- Konu Sahibi euribiamir
-
ohh 200 gram daha gitmiş
günaydınn
insan gram gram kilo verdiğini görünce ne kadar mutlu oluyor.
iyi gidiyorsun canım,damlaya damlaya göl olacak(15 kilo olacak)
kalori hesabı yapıyorsun sanırım.bende bir zamanlar kalori manyağı olmştum resmen.herşeyin kalorisini hesaplamaktan gınaa gelmişti.
artık kaloriye takılmıyorum.insan zaten neyin kalorili neyin kalorisiz olduğunu biliyor.dikkat edince zaten kilolar gidiyor.
gram hesabını yapar olduk
ohh mis eriyip tavada yağlı kıymayla yapılmış köfte gibi küçülüp kalıcaz
ben de 5 gün önce 72.9 kg ile başladım diyetime
benim hedefim de sizin gibi
öncelikle 60 kg olmak
sonrasında nasipse 57 kg olmak
kaç kg verdiniz 10 gün olmuş başlayalı?
Merhaba diyetin nasıl gidiyor nerelerdesin
selamlar buralardayım da iki gündür hastanelerde koşturmaktan halim kalmadı.
diyeyediyorum. uyanınca trtıldım 79.1 çıktı. 12 günde 74.5 ten 71.9 a indim.
bu gerçekten benim için inanılmaz bir hız. ben kalori hesabına göre yiyorum. yani her şeyi yiyorum ama kısıtlı
bu a dün ki listemEki Görüntüle 616754
merhabalar merhabalar
bayadır yazamıyorum buraya niyeyese üşeniyorum ama diyete devam tabiki.
bu sabah 71.5 kg çıktım. 16 günde 3 kg gitti daha ne olsun. hem de bunun içinde çukular, lahmacunlar, baklavalar,krepler de var.
bilerek kesmiyorum bunları diyet yaparken çünkü benim yaşam tarzım böyle ve ölene kadar da diyet yapacak değilim. diyeti kesip yine yaşantıma döndüğüm an kilo almak istemiyorum.
o yüzden bi porsiyon baklava 4 dilim mi ben iki dilim yiyorum. o gün 2 dilim ekmek iki meyve ve 1 kaşık yağ hakkımı baklavaya sayıyorum.
bir lahmacun mu yedim. 2 dilim ekmek yarım porsiyon et yemeği yedim sayıyorum ki lahmacun 250 kalori o kadar da abartılı değil.
yani böyle kendi düzeninizi yaparak gayet kilo verebilirsiniz. çünkü bir ömür sürekli yoğurt galete sevze lapa yiyrek geçmez. ve forumda bir kaç kız diyeti bıraktım 15 kilo geri aldım gibi şeyler söylüyor bunun tek nedeni katı diyetler.
şuan mutlu ve iyi hissediyorum
önümde kocaman bir şubat ayı var
ve şubat ayında 2,5- 3 kilom gitsin istiyorum
marttada, nisanda da .... önümde 5 ay var 5x2 kilo =10 kilo zor bir hedef değil?
1o kg lik bir yağ tenekesini düşününce..
ben elma sirkesi içiyorum. Ama elma sirkesi ile zayıflanmaz. Zayıflamak için yediklerini azaltmak yada hareketini artırmak gerekiyor. Yada en güzeli ikisi birden.arkadaşlarrrr elma sirkesi ile kilo veren armı aranızda?
arkadaşlarrrr elma sirkesi ile kilo veren armı aranızda?
arkadaşlarrrr elma sirkesi ile kilo veren armı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?