• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çatlama iğnesinden önce cetrotide vurdum. O gün yumurta geliştirici vurmadım ama sonuçta her tedavi farklı olabilir. Bunu mutlaka doktoruna ya da hemşiresine ulaşıp sormalısın bence
Hemşireye arayıp sordum, böyle olması gerekiyomuş. İlk tedavim olduğu için tırstım yanlış bişey yaparsam diye 🙈teşekkür ederim

Dennisgo bügün imkansızzz. Bugünde dersem ne olur kestiremiyorum dün gece 3 saatte yakın ikna etmek için ugrastımm. Ama yarın tekrar zorlarımm :confused: ikna edebilirsem insallah. Bu sperm leri alıp dondurucuya koysak diyorum lazım olunca cıkarıp enjektör le gönderirdikk midare etmezdikk. Valla ne iyi olurduu
Gene enjektör kullansanız? O şekilde hamile kalan çok olmuş forumda. Hem daha zahmetsiz olur eşiniz için de.

Hamileysen doktora mazeretinle gidersin :) ay hamile ol da, sağlıklı ilerlesin de, mazeret kısmı hiç de önemli değil
Aynen canım, o işin esprisi de, hamilelik olsa bu kadar ağrır mı, belim, karnımın alt tarafı, kasığım, hem şişkinlik var hem sancıyor. Yaranın üzerine mi yerleşti bebiş:))

:))) Ewet, öyle olması gerekiyor. Sabah eczane kapalıydı, alamadım testi. İşyerinde de yapmak istemiyorum zaten. Bugün alıp yarın sabah yaparım. Ağrı devam ederse de doktora gideceğim zaten.
HADİ HAYIRLISI yarın @dennisgo için de büyük gün çifte bayramm edelim inşallah.

YOK sana korunma demiştik kuzu çoook geçmiş olsunn nasıl kırdın parnağı ya.. nasıl canhıraş şekilde kendini kaptırdıysaan tövbe est... napıyoruuz üst üste geliyor demiyoruz kuzuuu geldi geçti.. şimdi iyiyim sağlıklıyım bütün olumlu olayları yaşamayı seçiyorumm:)

valla nasıl bir kırdım, ben bıle dusundugumde sasırıyorum, doktor da zaten degısık bır sekılde kırmıssın bırazı kırık bırazı catlak dedı yaa

Geçmiş olsun canım, temizlik yaparken gerçekten dikkat etmek gerekiyor..ucuz atlatmışsın umarım bir an önce iyileşirsin

tesekur ederım kuzum, ıse gıdıp gelıyorum cocugu okuldan aldıgım hafta da bu ılk haftaya geldı baya zor oluyor, ınsallah yamuk yumuk kaynamaz :)

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,bi sadaka falan ver istersen

sagolasın canım, verıyorum zaten sureklı, demek kı verdıklerım bu kadar korudu daha buyuk bı kırık olacaktı belkı de, mıllet hıdrellez atesınden atlarken ben temızlıkte kırdım yavvv

He işte bizimki de o pregnacare. İki gün içiyo üçüncü gün unutuyo, üç gün içiyo iki gün unutuyo. Ben tur bindiriyorum kutu bitiyo, bu hala tin tin geride. Alarm kur diyorum onu da kurmuyo. Akşamları kendim depecem bundan sonra ağzına.
Yazık ben günde 5 çeşit takviye kullanıyorum 8 aydır. Bırakınca boşluğa düşerim artık. Bence benim bu 2cik yımırtamın birinin 4.güne diğerinin de şimdilik en azından 5.güne kadar direnmesinde bu kullandıklarımın etkisi var. Canım yımırtalarım. Cefakar yımırtalarım. :KK68:
Napıyo acaba benim cengaver tek başına yaban ellerde. :KK43:

kuzum bu vıtamınlerı ac karnına mı ıcırıyorsunuz tok karnına mı yavv

Aynen canım, o işin esprisi de, hamilelik olsa bu kadar ağrır mı, belim, karnımın alt tarafı, kasığım, hem şişkinlik var hem sancıyor. Yaranın üzerine mi yerleşti bebiş:))
Herşey olabilir.. ben bizim bebelerde o potansiyeli de görüyorum :) bir de hamilelik belirtileri kimde nasıl gerçekleşiyor bilmiyoruz ki.belki sende böyle çok ağrılı bir başkasında hiç ağrısız oluyor.bence en iyisi test yap. Pozitif ya da negatif, ağrın devam ederse de mutlaka kendi doktoruna git

HADİ HAYIRLISI yarın @dennisgo için de büyük gün çifte bayramm edelim inşallah.
Ewet, dennisgo dennisgo için çok heyecanlı, önemli, özel bir gün. Benim düşük ihtimal de, belli de olmaz:)
Dün akşama doğru kahverengi lekelenme ve adet ağrısına benzer ağrılarım oldu. Çok takılmamaya çalışsam da yine de büyük ihtimalle tutmadı diye düşünmeden edemedim. Şu an devam etmiyor kırmızı ya da dönmediği için beklemeye devam ediyorum. Adet başlamadığı sürece umut devam ediyor sonuçta.

Dün akşama doğru kahverengi lekelenme ve adet ağrısına benzer ağrılarım oldu. Çok takılmamaya çalışsam da yine de büyük ihtimalle tutmadı diye düşünmeden edemedim. Şu an devam etmiyor kırmızı ya da dönmediği için beklemeye devam ediyorum. Adet başlamadığı sürece umut devam ediyor sonuçta.
o ağrılar lekelenmeler olabiliyor biliyorsun.. umarım gelmesinn umarım hayırlı zamanı bu zaman olsun kuzu

ama geçen sefer 8.gün kan verdiğinde doktor ilaçları bırak demişti sana demi sanki,şimdi dünkü kandan sonra sesi çıkmıyor,bence oldu bu sefer,öyle hissediyorum,umarım yanılmam hislerimde :dua:

Back
X