayisa kadar 15 gitsin istiyorum ama 3 haftada 2.5 gitti. Yani 15 olmasada 10 gidicek gibi. Ayol bu bile yeter. Sensde paylas burda destek veririz:) vebisine uzun omurler

Bu sabah kahvaltim. Goruntusu cirkin olsada beni inanilmaz tok tuttu. İcinde bir minik muz. Yarim elma 3 kucuk kiyilmis ceviz 2 kasik nesfit ve yagsiz sut var. Nesfiti tek yiyemiyrum hem sadece belirilen miktarda yani 4 tepeleme corba kasigi koyunca gozum doymuyor acikiyorum birde sekerim yukseliyor ama tarttim tepeleme olmadan 2 corba kasigi 12 gram geldi ve bayda sutu tuttu e yeter:) istahimi dengelesin diye de tarcin serptim cok hosuma gitti bu sabahta yiycem

Son düzenleme:

Bu da oglen ve aksam yemeklerim ve aralar. Hambugeri yarim yedim yani alt ekmegini yemedim ust ekmegi ikiye kivirdim:) zaten cocuk menusuydu

Ayva tatlisi var ama 1 kup sekerle yapilmis tatli kendime ozel yani kacamak saymiyorum onu:)

Bugun de muhtemel menum bu:) optum

off offf bende zayıflamaya başlasam iyi olur ama kitabımı hala bitiremedim. bu yüzdende bilinçsiz yapmak istemiyorum

teşekkür ederim cnm valla bende 10 olsa öpüp başıma koyucam yani 3 haftada 2.5 kötü bi sonc değil bence...

güne 2 su bardağı su 4 kayısı ile başladım kahvaltıda 1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi yeşil çay içtim.1 lt suyumu da içtim yatana kadar 3 lt yi bulur.

bugün benim tam bir fiyasko muska börekleri, çiğköfte dürümler yazılcak gibi değil=)

ama 3 lt su içtim.

ben 3 gündür yedim de yedim yedim de yedim.

ne baklavalar eksik kaldı ne mc donalds lar ne gözlemeler...

ama yinede 1500 kaloriye çıktım maksimum yani kilo almadım ama vermedim de=)

regli haftasını atlattığıma göre önümüzdeki hafta kaldığım yerden devam edebilirim

bu sabah menüm
sabah
aç karnına limonlu su

2 kayısı 1 ceviz
1 dilim tb ekmeği
1 tatlı kaşığı lor
çay

ara: 8 adet bisküvi

öğle: pırasa yemeği

ara: ılık süt çay fincanı, kahveli
mandalina

akşam: ton balıklı salata

arada bisküviyi fazla kaçırdığımdan diğer öğünleri az tuttum. oburluluğun sonunu mide çeker

aynı bende mayısa kadar 15 kilo vermek istiyorum 1 haftadır bir ürün kullanıyorum bakalım bu gün tartılıcam inşallah işe yarar:) kurtullım şunlardan

Canım bende aranıza katılmak istiyorum.75 kilodayım ve mayısa kadar 55 olmak hedefim çok sıkı bi diyetle başladım.Yaza süper giricez:)

günaydın kızlar,

bu hafta berbat bir hafta geçirmişiz regli haftamda bitti, okullar başladı eski düzenime döndüm çok şükür.

bu sabah aç karnına su içtim. limonlu limonlu

ekmeğin köşesini kopardım işte biraz peynir 3 4yeşil zeytinle kapattım kahvaltıyı canım istemedi ilerleyen saatlerde elma ile tamamlarım kahvaltıyı.

ara: portakal

öğlen: çorba
kıymalı bamya

ara: yoğurt

akşam tonbalıklı salata

ara: yeşil çay 3 kupa
2 adet bisküvi

bir kaç gün düşük besleneceğim, çünkü gerçekten geçtiğimiz fazla 5 gün 2000 kalori ile beslendim hep , utancım büyük

Canım bende aranıza katılmak istiyorum.75 kilodayım ve mayısa kadar 55 olmak hedefim çok sıkı bi diyetle başladım.Yaza süper giricez:)

hoşgeldin. ben geçen hafta pek ilgilenemedim burayla ama bu hafta itibari ile her gün geleceğim. sende paylaşımda bulun destek olalım=) yoksa gitmiyor bu kilolar

hu huuuuu

bugün diyetimin 1. ayı doldu..

ve tartıda ne gördüm bilin bakalım. 74.5 ile başlayan diyetim an itibari ile 70 kg ile devam ediyor.

bu ne demek , önümüzdeki hafta 6 li rakamlar demek=)

dün inanılmaz çok yedim. çok değil aslında sarma çok yedim.

dünkü menüm;

sabah 2 kayısı 2 ceviz

ara bi dilim TB ekmeği 50 gr kaşar peynir yeşillik

öğlen ton balıklı kıvırcık salata

ara bimde satılan waffle var bir yuvarlak ondan yedim
süt

akşam: yaklaşık 25 tane minik z.yağlı sarma

ara: 2 kaşık dondurma

gelelim bugüne:

sabah: 2 dilim tb ekmeği
1 kare dilim kaşar peyniri
2 dilim sucuk
ara: süt
fındık 15 tane
öğlen: 2 yemek kaşığı tavuklu kuskus salatası
3 yk yoğurt
şu ana kadar böyle

3 günüdür de spora gitmiyordum bugün gidip yakiciiim kaloricikleri

diyettten sıkıldım.

kendime 10 günlük bir ara veriyorum vücutta diyete alışmasın bende diyetten tamamen uzaklaşmıyım falan falan diye.

sınırım yine 1500 kalori, ama bunu istediğim şekilde dolduracağım ister pizza, hamburger, tatlı vs ister salata çorba. biraz dinlensem iyi olcak. nazara mı geldim nedir?

cumartesi günü yediklerim

sabah yalancı pizza bir ücgen dilim pideden yapılmış sucuk ve kaşarlı

ara 2 parmak kalınlığında peynir
küçük elma

öğle 1 dilim tepsi börek ıspanaklı

ara muffin
çay

akşam tepsi börek 1 dilim

tatlım tatlım sanki 10 gün epey bi fazla olmuş bunu yarıya mı indirsen acaba sonra bünye alışmasın iyice dönünce zorlanma:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…